نقل قول:
درصدهای قطعی + سهمیه منطقه رو لطف کنید تا بشه از نرم افزار استفاده کرد .
موفق باشید
Printable View
نقل قول:
درصدهای قطعی + سهمیه منطقه رو لطف کنید تا بشه از نرم افزار استفاده کرد .
موفق باشید
دوستان یه سوال دارم . من الان حقوق پیام نور هستم . خواستم بدونم :
1 . می تونم کنکور 91 برای کارشناسی ارشد شرکت کنم ؟ ( در حالی که الان و تا اون زمان - زمان کنکور - همچنان دانشجو خواهم بود ... )
2 . برای کارشناسی ارشد باید رشته ( یعنی مثلا حقوق بین الملل یا حقوق خصوصی ) اینا رو قبل دادن کنکور معین کنم ؟ - چجوری ؟ از دفترچه کنکور ؟
3 . اگه فرضا قبول شم آیا جا برام رزرو خواهد شد که بعد از تموم کردن پیام نور سریع برم کارشناسی ارشد ؟!
ادبیات : 60نقل قول:
معارف : 75
عربی: 30
زبان: 85
درک عمومی هنر: 60
خلاقیت نمایشی: 60
خلاقیت تصویری: 35
خلاقیت موسیقی: 35
درک عمومی ریاضی فیزیک: 60
خواص و مواد: 30
ترسیم فنی: 0
سهمیه : مناطق که فکر کنم میشه همون 1 .
اگه میشه اینو هم بگید :
ادبیات : 50
معارف : 65
عربی: 30
زبان: 70
درک عمومی هنر: 50
خلاقیت نمایشی : 50
خلاقیت تصویری»: 30
خلاقیت موسیقی: 30
درک ریاضی فیزیک: 50
خواص و مواد : 0
ترسیم: 0
اگه میشه یه بار دیگه هم امتحان کنید و خواص و مواد رو 0 بزنید .
خیلی خیلی ممنونم ...
یعنی مثلا اگر ایرانی فامیل یک نفر بود مثلا علی ایرانی، یک تکواژ و اگه یه معنای عام اهل ایران بود، دو تکواژ هست؟! خب اون یای نام خانوادگی هم صفت نسبی است، نیست؟نقل قول:
ایران + ی + ان + تنها + در + قلم + رو + نقش نما + علوم + نقش نما + نقل + ی + و + ادب + ی + پیش + گام + ن + بود + ه + اند + بلکه + در + زمین + ه + نقش نما + علوم + نقش نما + عقل + ی + نیز + در + صف + نقش نما + مقدم + نقش نما +تمدن + نقش نما + بشر + ی + قرار + گرفت + ه + بود + اند
ایرانیان + تنها + در + قلمرو + نقش نما + علوم + نقش نما + نقلی + و + ادبی + پیشگام + نبوده اند + بلکه + در + زمینه + نقش نما + علوم + نقش نما + عقلی + نیز + در + صف + نقش نما + مقدم + نقش نما +تمدن + نقش نما + بشری + قرارگرفته بوداند.
برای مورد اول:نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 10950
حدود رتبه اکتسابی: 60-1
برای مورد دوم :
حدود نمره اکتسابی: 9960
حدود رتبه اکتسابی: 60-1
من هرچی دنبال دکمه سپاس گشتم پیدا نکردم ، خیلی ممنونم دوست عزیزنقل قول:
یعنی اگه این درصد ها رو بزنم اطمینان داشته باشم که بالا 60 نمیشم ؟
یه سوال
اگه مثلا سال تحصیل پیش دانشگاهی 91 ارسال کرده باشم برای سنجش ، مشکلی نداره ؟
من یه سوال پرسیده بودم ! :(نقل قول:
کاملا هم نمیشه به این درصد ها اعتماد کرد ممکنه سوالات رو اونقدر سخت بدن که با این درصدها بتونی تک رقمی بیاری ممکن هم هست که اونقدر آسون باشه که با این درصدها زیر 500 هم نشی !نقل قول:
این بر اساس کنکور 91 هنر بود.
کسی به سال تحصیل پیش دانشگاهی شما گیر نمیده فقط باید تا پایان شهریور سال بعد پیش رو تموم کنین .
دوست عزیز اینجا در مورد اشد سوال بپرسی بعیده پاسخ درست حسابی بگیری. تاپیک برای کنکور سراسری 92 هستنقل قول:
نقل قول:
کاملا درسته
دوست عزیز ، من عربی فقط مبحث ترجمه میخوانم که 32 درصد ازش میاد توی کنکور ، به نظر شما الان وقت میشه صرف رو بخونم کامل ؟
چون اگه بخوام صرف رو بخونم ، تمرکزم از درسای عمومی دیگه ام دور میشه و اگه مثلا ادبیات الان 70 بزنم اگه بخوام عربی بخونم ممکن هست 50 هم نزنم !
میشه یه راهنمایی کنید عربی رو چکار کنم ؟ صرف رو بخونم یا فقط بسنده کنم به همون ترجمه ؟
من اگه صرف رو نخوام بخونم ، تا قبل عید قشنگ میتونم دینی رو 1 دور کامل دیگه بزنم ، ادبیات هم همینطور و زبان هم همینطور ولی اگه عربی بخوام صرف رو بخونم ممکن هست به مشکل بر بخورم ولی فکر کنم رتبه سازترین درس همین عربی باشه ؟