نقل قول:
ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد:n01:
Printable View
نقل قول:
ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد:n01:
نقل قول:
ممنون . راستش نمیخوام فقط نوشتش نیاد میخوام علت رو بدونم ... الان SUPERAntiSpyware Professional رو نصب کردم و داره اسکن میکنه . این برنامه همراه اسمارت سکیورتی نصب باشه یا فقط بعضی وقتا لازمه ؟ اگر کند نکنه کامپیوتر رو بهتره باشه مگه نه ؟!!! و همین پیام ip که میاد به هرحال نشون میده داره ازم مراقبت میشه دیگه درسته ؟! آخه معمولا آنتی ویروسا چیزی پیدا نمیکنن همین نود 32 . خیالم راحت باشه یا نه این از هفت دولت آزاده ؟!
فعلا این آنتی اسپای ور 9تا ازینا کشف کرده : Adware.tracking cookie - Trojan.Agent/Gen
بازم ممنون:n01:
شما همون سایتی که معرفی کردم تخصصی هست کارش اینه اونجا مطرح میکردین خیلی بهتر بودنقل قول:
به عنوان یه مکمل برای نود خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
اونایی که پیدا کرده فکر کنم کوکی سایتها هستن و چیز مهمی نیس
یه اسکن کامل توسط نود رو هم بزن
حال اگه بعد از این هم بازم پیغام اومد و اینجا جواب نگرفتی انجمن های ذیگه مثل سافت 98 هم مطرح کن
برای اینکه قدرت نود بیشتر بشه طبق عکس تیک هوشمند مصنوعی پیشرفته رو فعال کنید که حتما در قدرت نود تاثیر دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود فایل ویدیویی حذف محصولات ESET با حجم 1.27 مگابايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت نگارش های مختلف آنتی ویروس ناد 32
شاید برای شما این سئوال پیش بیاید که بهتر است کدامیک از محصولات شرکت ESET را دانلود و نصب نمایید؟!
در حال حاضر محصولات شرکت ESET در دو گروه Home و Business ارائه می شوند.
نرم افزارهای موجود در گروه Home Edition:
- ESET Smart Security
- ESET NOD32 Antivirus
- ESET Cybersecurity for Mac
- ESET Mobile Security
- ESET Family Security Pack
● برای مشاهده جزئیات محصولات این گروه به لینک زیر مراجعه نمایید:
نرم افزارهای موجود در گروه Business Edition:
Endpoint Security
- ESET Endpoint Antivirus
- ESET Endpoint Security
- ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Linux
- ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Mac
- ESET Mobile Security Business Edition
Mail Security
- ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server
- ESET Mail Security for Linux / BSD / Solaris
- ESET Mail Security for IBM Lotus Domino
- ESET NOD32 Antivirus for Kerio Connect
File Security
- ESET File Security for Microsoft Windows Server
- ESET File Security for Linux / BSD / Solaris
Gateway Security
- ESET Gateway Security for Linux / BSD / Solaris
- ESET NOD32 Antivirus for Kerio Control
● برای مشاهده جزئیات محصولات این گروه به لینک زیر مراجعه نمایید:
● همانگونه که در صفحات معرفی نرم افزارها مشخص است، محصولات گروه Business در شبکه و برای مدیران شبکه مفید خواهد بود.
● برای کاربران خانگی انتخاب یکی از محصولات گروه Home پیشنهاد می شود.
● در صفحه مقایسه محصولات گروه Home کاملترین آنتی ویروس برای ویندوز، ESET Smart Security می باشد.
● ESET Smart Security شامل Antispam و Firewall می باشد ولی ESET NOD32 Antivirus این دو قابلیت را شامل نمی شود.
سلام
خطای:
Eset Smart Security setup ended prematurely because of an error. Your system has not been modified. To install this program at a later time, please run the installation again.
Click the finish button to exit the Setup Wizard.
موقع نصب Smart Security نسخه 4 هست چیه؟
چون سیستم من نیست و من کنارش نیستم میخوام با teamviewer درستش کنم. :n02:
یه راههایی دارم تست میکنم.
ویرایش:
بعد از فراز و نشیب هایی فهمیدم چندین تایی ویروس تو سیستم هست. حالا موندم چجوری پاک کنم؟ یکیش آتورانه بقیش هم شو هایدن و این چیزا ! D:
یه فایل bat مال اتوران و شو هایدن رو از یه سایت ایرانی دان کردم درست میشه ولی بازم خراب میشه!! چیکار کنم؟ نمیشه آنتی ویروس رو نصب کرد اه :|
webroot.com
نقل قول:
have your fun
سلام. اسمارت 5 رو سیستم نصبه .. وقتی فلش یا cd میزارم اتوماتیک شروع به سرچ برای ویروس میکنه ... چجوری به حالت اول برگردونم که برا سرچ کردن ازم سوال کنه؟ ممممنون:n01: