خدا به همتون صبر بده . . .
Printable View
خدا به همتون صبر بده . . .
نیگاه کنه !نقل قول:
با تمرکز بخووون !
یه دفه همه چیزو نخون ! ! !
نقل قول:منبع:نقل قول:
حذف و اضافه!
دوست من، سلام
کتاب درسی شیمی پیشدانشگاهی یه تغییرای جزئیای داشته که با توجه به اون ما باید چندتا تغییر کوچولو توی کتاب پیش (۱) ِ مون بدیم. اصل تغییر کتاب درسی توی بحث فرایند هیدروژندارشدن اتنِ. متأسفانه یا خوشبختانه کتاب درسی هر سال این فرایند رو یه جوری میگه!
این بار هوس کرده که این فرایند رو ۵ مرحلهای بگه (پارسال گفته بود ۴ مرحله). به جز این تغییر، چندتا تغییر دیگه هم توی شکلها و نمودارهای کتاب داشتیم که نه روی یادگیری مؤثره و نه در جوابدادن به تستها.
ما با توجه به این تغییر کتاب درسی، تغییرات کتاب شیمی پیش (۱) خیلی سبز رو توی این فایل پیدیاف آوردیم که میتونید ببینید و توی کتاباتون تغییر بدین. مواردی که ترام قرمز دارن، باید حذف شن و اونایی که با رنگ سبز نوشته شدن مطالبی هستند که باید اضافه شن.
البته ما چون کتابمون قبل از اومدن کتاب درسی چاپ شده بود، نتونستیم توی خود کتاب عوضش کنیم وگرنه تو چاپهای بعدی حتماً عوضش میکنیم. قربون همهتون برم من!
PDF تغییرات شیمی پیشدانشگاهی ۱
کد:http://www.blog.kheilisabz.com/wp-content/uploads/2011/10/Changed-Shimi-Pish-11.pdf
تو اون پی دی اف تغییراتش هست... :31:کد:http://www.blog.kheilisabz.com
دوستان یه سوال ،
من سال سوم هستم و قلمچی میرم ، اما با راه حل های تشریحی اصلا امکانش نیست که بشه به همه ی سوالات تخصصی پاسخ داد یا حداقل همشون رو یه دور خوند ، مثلا من توی شیمی همه ی سوالهارو کامل بلد بودم اما برای هر سوال 3-4 وقت لازم بود که اینجوری 10 تا تستش رو هم نمیشد حل کرد !!! برای این آزمون ها چیکار کنم ؟ وقت خیلی کمه !
فصل یک شیمی 2نقل قول:
با مبتکران هم دارم پیش میرم
تنها قسمت فرارش همون دانشمندان و کارهایی که کردن هستننقل قول:
اگه با مبتکران تست ( قهوه ای رنگ ) پیش برین دلیلی برای فراموش کردن نداره . خود کتاب بخش تست های تلفیقی داره و تست های کنکور هم در بخش آخر کتاب هستن دلیلی برای فراموشی ندارین . حتما مرور نمیکنین مطالب رو :)
در ضمن بهتره در مورد دانشمندا و کارهایی که کردن بیاین از نت هم تحقیق کنین که مثلا رادرفورد چطور آزمایش رقه طلا رو انجام داد و چادویک چطور نوترون رو کشف کرد و ....
راستی یه نکته هم در مورد فصل 1 بگم که توی متن درس به طور صریح نیومده ولی کاشف عدد اتمی رو باید رادرفورد در نظر بگیرین نه موزلی
ممنون ! دستت درد نكنه !نقل قول:
ولي گويا لينكش خرابه امتحانش كن !
ممنون دوست مننقل قول:
تنها قسمت فرارش همون دانشمندان و کارهایی که کردن هستن
اگه با مبتکران تست ( قهوه ای رنگ ) پیش برین دلیلی برای فراموش کردن نداره . خود کتاب بخش تست های تلفیقی داره و تست های کنکور هم در بخش آخر کتاب هستن دلیلی برای فراموشی ندارین . حتما مرور نمیکنین مطالب رو
اتفاقا منم با همین کتاب پیش میرم .
خودمم احساس میکنم هفته ای 1بار مرور داشته باشم شاید به قولی ملکه ذهنم شه.
جاويد جان اگه خيلي با دقت خط به خط حفظش كني واقعا جواب ميده !
تو هم ميتوني !با دقت بخونيش بع ار رويه مبتكران تست هاي ميكروطبقه بنديش رو بزني دو بار تمومه !
خيلي راخت ميتوني ياددش بگيري با هم قاطيش نكني !
پیشم.....نقل قول:
یعنی کلا بیخیال تشریحی و امتحانای تشریحی مدرسه شم؟؟؟؟امتحانای اخر سال هیچ اثری تو کنکور نداره؟فقط نمزه ی قبولی میخان؟؟نقل قول: