سلام دوستان
من موهام مدتی میشه شروع به ضعیف شدن و ریختن کرده مخصوصا از پشت سر و از جلو سر کناره هاش در فامیل هم زمینه ریزش مو نداریم به اون صورت مخصوصا عمو ها و دایی ها هیچ کدوم کچل نیستند و موی خوبی دارند پدرم هم نسبت به سنش موی خوبی داره که من حسودی میکنم به موهاش :n02:
اما من فکر میکنم علت ریزش موی من با در اثر استرس و کم خوبی باشه
یه مدت از ماینوکسیدیل استافده کردم اما حوصله ام نکشید و قطعش کردم و وضعیت بد تر شد .
جدیدا دارم از شامپو کافین سریتا استفاده میکنم به نظر بد نمیاد خوبه و تنها بدیش اینکه حالت پذیری مو رو سخت میکنه
میخوام چند روز دیگه هم برای چکاپ کامل هم ازمایش موارد مربوط به مو ازمایش کامل مو بدم که شامل این موارد هستش :
1- آزمایشهای غربالگری کلسترول: کلسترول ، LDL، HDL ،تری گلیسرید-Ca(calcium)–K–Na - VLDL
2- آزمایشهای بررسی سلامت کبد: بیلیروبین،پروتئین، آلبومین ، آنزیم های کبدی،HBs Ag،HBs Ab ،GGT
3- شمارش کامل سلولهای خونCBC
4- ازمایش های بررسی عملکرد تیروئید و دیابت:قند ناشتا ، هموگلوبین A1c ، T4، TSH،T3 5 - FBS
5- ازمایش های بررسی سلامت کلیه: اوره ، کراتینین
6- آزمایش غربالگری بدخیمی: PSA, Free PSA برای پروستات
7- آهن سرم
8- TIBC
9- Ferritin
10- هموگلوبین
11- MCH
12- MCHC
13- Total testosterone
14- MCV
15- CORTISOL
16- DHT
17- Free Testostrone
بعد با جواب ازمایش ها و ...ب ه متخصص مو مراجه کنم ببینم چاره ای میشه پیدا کرد برای ریزش مو هام تقویتشون یا نه ؟
چند تا سوال داشتم :
1- کسی از دوستان میتونه بگه هزینه این ازمایشات با دفترچه بیمه تکمیلی نیرو های مسلح چقدر در میاد ؟ از 50 تومن بیشتر میشه ؟
2- الان هزینه کاشت مو چقدر هستش ؟ به هزینه اش میارزه بکاریم ؟ اگر اره بهترین دکتر در این زمینه کی هستش ؟
3- یه موردی که هست من تعرق خیلی زیادی دارم که معولا منجر به خیس شدن موهام میشد ایا این میتونه روی ضعیف شدن موهام تاثیر داشته باشه ؟
4- این شامپو کافین سریتا رو تایید میکنید مصرفش رو ؟ کنارش چیزی توصیه میکنید بزنیم ؟
سعی میکنم یه عکس از موهام بزارم تا بیشتر متوجه بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به عکس ها نقاط ضعف مو هام مشخصه کاملا و همینطور پشت مو هام چون بانک موی خوبی داره فکر کنم برای کاشت مورد مناسبی باشه برای جا های ریخته شده درسته ؟
بازم با توجه بعکس ها اگر توصیه ای دارید برای بهتر شدن وضعیت مو هام بگید مرسی