من هنوز اندر کف گل های مسی و بازیشم .
و اینکه واقعا متاسفم برای رئال که تیم به این بزرگی با بازیکن هایی مثل مارسلو و ... اعتبارش زیر سوال میره.
اقا تبریک که قهرمان شدیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هنوز اندر کف گل های مسی و بازیشم .
و اینکه واقعا متاسفم برای رئال که تیم به این بزرگی با بازیکن هایی مثل مارسلو و ... اعتبارش زیر سوال میره.
اقا تبریک که قهرمان شدیم .
خوب یه تبریک جانانه برای همه دوستان گل بارساییمون!!
خیلی خوشحالم که فابرگاس تو زدن گل پیروزی بخش موثر بود!همچنین اخراج مارسلو که واقعا هیچی نمیتونم بگم براش!
اون شیطنت مورینیو اون وسط خیلی عصبیم کرد!واقعا کارش زشت بود!باید جریمه بشه!
و در اخرم میخوام بگم مسی چه اماده باشه چه نباشه میترکونه!!خوشم میاد همین جوری گل میزنه به رئال
دوستان تبریک میگم.....
وقتی سسک رو با لباس بارسا دیدم خدایشش یکی از بهترین صحنه های عمرم بود و واقعآ امیدوارم تو بارسا موفق باشه...
عالی کار کرد و خوشحالم که خوشحالیش رو از ته قلب دیدم...
مسی هم که دیگه چیزی نگم بهتره،همه دیدن چه کارها که نکرد،فقط ای کاش هتریک هم میکرد...
و په په و مارسلو و مورینیو و ... که همه دیدن و براشون متاسفم....
و کلی حرف دیگه که نگم بهتره........................
بازم تبریک میگم...........:26:
بازي تو نيمه اول قشنگ تر و فني تر بود و بارسا هم بازي خوبي انجام داد به خصوص پاس گل زيباي مسي ضربه فني آندرس
ولي تو نيمه دوم بازي بيشتر به سمت خشونت كشيده شد به خصوص با حركت مارسلو روي مسي اوايل نيمه دوم كه مسي رو هم تا حدي عصباني كرد كه من ترسيدم با اين جو ايجاد شده بازي ازدست بارسا در بره كه خوشبختانه اي اتفاق ها باعث نشد ما قهرماني رو از دست بديم البته نبايد از استثنائي بودن مسي هم بگذريم كه در آخرين دقايق تيم رو نجات داد
اما از بابت حركات آخر بازي و حركت خشن مارسلو و حركت زننده مورينيو خيلي متاسفم اميدوارم محروميت خوبي در انتظارشون باشه:22:
اول از همه برد رو به طرفدارای بارسا تبریک بگم این برد نسبت به بردای دیگه شیرین تر بود چون یه رئال اماده و قوی جلوی بارسا بود و حتی به جرات بکم شایسته برد هم بود ولی بارسا نون حرفه ای بودن و هوش و ذکاوت بازیکنای خلاقشو خورد!
دیگه باید به نظرم از این رئال ترسید یا بهتر بگم باید روش حساب دیگه ای کرد!
امسال احتمالا ما شاهد یه رقابت جالبتر در لا لیگا هستیم!
نمیدونم چرا بنزما تو تمام حرکات خوبه ولی دورو برش خالی میشه انگار چش میشه نمیدونم میتونست 3 تا گل بزنه فکر کنم هنوز یکم مشکل اعتماد به نفس داره!هنوز جا داره به شه بنزما همیشگی!
در مورد مارسلو بگم که بر خلاف بازی قبل که یه اتوبان به اسم اتوبان شهید مارسلو تو برنابئو(به قول یکی از دوستان رئالی) زده بود!این بازی خوب دفاع کرد ولی مثل اینکه این بازیکنم داره پا میزاره جای په په که توپ میاد دستش یه تو شعاع 2-3 متریش دست دست و پا و کله وهر چی داره پرت میکنه واسه زدن یه بارسایی!
اخر بازیم که غیر حرکت مارسلو که دیگه فکر کنم نمیکشید(مغزشو میگم)حرکت مورینیو خیلی جالب بود!
این اقای خاص مثل اینکه بد جور عقده به دل گرفته!
همچین با دقت انگشتو خواست بتدازه تو چشم اون اقا(اسمشو میدونه کسی؟)خدایی تعجب کردم!
در نهایت بگم تو اخرای بازی هر دو تیم خوب بودن من به شخصه بگم رئالیا بدناشون خیلی اماده بود و همین باعث شد تو دقایقپایانی هم بتونن صاحب موقعیت بشن!پس میشه گفت رئال حقش برد بود!(با توجه به این میکم که نیمه دوم بیشتر کار بارسا اداره بازی بود و کار رئال سعی در حمله!)
ولی بارسا یکی داره مثل مسی که این بازی واقعا نسبت به بازی قبل بهتر شده بود انگار خاطرات بده بازیای امریکا جنوبی رو فراموش کرده بود!2 گل یه پاس گل واقعا حرفی برای گفتن باقی نمیزاره!:20:
بارسلونا گرچه نبرد پایاپایی با رئال داشت اما روی نبوغ مسی برنده بازی حساس اول فصل شد.البته رئال جدا پیشرفت کرده و خطری اساسی برای بارسلونا در لیگ خواهد بود.
Getty Imagesبارسلونا 3-2 رئال مادرید
گلها : مسی (2) و اینیستا برای بارسا و کریستیانو و بنزما برای رئال
رئال : کاسیاس ، راموس ، په په ، کاروالیو ، کوئنت رائو ، خدیرا ، دی ماریا ، اوزیل ، رونالدو ، بنزما / تعویضی ها : کاکا ، مارسلو و هیگوائین
بازیکنان بارسا : والدس ،آلوس ، پیکه ، ماسکرانو ، آبیدال ، چابی ، بوسکتس ، اینیستا ، پدرو ، مسی ، ویا / تعویض ها : فابرگاس ، کیتا ، آدریانو
داور: فرناندز بوربالان استادیوم : نیوکمپ
کارت زرد : خدیرا ، رونالدو ، مارسلو ، په په ، راموس ، بنزما و کوئنت رائو از رئال و چابی ، ماسکرانو و والدس از بارسا
کارت قرمز : مارسلو
سایت گل - ضربه تماشایی مسی نقطه پایانی دیدار برگشت جنجالی سوپرجام اسپانیا بود.
ديدار برگشت دوتيم در حال در ورزشگاه نيوكمپ و به ميزباني بارسلونا برگزار شد كه دو تيم در بازي رفت در مادريد به تساوي دو بردو رسيده بودند. در دقيقه 15 آندرس اينيستا هافبك اسپانيايي تيم بارسلونا از پاس بسيار خوب ليونل مسي بهره برد و با مهارت تمام دروازه كاسياس را باز كرد .
اين گل تا دقيقه 19 پابرجا بود تا اينكه كريستيانو رونالدو گل مساوي را وارد دروازه بارسلونا كرد. در ثانيه هاي پاياني نيمه نخست ، مسي بارديگر هنر گلزني خود را به رخ كشيد و دروازه ميهمان را فتح كرد تا ياران گوارديولا در نيمه نخست با حساب دو بريك به پيروزي برسند.
در نیمه دوم رئال بعد از دقایقی که به خشونت و درگیری گذشت ارام ارام دوباره به بازی مسلط شد و در دقيقه 82 توسط كريم بنزما به گل دوم رسيد اما در دقيقه 87 تيم ميزبان در پي يك همكاري خوب ، باگل زيباي مسي به گل سوم و برتري دست يافت . اين گل با پاس خوب ادريانو و ضربه تمام كننده مسي رقم خورد تا بارسلوني ها با نتيجه سه بر دو به پيروزي برسند و عنوان قهرماني را كسب كنند. روی این گل زیبا سس فابرگاس خرید جدید بارسا هم نقش خود را داشت.
در ثانيه هاي پاياني بازي ، مارسلو بازيكن برزيلي رئال به سبب خشونت عمد از بازي اخراج شد . بعد از این حرکت خشونت آمیز بازی به جنجال کشیده شد و مسوت اوزیل بازیکن آلمانی رئال از طرف یکی از بازیکنان بارسا مورد حمله واقع شد و در این بین ژوزه مورینیو با حرکتی عجیب و دور از انتظار یکی از مربیان بارسا را نیشگون گرفت و با واکنش تند او مواجه شد! در این فعل و انفعال داور اوزیل و ویا را به همراه مارسلو اخراج کرد.
در نهایت این بارسا بود که سوپرجام را برد. بردی که باعث شد پپ گواردیولا رکورد یوهان کرویف افسانه ای را بشکند.
شرح گلها :
1-0 : روی اشتباه مدافعان رئال در پر کردن آفساید ، پاس عمقی مسی به اینیستا رسید تا بازیکن اهل آلباسته در موقعیتی تک به تک دروازه کاسیاس را باز کند .
1-1 : روی ارسال از ضربه کرنر ، توپ به بنزما رسید ، او با پاسی کوتاه و زمینی توپ را روانه دروازه بارسلونا کرد که کریستیانو با ضربه ای نرم ، این توپ را به گل مبدل ساخت .
2-1 : پاس پشت پای پیکه به مسی در محوطه جریمه رئال مادرید ، بازیکن آرژانتینی را با ایکر تک به تک کرد تا او به راحتی گل دوم تیمش را به ثمر برساند .
2-2 : روی ارسال کرنر کاکا و ناهماهنگی خط دفاع بارسا ، ضربه سر په په به بنزما رسید تا بازیکن فرانسوی به آسانی گل تساوی را بزند .
3-2 : ارسال آدریانو روی یک کار تیمی از جناح راست و ضربه مسی باعث به ثمر رسیدن گل برتری بارسلونا شد .
لحظات حساس بازی :
دقیقه یک : روی شوت پای چپ کریستیانو و دفع ناقص والدس ، مدافعان بارسا سرآسیمه توپ را روانه کرنرد کردند .
دقیقه دوازده : شوت خوب پدرو پس از جا گذاشتن کوئنت رائو با پای چپ ، با سوپر واکنش ایکر به کرنر رفت .
دقیقه بیست و پنج : شوت استثنایی کریستیانو پس از برخورد به والدس به تیرک دروازه بارسلونا برخورد کرد .
دقیقه بیست و هشت : ضربه زمینی و نرم اوزیل از جناح چپ را والدس به سختی دفع و روانه کرنر کرد .
دقیقه شصت و پنج : توپی که روی همکاری مسی و اینیستا به دروازه رئال رسیده بود توسط کاسیاس عالی دفع شد .
دقیقه هفتاد : ضربه سر راموس از روی نقطه کرنر با فاصله اندکی به اوت رفت .
آمار بازی :
شوت : 10-14 / شوت به چارچوب : 8-8 / توپگیری : 7-6 / کرنر : 7-7 / آفساید : 4-7 / اوت : 19-23 / مالکیت توپ : 47-
قبل از هرچیز به همه ی دوستان بارسایی تبریک می گم:5:
خیلی چسبیــد (مثل همیشه) ...:31:
__________________________________________________ ____
بازی در کل با برتری نسبی بارسا تموم شد و به نظرم این دو بازی آخر کمترین چیزی
که واسه بارسا داشت این بود که دیگه رئال هم اون رئال سابق نیست که بخوایم
با برتری فاحش توی زمین باهاشون مبارزه کنیم.
اون ها توی این 2 بازی (توی بازی رفت خیلی بهتر) پا به پای بارسا بودن .
به نظرم الان این دو تا بی شک غول های فوتبال اروپا هستن و
کاملا از بازی فینال ومبلی هم می شه نتیجه گرفت که
بی شک فوتبال اروپا با همین دوقطب باید دست و پنجه نرم کنه.
بقیه تیم ها مثل رئال نمی تونن جلوی بارسا طاقت بیارن.
دقیقا توی این دو تا بازی مشخص شد که هر کسی که از موقعیت هاش بهتر استفاده کنه
برنده است.(مثل بازی رفت)
اگر چه توی این بازی انصافا موقعیت های بارسا کمی بیشتر از رئال بود و موقعیت هاش مهلک تر بود.
فکر کنم خطرناک ترین موقعیت رئال مسعود اوزیل بود + تیرک رونالدو که البته کار فردی خودش بود ...
گل ها هم کاملا واضح بود بارسا واقعا روی کار تیمی به گل می رسید.
اما خود رئالی ها هم نفهمیدن چه شکلی گل زدن!!!:31:
نیمه اول سمت کونترائو که اتوبان بود:31: توی این بازی کاملا ثابت کرد بازیکن 30 میلیون یورویی نیست!!!:5:
باز هم بهم ثابت شد که په په بعنوان هافبک دفاعی خیلی بهتر از مدافع آخر هست.
مسی توی هر دوتا بازی تونست په په رو جا بذاره.
بارسا توی هر دوتا بازی خیلی توپ لو داد.
که دلیل عمده اش پرس شدید و خوب رئال بود والبته کم دقتی بازیکنان بارسا.
و البته نبود مدافعی مثل پویول بعنوان رهبر تیم.
باز هم می گم رئال ثابت کرد که دیگه اون رئالی نیست که بیایم خیلی راحت ببریمش و به قول دی استفانو ما شیر باشیم و اون ها موش ...
پا به پای بارسا دویدن و موقعیت داشتن.:5:
__________________________________________________ _____________________
Messi VS CR7 :
این نظرم رو هم در مورد مسی و رونالدو حیفه که نگم.
امیدوارم دوستان طرفدار رونالدو ناراحت نشن.
من خودم به شخصه خوش استیل تر و سرعتی تر از رونالدو توی فوتبال ندیدم.
اما تفاوت مسی و رونالدو توی این دو بازی کاملا مشخص بود علی الخصوص بازی برگشت.
مسی تا ببینه ممکنه توپ رو از دست بده سریعا بازیکن دیگری رو صاحب توپ می کنه.
انرژی خودش رو توی بازی تقسیم می کنه.استاترت های بی خود به سمت دروازه حریف نمی زنه.
اگر ببینه لازمه برمی گرده عقب توپ می گیره.
در مورد هوش و ذکاوتش در تمام کنندگی و پاس گل هاش که خودتون شاهد بودید.
اما رونالدو ...
توپ رو بی هدف می بره لب خط تا دریبل قشنگ بزنه ا
یا خودش می ره توی اوت یا خب آلوز می زنه توپ رو..با علیرضا محمد که طرف نیست توپ رو رد کنه:31:
البته امشب آلوز هم عالی بود. و رونالدو مدام اصرار داشت که از سمت آلوز استارت بزنه(در نیمه اول)
توی نیمه دوم هم عملا خسته بود و رفته بود سمت آبیدال که باز هم اونجا کاری نتونست بکنه ...
کمی اگر از هوش و ذکاوت خودش استفاده کنه مطمئنا مسی هر بازی از اون بهتر نمی درخشه!!!:5:
حتی فکر کنم توی یه صحنه در تعویض منطقه اشتباه کرد و ضد حمله رئال رو خراب کرد.
به نظرم مسعود اوزیل بیشتر از رونالدو از هوش و عقلش استفاده می کنه
ولی مسعود یه مشکل بزرگ داره اون هم اینه که خیلی نفس کم میاره.
و عملا نیمه دوم خبری ازش نیست. دی ماریا هم نشون داد که
کلا دقایق اولیه بازی رو کاملا احساسی بازی می کنه و چند تا دریبل می زنه و بعد محو می شه!!!
و اما اینسیتا:40:
من دیگه نمی دونم در وصف این بازیکن چی بگم... چقدر خوش فکر ...
توی هر دوتا بازی خدیرا فقط دور این بازیکن می چرخید و دریبل می خورد.
اصلا لازم نمی بینم که در مورد اینیستا صحبت کنم همه چی واضح بود.
رئال مطمئنا با حضور په په در خط میانی بهتر می تونه جلوی بازیسازی بارسا رو بگیره.
خدیرا و ژابی آلونسو در توانشون نیست.مخصوصا خدیرا.
__________________________________________________ ______________________
در مورد تعویض های پپ گواردیولا اصلا نظر خوبی ندارشتم و ندارم.باز آدریانو پاس گل داد . به نظرم الکسیس می تونست بیاد به جاب ویا تا اینکه از کیتا استفاده کنه.
فابرگاس هم که خیلی عالی شد در اولین بازی رسمی خودش واسه بارسا جام داره می بره بالای سر خودش!!!
شاید در صورت موندنش توی آرسنال این اتفاق توی این فصل هم براش محقق نمی شد. اما اینجا در اولین بازی ...
__________________________________________________ _________________________
اما در مورد مسائل اخلاقی بازی::5:
من یادمه وقتی جام حذفی رو باختیم ، گواردیولا و پیکه رفتن با تک تک بازیکن های رئال دست دادن و بهشون تبریک گفتن!!!
به نظرم تفاوت شخصیت تیمی اینجور جاها مشخص می شه. تصاویر که کاملا واضح بود.
حرکات زشت مورینیو کنار زمین واقعا تامل برانگیز بود.شاید دلیلش باخت های پی در پی به گواردیولاست!!!:5:
من که خیلی دلم واسه فابرگاس سوخت واقعا مارسلو نتونست در کل بازی (نیمه دومی که بود) به اعصابش مسلط باشه. مورینیو و مارسلو هم که دیدن نمی تونن جلوی مسی رو بگیرن دست به همچین جنگ روانی زدن که تا حدودی اعصاب مسی رو بهم ریختن.
اتفاقاتی که پارسال توسط سرخیو راموس توی اون 5-0 معروف رقم خورد توسط مارسلو این بار تکرار شد.
مورینیو یه صحنه فکر کنم انگشت تو چشم مربی بارسا کرد:31: دیگه باخت ها امونش رو بریده :31:
اون آقاي محترم اسمش ويلانوا هست!نقل قول:
همچین با دقت انگشتو خواست بتدازه تو چشم اون اقا(اسمشو میدونه کسی؟)خدایی تعجب کردم!
بچه ها امشب به بارسا بيشتر از قبل افتخار كنيد!
و کمک اول پپ !نقل قول:
اون آقاي محترم اسمش ويلانوا هست!
البته ضربه ای که زد تو سر مورینیو هم قابل ستایش بود :31: