تا بعد ...................
Printable View
تا بعد ...................
نام رخ داد : ای سی دابلیو
تاریخ انجام : سه شنبه ، 21م اکتبر سال 2008
محل انجام : لاردو ، تگزاس
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
سپس شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میگیره .
تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .
آهنگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . هاردی میره داخل رینگ و یه میکروفون میگیره و میگه : " پنج روز به سایبر ساندی مونده و طرفدارا همچنان دارن تصمیم میگیرن که کی چلنجر من بشه . فیت فینلی ، ایون بورن ولی بذارید درباره ی مارک هنری صحبت کنیم . هنری در هفته ی قبل به من پیغام داد و گفت یک تایتل شات دیگه میخواد . باید بگم که این پیغام رو بطور واضح دریافت کردم . به نظر خودم هم مردم دابلیو دابلیو ای تو رو انتخاب خواهند کرد ، چون اون ها از تو منتفرن . " هاردی حرفش رو ادامه میده و آهنگ فینلی پخش میشه و او به همراه هورنسواگل وارد میشه . فینلی میره داخل رینگ و به هاردی میگه : " من و هورنسواگل هم مثل تو در ماه جون به ای سی دابلیو دفت شدیم و به در مسابقات تکی یا دو به دو حضور داشتیم . اما هیچ وقت نتونستیم سر کمربندی که روی شونه های تو هست مسابقه بدیم . پس اگه من در سایبر ساندی رای بیارم ، قطعا برنده ی این تایتل خواهم شد . " در همین لحظه آهنگ ایون بورن پخش میشه و او در حالی که تماشاگرا دارن تشویقش میکنن وارد میشه و میره داخل رینگ . بورن میگه : " اینطوری که فینلی داشت صحبت میکرد ، فکر کردم بهتره که من هم به پارتی ملحق بشم . درسته که من فرد جدیدی هستم ، اما به هیچ وجه من رو نادیده نخواهند گرفت . " فینلی یه نگاه به ایون بورن میندازه و بهش میگه : " به هیکل و قدت نگاه کن ، بورنسواگل! اون وقت تو میخوای ... " بورن میگه که از این جوک ها ناراحت نمیشه . چند لحظه بعد آهنگ مارک هنری پخش میشه و در حالی که تماشاگرا دارن هو اش میکنن ، هنری به همراه تونس اطلس وارد میشه . این دو هم میرن داخل رینگ و مارک هنری میگه : " من قول دادم که امشب در بازی سه نفره کاملا مسلط کار کنم . و این رو میکنم . بدون که من رای میارم و سایبر ساندی ، آخرین شبی خواهد بود که هاردی با کمربندش هست . " مت هاردی در جواب میگه : " بدونید که هر کسی با برنده شدن در مسابقه ی رای گیری در سایبر ساندی ، اولین و آخرین بردش در اون شب خواهد بود . قول میدم که من برنده میشم . " تماشاگرا سرود "هاردی" رو سر میدن .
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه اول :: برت بردرلی در برابر جک سوئگر
بردرلی داخل رینگ هست و حالا جک سوئگر وارد میشه . سوئگر میره داخل رینگ و داور دستور شروع مسابقه رو میده . سوئگر به بردرلی حمله میکنه و او رو بشدت میزنه . چند مشت قوی و چند کیک از سوئگر . او کاملا بر بازی مسلط هست . سپس منتظر میمونه بردرلی بلند شه و حالا سوئگر بلوء تاندر بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
تاد گریشام میره داخل رینگ و بعد از تبریک گفتن به سوئگر ازش میپرسه : " چرا میخوای با تامی دریمر درگیر شی ؟ اصلا دیدی که او در این چند وقته بتونه پیروز بشه ؟ " سوئگر با لبخند میگه : " ببخشید ، تامی چی ؟ (مثلا او رو نمیشناسه) " سپس میخنده و رینگ رو ترک میکنه .
در بک استیج ، لنا یادا با میز و موریسن مصاحبه ای ترتیب میده و میز میگه : " در ابتدا باید بگم که کرایم تایم با اون دو تا موبایلی که دزدیدن سعی داشتن به خودشون رای بدن اما باید بگم که اون موبایل هایی که دزدیدید خاموش بود . " میز و موریسن قول میدن که امشب شد گسپارد رو داغون میکنن .
مسابقه دوم :: شد گسپارد در برابر د میز
میز و موریسن وارد میشن و میز میره داخل رینگ و موریسن بعد از چند لحظه رینگ رو ترک میکنه (به عنوان همراه) . سپس آهنگ کرایم تایم پخش میشه و شد و جی تی جی وارد میشن . جی تی جی هم بعد از یخورده کل کل رینگ رو ترک میکنه تا میز و شد مسابقه رو آغاز کنن . دو استار با هم درگیر میشن و شد موفق تر هست . بعد از چند رفت و برگشت میز بک بادی دراپ میزنه . شد هم همین کار رو انجام میده . شد داره خیلی خوب کار میکنه و موریسن میره داخل رینگ تا دخالت کنه اما داور نمیذاره . جی تی جی از فرصت استفاده میکنه و میاد بالا و میز رو میزنه . داور برمیگرده و موریسن در کنار داور هست و یه دراپ کیک به شد میزنه . داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع شد به پایان میرسونه .
بعد از مسابقه ، میز گیج هست و نمیدونه چرا داور مسابقه رو با قانون دی کیو به پایان رسونده .
ویدئویی از جان سینا پخش میشه .
در بک استیج ، تیفانی لباس مسخره ای پوشیده و ریکی اورتیز برای او میخنده . سپس هورنسواگل میاد .
مسابقه سوم :: تریپل تریت مچ :: مارک هنری در برابر ایون بورن در برابر فیت فینلی
استار ها وارد میشن و مسابقه بعد از چند لحظه با دستور داور شروع میشه . هر سه سوپراستار با هم درگیر میشن و مارک هنری خیلی خوب داره کار میکنه و بر بازی مسلط هست . در یه صحنه فینلی موفق میشه هنری رو برای چند لحظه از دور مسابقه خارج کنه . فینلی به ایون بورن شولدربریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی گردن بورن رو به طناب ها میکوبه و سپس در گوشه ی رینگ شولدربلاک میکنه . فینلی میره برای بک سوپلکس اما بورن کونر میکنه و هاریکنرانا میزنه که باعث میشه فینلی بیفته رو هنری . بورن کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی میره برای کرویسفیکس اما موفق نیست و اینطرف هنری ، بورن رو میندازه بیرون . هنری در گوشه ی رینگ فینلی رو میزنه و بورن به رینگ برمیگرده . بورن هنری رو میزنه و فینلی رو کاور میکنه ، یک..دو.. اما هنری با لگد پین رو قطع میکنه . هنری بورن رو میزنه و میره سراغ فینلی . ریورس کلوزلاین از هنری. هنری بشدت فینلی رو میزنه و سپس به تونی اطلس میگه که هورنسواگل رو بندازه تو رینگ . تونی او رو میندازه داخل رینگ ولی فینلی میاد و هورنسواگل رو نجات میده . سپس فینلی دور از چشمان داور با شلیلی مارک هنری رو میزنه . بورن میاد و فینلی رو میزنه و سپس میره بالای طناب ها . هدف او هنری هست . ایون بورن شوتینگ استار پرس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، ایون بورن شادی میکنه و هنری بسختی از جاش بلند میشه . فینلی هم پیش هورنسواگل هست.
------------------------------------------
فواید رابطه ی تونی اطلس و مارک هنری :
کمپانی دابلیو دابلیو ای اعلام کرد : " قبل از اینکه تونی اطلس منیجر مارک هنری بشه و با او رابطه برقرار کنه ، وزن مارک هنری روز به روز بیشتر میشد . اما حالا تونی اطلس علاوه بر مدیریت برنامه ها ، وزن و رژیم غذایی مارک هنری رو هم چک میکنه و در حال حاضر هنری چند کیلویی وزن کم کرده . هنری الان بدن بسیار آماده و سالمی داره و حضور اطلس در کنار هنری باعث شده تا سران دابلیو دابلیو ای خیالشون از کنترل وزن مارک هنری راحت باشه! "
مارک هنری به انتخاب جنرال منیجر تئودور لانگ ، یکی از شانس های قرار گیری برابر قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی در سایبر ساندی هست . این مسابقه به این ترتیب هست که :
:: ECW Championship Match
Matt Hardy 'll Defend His Title | Options : Even Bourne , Finlay , Mark Henry w/ Tony Atlas
بد نیست خیلی کوتاه بگیم که مجله ی Flex در چند چاپ قبلیش قوی ترین مردان دنیا رو معرفی کرد که مارک هنری در رده ی سوم جهان قرار گرفت .
دلیل اصلی اخراج لنس کید و تکذیب شایعات قبلی :
دلیل واقعی اخراج شدن لنس کید از کمپانی دابلیو دابلیو ای مشخص شد . در طی یکی از سفر های کمپانی که مشخصه با هواپیما انجام میگرفت ، لنس کید در حین سفر حالش به هم میخوره و او رو خیلی زود به بیمارستان میرسونن . در بیمارستان روی کید آزمایشاتی صورت گرفت و مشخص شد این استار جوون از مواد نیروزا استفاده میکرده .
کمپانی دابلیو دابلیو ای با شنیدن این خبر بسیار ناراحت شد چون قرار بود کید رو به یکی از قدرت های اصلی راء تبدیل کنه و در سال 2009 برای او برنامه های زیادی داشت . اما با این اتفاق تمام برنامه ها به هم خورد و بر خلاف انتظار همه که فکر میکردن کید از 30 تا 90 روز به حالت تعلیق در میاد ، او به طور کامل از کمپانی اخراج شد . باید ببینیم آیا دابلیو دابلیو ای فرد خاصی رو در انتظار داره تا جایگزین لنس کید کنه یا خیر ؟!
جذب استعداد های او وی دابلیو توسط دابلیو دابلیو ای :
کمپانی دابلیو دابلیو ای بعد از بر طرف کردن مشکلات با سران Ohio Valley Wrestling باز هم از این کمپانی چند استار جوون و با استعداد خریداری کرد . استار هایی که دو روز پیش کمپانی دابلیو دابلیو ای جذب کرد :
Gavin Garrison
Chris Cage
Ryan Reeves
به هر حال نباید چنین استار هایی رو دست کم گرفت و به اسمشون نگاه کرد ، چون افرادی مثل ، جان سینا و باتیستا هم در ابتدا در OVW فعالیت میکردن و استار مشهوری نبودن اما خودشون رو در دابلیو دابلیو ای نشون دادن.
نظر جیم راس درباره ی مین ایونت اسمکدان :
در جمعه ی این هفته ، (به گفته ی اکثر سایت ها) شاهد حساس ترین و مهم ترین مین ایونت سال 2008 خواهیم بود و در این مسابقه دو استار بزرگ ، قدیمی و پرطرفدار برابر هم قرار خواهند گرفت :
:: Smackdown - Oct. 24 , 2008 Main Event
Triple H © vs. The Undertaker | WWE Championship Match
البته لازم به ذکر هست که این مسابقه بامداد امروز انجام شده ولی نتایج در روز جمعه توسط سایت دابلیو دابلیو ای (بطور رسمی) اعلام خواهند شد . جیم راس در جدید ترین آپدیت وبلاگ خودش درباره ی این مسابقه گفته : " قشنگ ، یه سفر کوچیک به لورنو ، تگزاس در سه شنبه برای اسمکدان . مسابقه ی مین ایونت بین آندرتیکر و تریپل ایچ انجام گرفت که این مسابقه حدودا 20 دقیقه به طول انجامید و یک مسابقه ی فیزیکی و پر هیجان بود . این مین ایونت بهترین اولد اسکول مچی بود که من تا الان دیده بودم . "
نتایج اسمکدان این هفته روز شنبه در سایت قرار میگیره .
بازگشت الایجا بورک به ای سی دابلیو :
سوپراستار حال حاضر ای سی دابلیو که مدت هاست بدلیل مصدومیت از مسابقات دور بود ، بوسیله ی ایمیل به طرفداراش قول داد که حداکثر تا یک ماه دیگه به رینگ کشتی حرفه ای باز خواهد گشت و بار دیگه در شوء های ای سی دابلیو حضور پیدا خواهد کرد.
در این زمان که ای سی دابلیو دچار کمبود سوپراستار هست ، الایجا بورک میتونه خیلی به کمک این برند بیاد چون بسیار استار با تجربه و خوش استیلی هست و پیش بینی میشه چلنجر آینده ی کمربند قهرمانی ای سی دابلیو باشه .
آهنگ جدید جک سوئگر :
" دی آل امریکنز امریکن " جک سوئگر که در برند ای سی دابلو فعالیت میکنه ، جدیدا آهنگش تغییر کرده و با آهنگی متفاوت وارد رینگ میشه . موضوع از این قرار هست که این آهنگی که الان برای ورودی سوئگر استفاده میشه ، قبلا آهنگ ورودی لنس کید بود که بعد از اخراج کید دابلیو دابلیو ای این آهنگ رو برای سوئگر مورد استفاده قرار داد که از نکات جالبی هست که خیلی کم میبینیم .
ضمن اینکه بد نیست اشاره کنیم ریتینگ ای سی دابلیو این هفته ، 1.2 اعلام شده که از هفته ی قبل بهتر هست.
مشخص شدن حریف بعدی کرت انگل :
دو هفته ی پیش در ایمپکت ، کرت انگل در یک مسابقه ی تک به تک برابر مت مورگن قرار گرفت و پیروز شد . اما در پایان مسابقه ابیس ، همتیمی مورگن وارد شد و کرت و او با هم درگیر شدن . در این هفته ی تی ان ای هم شاهد درگیری های ابیس و کرت انگل بودیم . در حالی که کار کرت با جف جرت هنوز تموم نشده . پیش بینی میشه در پی پی وی Turning Point 2008 :
Abyss vs. " The Olympic Medalist " Kurt Angle | One on One Standard Match
شما میتونید والپیپر اختصاصی Turning Point 2008 رو از لینك های زیر در سه سایز مختلف و دانلود یكجا دریافقت كنید.
Wallpaper 800 x 600
Wallpaper 1024 x 768
Wallpaper 1280 x 1024
دانلود هر سه سایز این والپیپر (در یك فایل زیپ) :: لینك دانلود | حجم: KB 1,992
کد:http://www.4shared.com/file/68296114/de7dc65c/BrockWWE_Turning_Point_2008_Wallpaper.html
اما گفته میشه که بعد از انجام این مسابقه ، استوری لاین کرت انگل و جف جرت ادامه پیدا خواهد کرد و این دو باز هم با یکدیگر در پی پی وی مسابقه خواهند داد تا (احتمالا) کرت انگل انتقام بگیره . البته این هنوز قطعی نشده ، فراموش نکنید که تغییرات همیشه صورت میگیرن .
اما بار دیگه (در پست های قبل گفتیم) یاد آوری میکنیم که کرت انگل با MMA به توافق رسیده و او از الان تمرینات خود را بصورت فشرده و سخت آغاز کرده . گفته میشه در صورت عملکرد خوب انگل در ام ام ای ، او در ادامه به UFC خواهد پیوست.
دلیل ادامه ی همکاری کوین نش با تی ان ای :
کوین نش ، سوپراستار فعلی کمپانی کشتی حرفه ای تی ان ای در جدید ترین مصاحبه اش درباره ی ادامه ی همکاری با این لیگ گفت : " من نود درصد آماده بودم تا به دابلیو دابلیو ای برگردم و کریر ام را در انجا به پایان برسونم . اما یکدفعه ، همسرم من رو مجبور کرد تا در بخاطر سن ، شرایط بدنی و نزدیکی محل کارم به اورلاندو در تی ان ای بمونم . "
همسرم به من نگاه کرد و گفت : " چرا میخوای به سختی ها برگردی ، وقتی فقط میتونی پنج روز در ماه کار کنی ؟ تو میتونی با پنج روز کار کردن در ماه ، در کنار خانوادت باشی ، پول مورد نیازت رو بدست بیاری و کمتر خسته بشی . چرا میخوای به مسیری برگردی که باید درش چهارده-پونزده روز در ماه ، مانند باتیستا هر شب کار کنی ؟ من نمیدونم در آخر میخواد چی بشه . در تی ان ای سوپراستار ها محدودیت حضور تو در رینگ رو میدونن و به همین دلیل حواسشون به تو هست ، اما در دابلیو دابلیو ای اینطور نخواهد بود. "
کوین نش گفت : " خیلی دوست داشتم تا در این روز ها با دابلیو دابلیو ای بودم و در رسلمینیا حضور پیدا میکردم ، اما همسرم باز هم با دلیل منطقی نذاشت . قبل از این با شان مایکلز تماس گرفتم و با او درباره ی استوری لاین های دابلیو دابلیو ای صحبت کردم . "
کمپانی دابلیو دابلیو ای از کوین نش خواسته بود تا موهاش رو رنگ (تیره) کنه و نظر نش درباره ی این موضوع این بود : " البته در صورتی که من مو هام رو رنگ میکردم ، جوون تر بنظر میرسیدم . اما حالا با اتفاقی که افتاده من باید خودم رو اینجوری نشون بدم ، مو های روشن و خاکستری و با چنین توصیف هایی ! "
آمادگی کامل اوماگا برای بازگشت :
سموئن بولدوزر ، اوماگا از بند مصدومیت رها شده و در حال حاضر آماده هست تا در هر شوء تلویزیونی شرکت کنه . کمپانی دابلیو دابلیو ای از الان برای اوماگا این مسابقات رو در نظر گرفته :
The Undertaker vs. Umaga | Smackdown - December 5th , 2008
The Hardys vs. Umaga & Snitsky | Smackdown - December 28th , 2008
ضمن اینکه در چندین هاس شوء برنامه ریزی شده تا اوماگا ، بیگ شوء و ولادیمیر کوزلاو با هم تیم بشن و برابر تیم آندرتیکر ، تریپل ایچ و جف هاردی قرار بگیرن . کاملا مشخصه که کمپانی دابلیو دابلیو ای روی اوماگا حساب باز کرده و بعد از بازگشتش ، برنامه ریزی های زیادی برای او داره . به هر حال حضور اوماگا هم در این زمان که اسمکدان مسابقاتش جذابیت چندانی نداره ، میتونه مفید باشه.
نتایج مسابقات تی ان ای ایمپکت این هفته :
Christy Hemme def. Velvet Sky w/ Kip James & Angelina Love
Sheik Abdul Bashir © def. Jay Lethal | X Division Championship Match
James Storm & Robert Roode Won The Hardcore Gauntlet Match
Awesome Kong w/ Raisha Saeed def. Taylor Wilde © | TNA Woman's Championship Match
TNA World Champion Sting & Kevin Nash def. AJ Styles & Samoa Joe
در این هفته ، میک فولی ، کرت انگل ، ابیس ، مت مورگن ، جف جرت ، دیوان دادلی ، بوبا ری دادلی ، هرناندز ، هامدیس هم حضور داشتن .
رخ دادهای مشخص شده برای تی ان ای ایمپکت هفته ی بعد :
AJ Styles and Samoa Joe recruiting other wrestlers to battle the Main Event Mafia
New Executive Shareholder Mick Foley will be on the show as will Jeff Jarrett
Christian Cage will answer Booker T’s challenge for a match at Turning Point
X Division Champion Sheik Abdul Bashir & Tanahashi vs. The Motor City Machineguns
The Beautiful People vs. ODB & Christy Hemme
لازم به ذکر هست که کریستین در صورت پیروزی Legends Championship رو خواهد گرفت (کمربند جدید تی ان ای) و در صورت شکست ، باید به The Main Event Mafia بپیونده .
مسابقات مشخص شده ی اسمکدان امشب :
WWE Divas Champion Michelle McCool & Maria vs. Natalya & Maryse
WWE Tag Team Champions Colon Brothers vs. Chavo Guerrero & Bam Neely
R-Truth & Kung Fu Naki vs. M.V.P. & U.S. Champion Shelton Benjamin
The Brian Kendrick w/ Ezekiel vs. Supercrazy
Triple H © vs. The Undertaker | WWE Championship Match
در این هفته جف هاردی ، ولادیمیر کوزلاو ، جسی ، فستس ، گریت کالی ، رانجین سینگ و بیگ شوء هم حضور خواهند داشت.
نتایج مسابقات اف سی دابلیو این هفته :
Lawrence Knight & Black Pain w/ Byron Saxton def. Ricky Ortiz & Kafu
Gavin Spears def. Johnny Prime
Mike Kruel def. Kizarny
FCW Heavyweight Champion Sheamus O' Shaunessy def. Jack Swagger
Johnny Curtis def. Ryan Braddock
Trent Baretta def. Yamamoto
Caleb O' Neal def. Kevin Kiley
Drew McIntyre def. Eric Escobar & Taj Milano | Triple Threat Match
FCW Tag Team Champions Heath Miller & Joe Henning def. TJ Wilson & DH Smith w/ Natalya
بد نیست بدونید که Dusty Rhodes و Steve Keirn گزارشگران این کمپانی هستن و هر هفته استار های بزرگ و کوچیک دابلیو دابلیو ای بصورت قرضی در این شوء حضور پیدا میکنن .
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، 24م اکتبر سال 2008
محل انجام : لاردو ، تگزاس
دانلود عكس ها ، حجم: KB 4,298
کد:http://www.4shared.com/file/68344670/13c06cd9/BrockWWE_SmackDown_October_21_2008_Photos.html
عکسی از مادر بزرگ راک که به تازگی فوت کرده نشون داده میشه و از او قدردانی میشه .
سپس شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .
به ورزشگاه میریم و تز و جیم راس به همه خوش آمد میگن .
جیم راس میگه در مین ایونت امشب ، قهرمان دابلیو دابلیو ای تریپل ایچ باید از کمربندش برابر آندرتیکر دفاع کنه .
آهنگ دکینگ آو کینگز تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . د گیم بعد از انجام حرکات همیشگی خودش میره داخل رینگ . او میکروفونی در دست داره و میگه : " کسی هست که بیشتر از من حالش از کار های ویکی گررو به هم بخوره ؟ مشکل اصلی من با ویکی گررو این هست که اون زن فکر میکنه هر کاری که دوست داره رو میتونه انجام بده و استار هاش رو وادار به انجام دستوراتش کنه . الان همه فکر میکنن که ویکی گررو میاد و من با او دچار مشکل میشم اما نگران نباشید ، اگه قرار باشه کسی بیاد اون غولش (بیگ شوء) میاد . اما چهل و هشت ساعت مونده تا من از کمربندم در سایبر ساندی برابر جف هاردی ، ولادیمیر کوزلاو یا هر دوشون دفاع کنم . اما امشب ، من یه مسابقه برابر آندرتیکر خواهم داشت که این به ویکی گررو کمک میکنه تا به اون چیزی که میخواد برسه . قطعا امشب من و آندرتیکر سعی میکنیم تا همدیگه رو داغون کنیم و این به نفع ویکی هست . " آهنگ جف هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جف هاردی میره داخل رینگ و تریپل ایچ چندان خوشحال بنظر نمیرسه . جف میگه : " من خیلی خوب طرفدارای دابلیو دابلیو ای رو میشناسم ، حتی بهتر از تریپل ایچ . من میدونم که اون ها به من رای دادن و من بعید میدونم بعد از سایبر ساندی ، تو به عنوان قهرمان دابلیو دابلیو ای رینگ رو ترک کنی . " آهنگ ولادیمیر کوزلاو پخش میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . کوزلاو میره تا نزدیکی رینگ (ورودی ورزشگاه) و میگه : " من در سایبر ساندی رای نخواهم آورد ، چون طرفدارا میدونن من تریپل ایچ رو شکست میدم . اما بدونید تریپل ایچ قهرمانی رو بعد از اون برای مدت کوتاهی خواهد داشت . " تریپل ایچ میگه : " من یه کلمه از حرف هایی که گفتی رو نفهمیدم ، اما این اتفاق در سایبر ساندی خواهد افتاد ... ! " سپس بر میگرده و به جف هاردی پدیگری میزنه . تماشاگرا د گیم رو تشویق میکنن و او کوزلاو رو تهدید میکنه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 523
کد:http://www.4shared.com/file/68339874/5e798107/BrockWWE_Triple_Hs_message.html
تز و جیم راس نحوه ی رای دادن برای مسابقه ی دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ در سایبر ساندی رو نشون میدن .
در بک استیج ، تریپل ایچ داره قدم میزنه که در همین لحظه برق ها برای لحظه ای خاموش میشن و دوباره روشن میشن . تریپل ایچ برمیگرده و آندرتیکر رو پشت سر خودش میبینه .
دیواس لاس وگاس ریوایند پخش میشه .
مسابقه اول :: دیواس چمپین میشل مک کول و ماریا در برابر ناتالیا و ماریس
دیواس وارد میشن و در بین اون ها ماریا و میشل مک کول بیشتر از همه مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه رو ماریس و میشل مک کول شروع میکنن . چندین پین فال سریع و بی فایده از میشل مک کول و سپس او بک فلیپ و آرم درگ میکنه . ناتالیا دخالت میکنه و باعث میشه ماریس از فرصت استفاده کنه و تگ بشه . ناتالیا میره داخل رینگ و در گوشه ی رینگ چندین مشت به میشل میزنه . سریعا تگ میشه و جای خودش رو به ماریس میده . در همین لحظه آهنگ تیم جسی و فستس پخش میشه و اون ها وارد میشن . میشل مک کول و ماریا هر دو حواسشون به جسی و فستس هست . فستس به ماریا یه گل میده و میشل سعی داره با ماریا تگ بشه اما ماریا حواسش نیست . همین به ماریس کمک میکنه تا از فرصت استفاده کنه و مک کول رو رول آپ کنه ، یک..دو..سه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 741
کد:http://www.4shared.com/file/68339434/330fbd67/BrockWWE_Divas_Tag_Match.html
بعد از مسابقه ، میشل مک کول ناراحت هست و ماریا هم گیج شده .
' دید یو نوء ؟ ' پخش میشه .
مسابقه دوم :: دابلیو دابلیو ای تگ تیم چمپینز کارلیتو و پریمو کولون در برابر چاوو گررو و بم نیلی
هر دو تیم وارد میشن . داور دستور شروع مسابقه رو میده و کارلیتو و چاوو آغازگر بازی هستن . چاوو گررو هدلاک میکنه اما کارلیتو در میره و استندینگ دراپ کیک میزنه . کارلیتو با پریمو تگ میشه ولی قبل از اینکه بره تیک داون میکنه . سپس میره بیرون و پریمو از اون طرف طناب ها میپره داخل رینگ و دایوینگ هدبات میزنه . چاوو گررو به بازی برمیگرده و با بم نیلی تگ میشه . بیلی بسیار عصبانی ست و در گوشه ی رینگ بشدت داره پریم رو میزنه . پریمو قصد داره در بره اما نیلی شولدربلاک میکنه . پریمو و نیلی چندین بار با هم درگیر میشن و در یک لحظه پریمو از فرصت استفاده میکنه و با کارلیتو تگ میشه . کارلیتو و پریمو به نیلی دابل سوپلکس میزنن . سپس کارلیتو بعد از زدن اسپرینگبورد ، بیگ نی ، کلوزلاین و نک بریکر میره برای کاور ، یک..دو.. اما چاوو دخالت میکنه . چاوو سر بم نیلی داد میزنه و بهش میگه بلند شو و بزنش . نیلی بلند میشه و به چاوو نگاه میکنه . چاوو نیلی رو تهدید میکنه و سپس یه سیلی به او میزنه . کارلیتو از فرصت استفاده میکنه و به نیلی بک استبر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 536
کد:http://www.4shared.com/file/68339664/4dfc9d4c/BrockWWE_Tag_Team_Match.html
بعد از مسابقه ، چاوو گررو با عصبانیت به بم نیلی نگاه میکنه و او رو تهدید میکنه .
کلیپی از سوپراستار جدید اسمکدان ، کیزارنی پخش میشه .
کلیپی از جان سینا و مصدومیت او پخش میشه که خیلی از استار ها درباره ی این موضوع (و خود سینا) صحبت میکنن.
در بک استیج ، ماریا و میشل مک کول با هم صحبت میکنن و ماریا میگه دوستم مضطرب هست و میره تا فستس رو پیدا کنه.
در بک استیج ، از بریه بلا دارن عکس میگیرن که در همین لحظه پریمو کولون با او مشغول صحبت میشه . سپس کارلیتو میاد و پریمو رو کنار میکشه .
کلیپی نشون داده میشه که طی اون مشخص میشه از این به بعد باید فوناکی رو " کونگ فو ناکی " صدا بزنیم .
مسابقه ی سوم :: آر تروث و کونگ فو ناکی در برابر ام وی پی و قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین
در حین ورود شلتن بنجامین ، مشخص میشه که او باید از کمربندش در سایبر ساندی دفاع کنه و گزینه هایی که باید از طرف تماشاگرا (یکیشون*) انتخاب بشن ، آر تروث ، ام وی پی و فستس هستن . استار ها همه داخل رینگ هستن و مسابقه رو آر تروث و ام وی پی میخوان شروع کنن . اما ام وی پی میگه که میخواد با کونگ فو ناکی بجنگه . ناکی مسابقه رو بهتر آغاز میکنه و چندین حرکت قشنگ به سبک ژاپنی ها و سپس آرم درگ میکنه . ام وی پی میگه که تایم اوت میخواد (!) و سپس از فرصت استفاده میکنه و با بنجامین تگ میشه . شلتن میاد و در همون ابتدا یه کیک سنگین از ناکی دریافت میکنه . ناکی با آر تروث تگ میشه . تروث میاد داخل رینگ و مورد تشویق قرار میگیره . تروث میره برای یه موو اما شلتن کونر میکنه و بک سوپلکس میزنه . شلتن با ام وی پی تگ میشه . ام وی پی میاد و یه بلی تو بلی و سپس یه کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . بعد از چند لحظه ، تروث با چند فرو آرم به بازی برمیگرده و جای خودش رو به ناکی میده . چند کیک و چاپ از ناکی . کاور میکنه ، یک..دو.. اما شلتن میاد و دخالت میکنه . تروث هم میاد و بنجامین رو بزنه اما ام وی پی او رو میزنه . ام وی پی حواسش میره طرف تروث و به محض اینکه برمیگرده فوناکی ، کاراته کید کرین کیک رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 575
کد:http://www.4shared.com/file/68339547/e485102d/BrockWWE_Kung_Fu_Nakis_Tag_win.html
در بک استیج ، کارلیتو و پریمو در کنار هم هستن و پریمو داره با موبایل (با بریه بلا) صحبت میکنه . صحبتس که تموم میشه کارلیتو میپرسه چی شد ؟ پریمو میگه که حس میکنه عاشق شده . در همین لحظه کالی و رانجین سینگ میان و کالی چند کلمه به پریمو میگه و میره . پریمو به کارلیتو میگه : " این دو نفر واقعا باحالن (کول) . " کارلیتو هم عصبانی میشه و میگه : " باز جمله ی من رو دزدیدی ... . "
آهنگ گریت کالی پخش میشه و او به همراه رانجین سینگ وارد میشه . رانجین میگه : " صد ها نامه برای ما فرستادن . " و او یه گونی نامه خالی میکنه . رانجین میگه : " بدلیل کمبود وقت ، دو تا از نامه ها رو میخونم که نشون میده مردم چقدر کالی رو دوست دارن (زن ها) و میخوان کالی اون ها رو ببوسه . " بعد از خوندن دو تا نامه ، رانجین دو دختر (زن) میاره داخل رینگ . کالی اون زنی که چاق تر بود رو میبوسه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 283
کد:http://www.4shared.com/file/68339477/ce6a29d9/BrockWWE_Khalis_Kiss_Cam.html
کلیپی از کیزارنی پخش میشه .
جیم راس و تز ، مسابقات مشخص شده ی سایبر ساندی رو اعلام میکنن .
در بک استیج ، آندرتیکر حضور داره و او رو به دوربین میگه که ویکی گررو اشتباه فکر میکنن که من رو داغون کردن و این سرنوشت من بود ، چون من در سایبر ساندی به اون ها نشون خواهم داد . اما امشب من تریپل ایچ رو به تاریکی ها میفرستم .
مسابقه چهارم :: سوپرکریزی در برابر برایان کندریک به همراه ازکیل جکسن
برایان کندریک به همراه بادیگاردش وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . سپس سوپرکریزی با انرژی ای زیاد میره داخل رینگ و مسابقه شروع میشه . کریزی با عصبانیت به کندریک حمله میکنه اما کندریک میره لای طناب ها و داور هم کریزی رو عقب میکشونه . کندریک میاد بیرون و لگ لرییت میزنه ، سپس سر کریزی رو میگیره و بهش دی کندریک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 587
کد:http://www.4shared.com/file/68339210/2d9674e/BrockWWE_Crazy_vs_Kendrick.html
کلیپی نشون داده میشه که سوپراستار ها درباره ی تور به مکزیک صحبت میکنن .
مسابقه ی پنجم :: دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ مچ :: تریپل ایچ © در برابر آندرتیکر
تریپل ایچ و آندرتیکر وارد میشن و هر دو مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیرن (تماشاگرا به هر دو احترام گذاشتن) . مسابقه آغاز میشه و آندرتیکر گارد میگیره . تریپل ایچ هم آماده هست . تیکر ساید هدلاک میکنه و تریپل ایچ بعد از چند لحظه تیکر رو میفرسته طرف طناب ها ولی این آندرتیکر هست که شولدربلاک میکنه . تریپل ایچ بلند میشه و هدلاک میکنه ، آندرتیکر او رو به طرف طناب ها میفرسته و باز این آندرتیکر هست که شولدرتکل میکنه . تریپل ایچ بلند میشه و یک کیک به سینه ی تیکر میزنه و او رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند مشت بهش میزنه . د گیم کمی عقب تر میره و سپس تیکر بطور ناگهانی گلوی تریپل ایچ رو میگیره و او رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . چندین پشت و آپرکات از آندرتیکر . تیکر د گیم رو ویپ میکنه به گوشه ی دیگه ی رینگ و رانینگ کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تیکر میره تا روی بازوی چپ تریپل ایچ کار کنه . او همرلاک رو اجراء میکنه و سپس برمیگردونه تا پینفال کنه ، یک..دو.. اما تریپل ایچ کیک اوت میکنه . آندرتیکر با لگد ضربه ای قوی به بازوی تریپل ایچ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . آندرتیکر دست تریپل ایچ رو یه دور میپیچونه و میره برای اولداسکول اما تریپل ایچ بلاک میکنه و میره برای اینکه رو پای مصدوم تیکر کار کنه اما آندرتیکر اجازه نمیده . هر دو با استفاده از طناب ها با سرعت به طرف همدیگه میرن و هر دو در یک زمان کلوزلاین میزنن که باعث میشه تیکر و تریپل ایچ (هر دو) وسط رینگ بیفتن . داور شروع به شمارش میکنه اما دو استار پا میشن . به نوبت به هم مشت میزنن ، یک بار تریپل ایچ ، یک باز آندرتیکر و همینطور ادامه داره تا جایی که تیکر با یه مشت قوی تریپل ایچ رو میندازه . تیکر در گوشه ی رینگ به تریپل ایچ هدبات میزنه و سپس او رو بلند میکنه و اسنیک آیز میزنه . تیکر به طرف د گیم میره تا بیگ بوت بزنه اما تریپل ایچ های نی رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ فیس باستر میزنه و میره برای پدیگری اما آندرتیکر بلاک میکنه و تریپل ایچ رو میندازه گوشه ی رینگ . آندرتیکر بیگ بوت و سپس لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هر دو بلند میشن و تیکر دست تریپل ایچ رو میپیچونه و برای بار دوم میخواد بره برای اولداسکول اما تریپل ایچ آندرتیکر رو روی طناب ها میزنه . سپس خود تریپل ایچ هم میره بالا و سوپلکس میزنه . د گیم خودش رو به آندرتیکر میرسونه ، کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ آندرتیکر رو با یه کلوزلاین میندازه بیرون رینگ اما آندرتیکر نمیفته و روی پاش وایمیسه . تیکر تریپل ایچ رو میکشونه بیرون رینگ و سر او رو به پله میکوبه . سپس تریپل ایچ رو میندازه داخل رینگ و سر او رو بیرون رینگ میذاره . تیکر میره بالا و لگ دراپ میزنه . د گیم درد میکشه و میکشونه خودش رو به داخل رینگ . آندرتیکر کاور میکنه ، یک..دو.. . آندرتیکر میره برای لست راید ، تریپل ایچ کونر میکنه و به آندرتیکر نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . آندرتیکر بلند میشه و یه کلوزلاین قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . آندرتیکر میره برای چوکسلم ، تریپل ایچ بلاک میکنه و بعد از یه بوت ، اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . آندرتیکر بار دیگه میره برای چوکسلم ، تریپل ایچ بلاک میکنه و میره برای پدیگری ، آندرتیکر بلاک میکنه و میره برای تومبستون ، تریپل ایچ بلاک میکنه و آندرتیکر رو میفرسته گوشه ی رینگ . تریپل ایچ از طناب ها بالا میره و چندین مشت به تیکر میزنه . در همین لحظه تیکر دستش رو از لای پای تریپل ایچ رد میکنه و او رو روی شونه اش میبره و لست راید میزنه . تیکر میره تا خودش رو به د گیم برسونه . بیگ شوء از راه میرسه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . داور مسابقه رو بدون نتیجه اعلام میکنه .
بعد از مسابقه ، تیکر علیرقم خستگی بلند میشه و چند مشت میخواد بزنه اما شوء او رو میفرسته گوشه ی رینگ و مشت های قوی خودش رو روونه ی صورت و بدن تیکر میکنه . تریپل ایچ میره بیرون رینگ و یه صندلی برمیداره . یه ضربه به کمر بیگ شوء میزنه . بیگ شوء درد میکشه و برمیگرده ، تریپل ایچ با صندلی به طرف بیگ شوء میدوئه اما شوء گلوی تریپل ایچ رو میگیره و به او چوکسلم میزنه . سپس بیگ شوء چند ضربه با صندلی به آندرتیکر میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . جیم راس میگه که در حین کامرشال آندرتیکر بلند شد و قادر بود رینگ رو ترک کنه ، اما تریپل ایچ هنوز داخل رینگ هست و بسختی از جاش بلند میشه . ولادیمیر کوزلاو وارد میشه و به طرف تریپل ایچ میره ، تریپل ایچ کار خاصی نمیتونه بکنه و کوزلاو با یه هدبات قوی به سینه ی د گیم ، او رو وسط رینگ میندازه .
دانلود عكس ها ، حجم: KB 699
کد:http://www.4shared.com/file/68339794/cba6ebb4/BrockWWE_Triple_H_vs_Taker.html
اسمکدان این هفته در این لحظه به پایان میرسه .
نام رخ داد : سایبر ساندی
تاریخ انجام : یکشنبه ، 26م اکتبر سال 2008
محل انجام : یو اس ایر ویز ، فینکس
در مسابقه ی پریویوی سایبر ساندی (دارک مچ) ، شلتن بنجامین از کمربند ایالات متحده دفاع خواهد کرد .
آمار نشون داده میشه و آر تروث بیشتر از فستس و ام وی پی راس آورده .
یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ :: شلتن بنجامین © در برابر آر تروث
شلتن بنجامین وارد میشه و میره داخل رینگ منتظر چلنجرش میمونه . آر تروث با ورودی همیشگیش وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . جو ورزشگاه کاملا طرف تروث هست . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . تروث بعد از یه تیک داون کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین بلند میشه و بعد از یه کاور ، چونه ی تروث رو به گوشه ی رینگ میکوبه و سپس ساید هدلاک میکنه . تروث قصد داره با چند البوء به بازی برگرده اما چندان موفق نیست . تروث باز هم سعی داره جلوی حملات شلتن رو با چند مشت قوی بگیره . سپس دراپ کیک از تروث . کورکسکرو فور آرم از تروث . شلتن بنجامین میفته و تروث میره بالای طناب ها . بنجامین بلند میشه و تروث میپره و دراپ کیک میزنه . تروث کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث میره برای یه حمله ی دیگه که در همین لحظه شلتن کونر میکنه و پی درت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین
پرمویی از سایبر ساندی پخش میشه و (پریویو) مسابقات تحت پوشش قرار میگیره .
با یه کلیپ نشون میدن که رای های مردم چقدر میتونه تاثیر گذار باشه .
به ورزشگاه میریم و مارسم آغازین شوء (بطور رسمی) انجام میشه .
مایکل کول به همه خوش آمد میگه .
ری میستریو وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . لیلیان گارسیا او رو معرفی میکنه و ری بعد از در آغوش گرفتن و صحبت کردن با طرفدارای کم سن و سالش ، میره داخل رینگ منتظر میمونه .
باید ببینیم که تماشاگرا بین گزینه ها ، کدوم مسابقه رو انتخاب کردن .
چند لحظه ای صبر میکنیم .
نو هولدز برد : %39
تو اوت آو تری فالز : %26
فالز کونت انیور : %35
انفجار رخ میده و آهنگ کین پخش میشه . کین وارد میشه و میره داخل رینگ وایمیسه .
نو هولدز برد مچ :: ری میستریو در برابر کین
مسابقه به دستور داور شروع میشه و کین و ری با هم درگیر میشن . کین ری رو به بیرون رینگ میفرسته . ری همون بیرون میمونه و از زیر رینگ یه تیک چوب برمیداره . سپس میره داخل رینگ و قصد داره با چوب کین رو بزنه . به کین حمله میکنه اما کین بیگ بوت میزنه . کین مسابقه رو در دست میگیره و بعد از زدن کیک به صورت ری ، او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . کین از کیبل بیرون رینگ استفاده میکنه . کین بعد از کوبوندن بدن ری به میله ی گوشه ی رینگ ، او رو به رینگ برمیگردونه . کین کاور میکنه ، یک..دو.. . کین ری رو میفرسته گوشه ی رینگ و با کیبل ری رو میزنه . سپس از ری میپرسه که چه احساسی داری ؟! کین اسکوپ اسلم میزنه و سپس لگ دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین بک بریکر میزنه و با استفاده از زانوش ، سعی داره به کمر ری آسیب برسونه . داور داره ری رو چک میکنه و حواسش به قفل کین هست . ری با چند مشت قفل رو میشکونه و با چوب ضربه ای به چونه ی کین میزنه . کین یه سابمیشن هولد دیگه رو اجراء میکنه ، ری کونر میکنه و میرن گوشه ی رینگ که کین یه مشت بسیار قوی به چونه ی ری میزنه . سپس به بک بریکر و یه بک بریکر سابمیشن هولد از کین که داور باز هم به طرف دو استار میره و هر دو رو چک میکنه . ری چند کیک به صورت کین میزنه و قفل رو میشکونه . سپس بولداگ از ری. کین بلند میشه و ری یه کیک به پشت سر کین میزنه که باعث میشه کین پرت شه روی طناب دوم . ری میره برای سیکس وان ناین اما کین سریعا بلند میشه و به ری کلوزلاینی قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین میره بیرون رینگ تا یه صندلی برداره . این کار رو هم انجام میده و سپس میره داخل رینگ . میخواد با صندلی ری رو بزنه اما ری بعد از زدن یه کیک ، چندین حرکت پرشی انجام میده که باعث میشه کین صندلی رو ول کنه و از حملاتش متوقف بشه . کین گیج شده . ری میستریو صندلی رو برمیداره و یه ضربه به سر کین میزنه . کین میفته . ری کاور میکنه ، یک..دو.. . ری میره تا از پشت طناب ها یه پرشی به داخل رینگ (روی کین) داشته باشه اما کین بلند میشه و با یه رایت هند کونر میکنه . کین میره بیرون رینگ . کین پله ی بیرون رینگ رو برمیداره و به داخل رینگ پرت میکنه . سپس خودش هم میره داخل . کین پله رو میذاره وسط رینگ و سپس ری رو بلند میکنه تا بهش یه اسلم روی پله بزنه اما ری کونر میکنه . کین هم کونر میکنه و میره برای چوکسلم اما ری دراپ توء هولد میکنه که باعث میشه کین بیفته و سرش به پله برخورد کنه . ری میره و یه پرش روی کین انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری صندلی رو برمیداره و چندین ضربه به کین میزنه . کین به طرف طناب های میره و ری میخواد سیکس وان ناین بزنه اما کین کونر میکنه و میره برای چوکسلم ، ری باز هم کونر میکنه و هاریکنرانا رو اجراء میکنه که باعث میشه کین بیفته رو طناب دوم . ری میره برای سیکس وان ناین و موفق میشه که اجراء اش کنه . سپس میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد اسلپش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی نو هولدز برد مچ ، ری میستریو
تدی لانگ ، تیفانی و تاد گریشام در قسمت رمپ ورزشگاه هستن . تدی لانگ میگه : " نمیتونم صبر کنم تا تیفانی رو در لباس هالووین کاستم ببینم . " سپس او از گریشام میخواد که به مت استرایکر بپیونده . تدی لانگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی رو معرفی میکنه . مت هاردی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مت میره داخل رینگ و با تماشاگراش شادی میکنه و کمربندش رو بالا میگیره .
سپس آماد (نتایج) رای گیری نشون داده میشه تا مشخص شه کی برابر مت هاردی قرار خواهد گرفت .
فینلی : %6
مارک هنری : %25
ایون بورن : %69
ایون بورن وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن .
ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: مت هاردی © در برابر ایون بورن
مسابقه آغاز میشه و مت هاردی و بورن با هم درگیر میشن . بورن قصد داره که مسابقه رو از اول در کنترل داشته باشه . مت هاردی ساید هدلاک میکنه و سپس دو شولدربلاک انجام میده . تماشاگرا هاردی رو تشویق میکنن . بورن قصد داره با استفاده از سرعتش مت رو بزنه اما موفق نیست. هاردی بعد از یه تیک داون کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی یه سابمیشن هولد رو اجراء میکنه ولی ایون بورن کونر میکنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . هد سیزرز از بورن . بورن سعی داره اسپرینگبورد بزنه اما هاردی فورآرم میزنه . بورن میفته بیرون رینگ . هاردی او رو به رینگ برمیگردونه و سپس به ضربه به چونه ی بورن میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن کونر میکنه و میره تا روی شونه ی مت هاردی کار کنه . بورن یه سابمیشن موو رو روی هاردی اجراء میکنه . هاردی قفل رو میشکونه اما بورن سریعا استندینگ مونسالت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ایون بورن بعد از زدن یه کیک میره بالای طناب ها ، مت هاردی از رینگ میره بیرون و تماشاگرا او رو هوو میکنن . ایون بورن میپره و هاردی او رو میگیره (در بیرون رینگ) بهش اسکوپ اسلم میزنه . هاردی بورن رو برمیگردونه داخل رینگ و کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی دو اسکوپ اسلم به بورن میزنه و سپس میره روی طناب دوم . هاردی یه پرش انجام میده و البوء به پشت سر بورن میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ابدامینال استرج از هاردی . بورن قفل رو میشکونه ولی هاردی به او کلوزلاین میزنه . هاردی میره برای اسپلش مونتین اما بورن با هد سیزرز کونر میکنه . بورن چند مشت قوی میزنه اما هاردی بطور ناگهانی او رو میگیره و بهش ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی بلند میشه و منتظر بورن میمونه . هاردی به ساید افکت دیگه میزنه ، کاور میکنه ، یک..دو.. . هیل کیک از ایون بورن . بورن میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . یه بورد دیگه از بورن . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن میره بالای طناب ها و یه پرش روی هاردی انجام میده . کاور ، یک..دو.. . بورن میره برای میسل کیک اما مت جاخالی میده و رول آپ میکنه ، یک..دو.. . بورن مت رو میزنه و میره بالای طناب ها . مت هم میره . بورن او رو پرت میکنه و میره برای شوتینگ استار پرس اما موفق نیست . بورن بک اسلاید میکنه ، یک..دو.. . بورن بلند میشه و برمیگرده که در یک لحظه مت هاردی یه کیک به شکم برن میزنه و سپس توییت آو فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی
مسابقه ی بعدی بصورت تگ تیم خواهد بود که تماشاگرا باید بین سه بازی (6 تیم) یکی رو انتخاب کنن .
نتایج مشخص میشن .
جیمی نابل و میکی جیمز در برابر ویلیما ریگل و لیلا : %27
کرایم تایم در برابر جان موریسن و میز : %38
کودی رودس و تد دیبیاسی در برابر سی ام پانک و کوفی کینگستن : %35
تماشاگرا باورشون نمیشه که چنین نتیجه ای بدست اومده.
کرایم تایم وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن .
بعد از اون ها میز و موریسن میان که هر دوشون هوو میشن .
تو آن تو تگ تیم مچ :: کرایم تایم در برابر جان موریسن و د میز
مسابقه شروع میشه و جی تی جی و موریسن آغازگر بازی هستن . جی تی جی موریسن رو میفرسته گوشه ی رینگ . موریسن برمیگرده و ساید هدلاک میکنه . جی تی جی به نفع خودش برمیگردونه و سپس تیک داون و کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن جی تی جی رو میفرسته طرف طناب ها و سپس با میز تگ میشه . میز میاد ولی در همون ابتدا جی تی جی یه دراپ کیک به او میزنه . جی تی جی با شد تگ میشه . شد چندین اسلم میزنه و سپس برمیگرده و باز با جی تی جی تگ میشه . کرایم تایم یکی دو حرکت تیمی انجام میدن . میز و موریسن با هم وارد میشن و دخالت میکنن . هر دو به بیرون رینگ میرن . شد جی تی جی رو بلند میکنه و به روی میز و موریسن پرت میکنه . جی تی جی موریسن رو برمیگردونه و شد کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن بعد از یه کونر با میز تگ میشه و میزو ارد میشه و روی پای شد کار میکنه . میز خیلی زود جاش رو به موریسن میده . موریسن میاد داخل رینگ و او هم روی پای شد کار میکنه . بوستون کرب از موریسن . جو ورزشگاه بسیار آروم هست و تماشاگرا صداشون در نمیاد. شد قصد داره در بره که موفق هم میشه اما موریسن سریعا با میز تگ میشه . چند لحظه بعد شد از دست میز هم در میره و جاش رو به جی تی جی میده . جی تی جی بعد از یه حمله میره بالای طناب ها ، اما موریسن حواس جی تی جی رو پرت میکنه و میز از فرصت استفاده میکنه و جی تی جی رو میزنه . موریسن در بیرون رینگ با جی تی جی درگیر میشه و او رو به رینگ برمیگردونه . میز کاور میکنه ، یک..دو.. . میز و موریسن یه حرکت تیمی (گات باستر) روی جی تی جی انجام میدن . میز بر بازی کاملا مسلط هست و به سابمیشن رو اجراء میکنه . جی تی جی بعد از زدن چند البوء از دست میز در میره و بالاخره با شد تگ میشه . اون طرف هم موریسن وارد شده . شد موریسن رو میزنه . در بیرون رینگ میز و جی تی جی درگیر میشن . شد در داخل رینگ به موریسن اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه . حواس داور به میز نیست و میز یه ضربه ی قوی به شد میزنه . موریسن هم از فرصت استفاده میکنه و میدنایت راید رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی تگ تیم مچ ، جان موریسن و د میز
مسابقه ی بعدی سر کمربند بین قاره ای خواهد بود .
آهنگ قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا پخش میشه و او به همراه قهرمان زنان ، بث فینکس وارد میشه . سانتینو مارلا در حالی که داره هوو میشه میگه : " هانکه میتر رو نشون بدید . هانکی دانک من ، برای 64 هفته قهرمان اینترکانتیننتال بود ، من 11 هفته هست که قهرمان هستم . "
سپس حریف های او در بک استیج نشون داده میشن .
نتایج مشخص میشه .
هانکی تانک من : %35
رادی پایپر :%34
گلداست : %31
تماشاگرا خوشحال میشن . هانکی تانک من وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . هانکی میکروفون در دست داره و میگه : " من شاید فرق بین باحال و افتضاح رو ندونم ، اما میدونم که سانتینو خیلی (آدم) بد هست . سانتینو ، شاید من نتونم مثل تو برقصم ، مثل تو بخونم ، اصلا شاید تو 10 سال قهرمان اینترکانتیننتال بمونی ، اما بدون هیچ وقت هانکی تانک من نمیشی . هانکی داخل رینگ هست و شروع به رقصیدن میکنه و از سانتینو هم میخواد که برقصه ... .
اینترکانتیننتال چمپینشیپ مچ :: سانتینو مارلا © در برابر هانکی تانک من
قبل از اینکه داور دستور شروع مسابقه رو بده ، سانتینو چند مشت به هانکی تانک من میزنه . داور تازه زنگ شروع مسابقه رو بصدا در میاره . دو استار با هم لاک آپ میشن و سانتینو هانکی رو میفرسته گوشه ی رینگ . هانکی ساید هدلاک و سپس چند مشت میزنه . یه ساید هدلاک دیگه و شولدرناک داون از هانکی . هانکی با سرعت میره بالای طناب ها اما بث فینکس میاد و او رو میزنه . داور مسابقه رو با قانون دی کیو به پایان میرسونه .
برنده با قانون دی کیو ، هانکی تانک من
سانتینو به لطف قانون دی کیو کمربندش رو از دست نداده . آهنگ گداست پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . گلداست نزدیک رینگ که میرسه آهنگ رادی پایپر پخش میشه و تماشاگرا او رو هم تشویق میکنن . پایپر به صورت سانتینو تف میندازه و قصد درگیری داره که بث فینکس میخواد جداشون کنه . سانتینو برمیگرده داخل رینگ و هانکی تانک من داخل رینگ هست . سانتینو برمیگرده و گلداست او رو میزنه و سپس چند مشت از پایپر به سانتینو . هانکی تانک من ، شیک ، ردل اند رول (فینیشرش) رو اجراء میکنه . سپس هر سه اسطوره دست های همدیگه رو میگیرن و بالا میبرن .
مسابقه ی بعدی بین آندرتیکر و بیگ شوء خواهد بود که طرفدارا باید نوع مسابقه رو مشخص کنن .
تا چند لحظه دیگه نتایج نشون داده میشه .
لست من استندینگ : %49
ناک اوت مچ : %9
آی کوییت مچ : %42
ویکی گررو اشتباها در ابتدا یه مسابقه ی دیگه رو به عنوان برنده انتخاب کرد اما سریعا حرفش رو اصلاح کرد .
دینگ ! آهنگ آندرتیکر پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تیکر مثل همیشه ورودش طولانی هست . اما چند لحظه بعد از قطع شدن آهنگ آندرتیکر (پایان ورودی او) ، بیگ شوء وارد میشه و تماشاگرا او رو بشدت هوو میکنن . بیگ شوء لبخندی بر لب داره و میره داخل رینگ .
لست من استندینگ مچ :: آندرتیکر در برابر بیگ شوء
مسابقه آغاز میشه و آندرتیکر به سبک ام ام ای گارد میگیره و به طرف بیگ شوء میره . بعد از چندین رفت و برگشت بالاخره تیکر بیگ شوء رو میگیره و چند مشت قوی با دست راست و چپ به او میزنه . شوء تیکر رو میگیره و به بیرون رینگ پرت میکنه . شوء خودش هم میره بیرون رینگ تا با تیکر بجنگه . بیگ شوء آندرتیکر رو به قسمت سکیوریتی گارد میرفسته . سپس یه صندلی برمیداره و میخواد با اون تیکر رو بزنه اما تیکر کونر میکنه . بیگ شوء به رینگ برمیگرده و تیکر هم همینطور . آندرتیکر در گوشه ی رینگ به بیگ شوء اسپلش میزنه . بیگ شوء آندرتیکر رو به وسط رینگ میندازه و سپس به او هدبات و آپرکات میزنه . بیگ شوء به آندرتیکر لگ دراپ میزنه . داور میشمره ، یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت . تیکر بلند میشه . بیگ شوء به تیکر چند بوت میزنه . آندرتیکر به بیرون رینگ میفته . بیگ شوء میره بیرون و یه صندلی برمیداره تا تیکر رو بزنه اما تیکر نمیذاره و کونر میکنه . سپس بیگ شوء رو میگیره و یه ضربه با صندلی به گردن شوء میزنه . شوء میفته . داور میشمره ، یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. . بیگ شوء بلند میشه و سعی داره به رینگ برگرده . شوء خودش رو به رینگ میرسونه اما سرش از زیر طناب ها بیرون هست . تیکر میره بالای رینگ و روی سر بیگ شوء با یه لگ دراپ فرود میاد . آندرتیکر به رینگ برمیگرده و چندین مشت و کیک به شکم و سر بیگ شوء در گوشه ی رینگ میزنه . آندرتیکر سعی داره بیگ شوء رو بفرسته اون طرف رینگ اما بیگ شوء با یه کلوزلاین کونر میکنه . هر دو استار افتادن. یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. بیگ شوء بلند میشه . هفت.. هشت.. و آندرتیکر هم بلند میشه . بیگ شوء در گوشه ی رینگ تیکر رو میزنه . چندین هدبات از بیگ شوء. آندرتیکر یه مشت قوی میزنه . بیگ شوء هدبات میزنه و تیکر باز هم مشت میزنه . جو ورزشگاه طرف آندرتیکر هست . آندرتیکر چند مشت قوی میزنه و سپس میره تا به بیگ شوء چوکسلم بزنه اما شوء کونر میکنه . شوء میره برای جوکسلم اما آندرتیکر تو هوا کونر میکنه و دی دی تی میزنه . بیگ شوء افتاده . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. اما شوء بلند میشه . تیکر چند مشت و بیگ شوء چند هدبات میزنه . سپس بیگ شوء میره برای یه منوور اما تیکر با یه کلوزلاینی که مخصوص خودش هست کونر میکنه . هر دو افتادن . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. آندرتیکر بلند میشه ، نه.. بیگ شوء هم بلند میشه . شوء میفته گوشه ی رینگ . تیکر به طرف او میدوئه اما شوء جاخالی میده و تیکر میفته بیرون رینگ . شوء هم میره بیرون و روی تیکر کار میکنه . سر تیکر رو به پله و میز گزارشگر ها میکوبه . شوء میخواد با صندلی به تیکر ضربه ای بزنه اما تیکر نمیذاره . شوء تیکر رو پرت میکنه روی میز گزارشگرا ن ای سی دابلیو . تیکر افتاده و داور میشمره . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. تیکر بلند میشه . بیگ شوء به تیکر هدبات میزنه و او رو به رینگ برمیگردونه . آندرتیکر به شوء یه مشت قوی میزنه ، شوء هم یه مشت قوی میزنه ، تیکر میزنه ، شوء میره برای مشت دوم که تیکر کونر میکنه و دی دی تی میزنه . آندرتیکر شوء رو بلند میکنه و دست او رو میپیچونه . تیکر میره برای اولد اسکول . میپره اما شوء گلوی تیکر رو تو هوا میگیره و بهش چوکسلم میزنه . تماشاگرا ساکت میشن . داور میشمره . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. اما باز هم تیکر بلند میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بیگ شوء گارد میگیره و مشت ناک اوت کننده اش رو میزنه . تیکر میفته و داور میشمره . باز هم همه ساکت میشن . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. تیکر میشینه (به سبک خودش) ، نه.. و حالا بلند میشه . بیگ شوء میره بیرون رینگ و یه صندلی میاره . او با صندلی ضربه ای سنگین به سر تیکر میزنه . بیگ شوء میره تا تیکر رو بلند کنه اما آندرتیکر در همین لحظه دست بیگ شوء رو رد میکنه و قفل کشنده ی گوگوپلاتا رو اجراء میکنه . چندین ثانیه شوء رو نگه میداره و گردن شوء کاملا قفل شده . حالا تیکر شوء رو ول میکنه و از دهان شوء داره خون میریزه . تیکر منتظر هست و تماشاگرا با داور میشمرن . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. ده ! و مسابقه به پایان میرسه .
برنده ی لست من استندینگ مچ ، آندرتیکر
ویکی گررو از قسمت رمپ (ورودی) ورزشگاه با عصبانیت آندرتیکر رو نگاه میکنه . نور آبی ساطر میشه و آندرتیکر حرکات همیشگیش بعد از پیروزی رو انجام میده .
مسابقه ی بعدی به شکل دیواس هالووین کانتست هست که تنها مسابقه ی این پی پی وی هست که تماشاگرا درش رای ای نمیدن .
تمام دیواس با پوشش های مختلف وارد میشن و تز هم به عنوان داور داخل رینگ هست .
دیواس هالووین کاستم کانتست :: ماریا ، ماریس ، ناتالیا ، میکی جیمز ، میشل مک کول ، ویکتوریا و...
دیواس داخل رینگ هستن و تز هم منتظر میمونه تا دیواس خودشون رو نشون بدن . سپس تز برنده رو اعلام میکنه ، میکی جیمز !
برنده ی هالووین کاستم کانتست ، میکی جیمز
یهو دیواس با هم درگیر میشن و هر کسی با یه دیوا میجنگه . در این میان دیواس بیبی فیس (محبوب) تیم دیواس هیل (منفور) رو از رینگ به بیرون پرت میکنن و بعد از نواخته شدن آهنگ میکی جیمز ، با هم جشن میگیرن .
مسابقه ی بعد ، سر کمربند دابلیو دابلیو ای خواهد بود .
باید منتظر بمونیم و ببینیم که طرفدارا به کدوم گزینه بیشتر رای دادن .
تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . او در حالی که کمربند دابلیو دابلیو ای رو به دور کمرش بسته ، بعد از انجام حکات همیشگیش در حین ورود ؛ میره داخل رینگ و منتظر میمونه .
بعد از کمی مکث ، نتایج مشخص میشن .
جف هاردی : %57
ولادیمیر کوزلاو : %5
جف هاردی و ولادیمیر کوزلاو : %38
جف هاردی وارد میشه و تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . جف با تماشاگرای قسمت رمپ ورزشگاه دست میده و سپس به رینگ میره .
دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ مچ :: تریپل ایچ © در برابر جف هاردی
داور دستور شروع مسابقه رو میده و دو استار لاک آپ میشن . جف هاردی بر روی بازوی تریپل ایچ کار میکنه که در حین کار تریپل ایچ کونر میکنه و دراپ توء هولد میکنه . هاردی یه سابمیشن هولد رو اجراء میکنه اما تریپل ایچ کونر میکنه ، ساید هدلاک و سپس تیک داون میکنه . آرم درگ و سپس یه سابمیشن هولد دیگه از هاردی . د گیم کونر میکنه و میره برای پدیگری اما هاردی هم کونر میکنه . تریپل ایچ ساید هدلاک میکنه و هاردی بار دیگه کونر میکنه . هاردی بار دیگه یه (درگ) سابمیشن هولد رو اجراء میکنه . تریپل ایچ قفل رو میشکونه و هاردی از دست د گیم در میره و میره بالای طناب ها اما تریپل ایچ او رو میزنه و پرتش میکنه بیرون . تماشاگرا سرود "هاردی" رو سر دادن . داور داره میشمره و هاردی بیرون رینگ افتاده . او در اواخر کونت خودش رو به رینگ میرسونه . تریپل ایچ میره بیرون و هاردی رو میزنه و سر او رو به پله میکوبه . بار دیگه این کار رو انجام میده و سپس هاردی رو به رینگ برمیگردونه . تریپل ایچ خودش هم برمیگرده و کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ یه سابمیشن رو روی هاردی امتحان میکنه . هاردی قفل رو میشکونه اما باز هم گیر تریپل ایچ میفته . تریپل ایچ سر هاردی رو به گوشه ی رینگ میکوبه . تریپل ایچ هاردی رو میندازه وسط رینگ و کاور میکنه ، یک..دو.. . جف هاردی با چند مشت به بازی برمیگرده . جاء بریکر از هاردی . سپس کلوزلاین از او . هاردی با دو پاش ضربه ای به بیضه ی تریپل ایچ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فیس باستر سوپلکس از هاردی . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی میره برای اسپلش اما تریپل ایچ جاخالی میده و در برگشت به جف اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا تریپل ایچ قفل کراس فیس رو اجراء میکنه . جف هاردی داره درد میکشه اما هر جوری هست خودش رو به طناب ها میرسونه ولی تریپل ایچ او رو برمیگردونه وسط رینگ و بار دیگه کراس فیس رو اجراء میکنه . هاردی میخواد قفل رو بشکونه اما تریپل ایچ قفل رو به پینفال برمیگردونه ، یک..دو.. . تریپل ایچ هاردی رو به بیرون رینگ میفرسته . خودش هم میره بیرون و سر هاردی رو به پله میکوبه . هایفلایینگ هیل کیک از جف هاردی که باعث میشه تریپل ایچ به گارد گوشه ی زمین برخورد کنه . داور شروع به شمردن میکنه (برای هر دو) . هاردی به رینگ برمیگرده و تریپل ایچ هم همینطور . هاردی میره بالای طناب ها و ویسپر اینده ویند رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی دابل کیک اینتو دگات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی میره برای توییست آو فیت اما موفق نیست . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما هاردی کونر میکنه ، یک..دو.. . تماشاگرا از حالت بیحالی در میان . تریپل ایچ قفل اسلیپر رو روی هاردی اجراء میکنه . هاردی بسختی قفل رو میشکونه و سپس توییست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تریپل ایچ کیک اوت میکنه . هاردی میره بالای طناب ها و سوانتان بامب میزنه . بلوزش رو درمیاره و به طرف تماشاگرا میندازه و دوباره میره بالا . سوانتان بامب رو میخواد بزنه اما تریپل ایچ زانوش رو بالا میگیره و جف آسیب میبینه . تریپل ایچ بلند میشه و هاردی هم همینطور . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما هاردی کونر میکنه و تریپل ایچ رو میفرسته بیرون رینگ . هاردی خودش هم میره بیرون رینگ و تریپل ایچ رو برمیگردونه . هاردی از طناب ها بالا میره و میپره اما تریپل ایچ یه کیک به شکم هاردی میزنه و سر او رو لای پاش میذاره . حالا پدیگری رو اجراء میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ
مسابقه ی بعدی (مین ایونت) بر سر کمربند سنگین وزن خواهد بود .
پروموی این مسابقه پخش میشه .
لیلیان گارسیا قهرمان سنگین وزن رو معرفی میکنه و کریس جریکو وارد میشه . تماشاگرا او رو هوو میکنن . جریکو کمربند سنگین وزن رو دور کمرش بسته و منتظر حریفش هست . حالا آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا بعد از انجام حرکات همیشگیش میره داخل رینگ و منتظر نتیجه ی نظرسنجی میمونه .
تاد گریشام بعد از چند لحظه مکث ، نتیجه رو اعلام میکنه .
استون کلد : %74
شان مایکلز : %22
رندی اورتن : %4
هر سه در لباس داوری در بک استیج نشون داده میشن و منتظریم که داور مخصوص وارد بشه .
آهنگ استون کلد پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . استون کلد میره داخل رینگ و با تماشاگرا شادی میکنه . تماشاگرا بشدت آستن رو تشویق میکنن . آستن کمربند رو از جریکو میگیره و به نشونه ی اینکه مسابقه سر کمربند هست بالا میبره .
وورلد هویویت چمپینشیپ مچ :: کریس جریکو © در برابر باتیستا
مسابقه بدستور آستن آغاز میشه و دو استار با هم لاک آپ میشن . جریکو باتیستا رو میزنه و باتیستا با عصبانیت جریکو رو پرت میکنه گوشه ی رینگ و سرش رو روی سینه ی جریکو فشار میده . جریکو رینگ رو ترک میکنه و تماشاگرا او رو بشدت هوو میکنن . بنظر میرسه جریکو میخواد به بک استیج بره . اما استون کلد میره بیرون رینگ و یه میکروفون میگیره و میگه : " میدونم که فکر میکنی اگه دیکوالیفاید یا کونتد اوت کنی میتونی کمربندت رو نگه داری ، اما بدون که این اتفاق زمانی که من داور هستم نخواهد افتاد ! این کلام اصلی هست و چون استون کلد این رو میگه . " تماشاگرا آستن رو تشویق میکنن و جریکو هم با عصبانیت به رینگ برمیگرده . آستن داره میشمره و جریکو به رینگ برمیگرده . باتیستا به جریکو سیلی میزنه و سپس انپ سوپلکس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو باتیستا رو میفرسته بیرون رینگ و از داخل رینگ به باتیستایی که بیرون رینگ هست بیسبال اسلاید میزنه . باتیستا برمیگرده و جریکو بهش دراپ کیک میزنه . جریکو در بیرون رینگ باتیستا رو میزنه و سپس او رو به رینگ برمیگردونه . جریکو به باتیستا سیلی میزنه و سپس روی زانوی او کار میکنه . باتیستا قصد داره به بازی برگرده اما جریکو یه سابمیشن هولد بر روی زانوی باتیستا اجراء میکنه . جریکو قفل رو ول میکنه و دراپ توء هولد میکنه . جریکو کار رو ادامه میده و باتیستا رو در گوشه ی رینگ میزنه . باتیستا قصد داره کونر کنه اما جریکو خودش کونر میکنه و پینفال میکنه ، یک..دو.. . باتیستا خیلی سخت به بازی برمیگرده و به جریکو اسکوپ اسلم میزنه . باتیستا از ناحیه ی زانو داره درد میکشه . حالا میره برای باتیستا بامب اما جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو اجراء میکنه . آستن چک میکنه ، باتیستا بسختی خودش رو به طناب میرسونه و روپ بریک میکنه . اما جریکو قفل رو ول نمیکنه . آستن موی جریکو رو میکشه و او رو عقب میاره . جریکو عصبانی میشه و میخواد با آستن درگیر بشه اما آستن انگشت وسطیش رو به طرف جریکو میگیره . باتیستا ساید اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا میره برای باتیستا بامب ، جریکو رو بالای سر میبره اما جریکو در میره و میفته پایین . باتیستا به او کلوزلاین میزنه . جریکو بر بازی مسلط میشه و و یه کیک به صورت باتیستا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا بطور ناگهانی در حالی که عمدی در کار نبود به استون کلد میخوره و آستن از رینگ به بیرون پرت میشه . باتیستا برمیگرده و جریکو بهش کدبریکر میزنه . کاور میکنه اما داوری نیست . شان مایکلز از راه میرسه . میشمره ، یک..(خیلی طولش میده ، دو.. باز هم طولش میده و باتیستا بالاخره کیک اوت میکنه . شان حواس جریکو رو پرت میکنه و این به کمک باتیستا میاد تا بتونه به جریکو اسپیر بزنه . باتیستا کاور میکنه ، یک..خیلی سریع کونت میکنه ، دو.. اما جی بی ال از راه میرسه و دخالت میکنه . جریکو میره بیرون رینگ و کمربندش رو برمیداره . رندی اورتن از راه میرسه و آستن رو میزنه . سپس جریکو با کمربند ضربه ای به سر باتیستا میزنه . جریکو کاور میکنه ، رندی میشمره ، یک..دو.. . آستن از راه میرسه و انگشت وسطیش رو به طرف رندی میگیره و به رندی استانر میزنه . اون طرف باتیستا بلند میشه و به جریکو اسپاین باستر میزنه . باتیستا میره برای باتیستا بامب ، جریکو رو روی شونه اش میبره و باتیستا بمب رو اجراء میکنه . کاور میکنه و آستن میشمره ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان جدید سنگین وزن جهان ، باتیستا
بعد از مسابقه استون کلد دست باتیستا رو بنشانه ی پیروز بالا میبره و باتیستا با طرفداراش خوشحالی میکنه . جریکو هم بسیار عصبانی و ناراحت هست .
نام رخ داد : سایبر ساندی
تاریخ انجام : یکشنبه ، 26م اکتبر سال 2008
محل انجام : یو اس ایر ویز ، فینکس
در مسابقه ی پریویوی سایبر ساندی (دارک مچ) ، شلتن بنجامین از کمربند ایالات متحده دفاع خواهد کرد .
آمار نشون داده میشه و آر تروث بیشتر از فستس و ام وی پی راس آورده .
یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ :: شلتن بنجامین © در برابر آر تروث
شلتن بنجامین وارد میشه و میره داخل رینگ منتظر چلنجرش میمونه . آر تروث با ورودی همیشگیش وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . جو ورزشگاه کاملا طرف تروث هست . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . تروث بعد از یه تیک داون کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین بلند میشه و بعد از یه کاور ، چونه ی تروث رو به گوشه ی رینگ میکوبه و سپس ساید هدلاک میکنه . تروث قصد داره با چند البوء به بازی برگرده اما چندان موفق نیست . تروث باز هم سعی داره جلوی حملات شلتن رو با چند مشت قوی بگیره . سپس دراپ کیک از تروث . کورکسکرو فور آرم از تروث . شلتن بنجامین میفته و تروث میره بالای طناب ها . بنجامین بلند میشه و تروث میپره و دراپ کیک میزنه . تروث کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث میره برای یه حمله ی دیگه که در همین لحظه شلتن کونر میکنه و پی درت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین
پرمویی از سایبر ساندی پخش میشه و (پریویو) مسابقات تحت پوشش قرار میگیره .
با یه کلیپ نشون میدن که رای های مردم چقدر میتونه تاثیر گذار باشه .
به ورزشگاه میریم و مارسم آغازین شوء (بطور رسمی) انجام میشه .
مایکل کول به همه خوش آمد میگه .
ری میستریو وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . لیلیان گارسیا او رو معرفی میکنه و ری بعد از در آغوش گرفتن و صحبت کردن با طرفدارای کم سن و سالش ، میره داخل رینگ منتظر میمونه .
باید ببینیم که تماشاگرا بین گزینه ها ، کدوم مسابقه رو انتخاب کردن .
چند لحظه ای صبر میکنیم .
نو هولدز برد : %39
تو اوت آو تری فالز : %26
فالز کونت انیور : %35
انفجار رخ میده و آهنگ کین پخش میشه . کین وارد میشه و میره داخل رینگ وایمیسه .
نو هولدز برد مچ :: ری میستریو در برابر کین
مسابقه به دستور داور شروع میشه و کین و ری با هم درگیر میشن . کین ری رو به بیرون رینگ میفرسته . ری همون بیرون میمونه و از زیر رینگ یه تیک چوب برمیداره . سپس میره داخل رینگ و قصد داره با چوب کین رو بزنه . به کین حمله میکنه اما کین بیگ بوت میزنه . کین مسابقه رو در دست میگیره و بعد از زدن کیک به صورت ری ، او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . کین از کیبل بیرون رینگ استفاده میکنه . کین بعد از کوبوندن بدن ری به میله ی گوشه ی رینگ ، او رو به رینگ برمیگردونه . کین کاور میکنه ، یک..دو.. . کین ری رو میفرسته گوشه ی رینگ و با کیبل ری رو میزنه . سپس از ری میپرسه که چه احساسی داری ؟! کین اسکوپ اسلم میزنه و سپس لگ دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین بک بریکر میزنه و با استفاده از زانوش ، سعی داره به کمر ری آسیب برسونه . داور داره ری رو چک میکنه و حواسش به قفل کین هست . ری با چند مشت قفل رو میشکونه و با چوب ضربه ای به چونه ی کین میزنه . کین یه سابمیشن هولد دیگه رو اجراء میکنه ، ری کونر میکنه و میرن گوشه ی رینگ که کین یه مشت بسیار قوی به چونه ی ری میزنه . سپس به بک بریکر و یه بک بریکر سابمیشن هولد از کین که داور باز هم به طرف دو استار میره و هر دو رو چک میکنه . ری چند کیک به صورت کین میزنه و قفل رو میشکونه . سپس بولداگ از ری. کین بلند میشه و ری یه کیک به پشت سر کین میزنه که باعث میشه کین پرت شه روی طناب دوم . ری میره برای سیکس وان ناین اما کین سریعا بلند میشه و به ری کلوزلاینی قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین میره بیرون رینگ تا یه صندلی برداره . این کار رو هم انجام میده و سپس میره داخل رینگ . میخواد با صندلی ری رو بزنه اما ری بعد از زدن یه کیک ، چندین حرکت پرشی انجام میده که باعث میشه کین صندلی رو ول کنه و از حملاتش متوقف بشه . کین گیج شده . ری میستریو صندلی رو برمیداره و یه ضربه به سر کین میزنه . کین میفته . ری کاور میکنه ، یک..دو.. . ری میره تا از پشت طناب ها یه پرشی به داخل رینگ (روی کین) داشته باشه اما کین بلند میشه و با یه رایت هند کونر میکنه . کین میره بیرون رینگ . کین پله ی بیرون رینگ رو برمیداره و به داخل رینگ پرت میکنه . سپس خودش هم میره داخل . کین پله رو میذاره وسط رینگ و سپس ری رو بلند میکنه تا بهش یه اسلم روی پله بزنه اما ری کونر میکنه . کین هم کونر میکنه و میره برای چوکسلم اما ری دراپ توء هولد میکنه که باعث میشه کین بیفته و سرش به پله برخورد کنه . ری میره و یه پرش روی کین انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری صندلی رو برمیداره و چندین ضربه به کین میزنه . کین به طرف طناب های میره و ری میخواد سیکس وان ناین بزنه اما کین کونر میکنه و میره برای چوکسلم ، ری باز هم کونر میکنه و هاریکنرانا رو اجراء میکنه که باعث میشه کین بیفته رو طناب دوم . ری میره برای سیکس وان ناین و موفق میشه که اجراء اش کنه . سپس میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد اسلپش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی نو هولدز برد مچ ، ری میستریو
تدی لانگ ، تیفانی و تاد گریشام در قسمت رمپ ورزشگاه هستن . تدی لانگ میگه : " نمیتونم صبر کنم تا تیفانی رو در لباس هالووین کاستم ببینم . " سپس او از گریشام میخواد که به مت استرایکر بپیونده . تدی لانگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی رو معرفی میکنه . مت هاردی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مت میره داخل رینگ و با تماشاگراش شادی میکنه و کمربندش رو بالا میگیره .
سپس آماد (نتایج) رای گیری نشون داده میشه تا مشخص شه کی برابر مت هاردی قرار خواهد گرفت .
فینلی : %6
مارک هنری : %25
ایون بورن : %69
ایون بورن وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن .
ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: مت هاردی © در برابر ایون بورن
مسابقه آغاز میشه و مت هاردی و بورن با هم درگیر میشن . بورن قصد داره که مسابقه رو از اول در کنترل داشته باشه . مت هاردی ساید هدلاک میکنه و سپس دو شولدربلاک انجام میده . تماشاگرا هاردی رو تشویق میکنن . بورن قصد داره با استفاده از سرعتش مت رو بزنه اما موفق نیست. هاردی بعد از یه تیک داون کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی یه سابمیشن هولد رو اجراء میکنه ولی ایون بورن کونر میکنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . هد سیزرز از بورن . بورن سعی داره اسپرینگبورد بزنه اما هاردی فورآرم میزنه . بورن میفته بیرون رینگ . هاردی او رو به رینگ برمیگردونه و سپس به ضربه به چونه ی بورن میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن کونر میکنه و میره تا روی شونه ی مت هاردی کار کنه . بورن یه سابمیشن موو رو روی هاردی اجراء میکنه . هاردی قفل رو میشکونه اما بورن سریعا استندینگ مونسالت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ایون بورن بعد از زدن یه کیک میره بالای طناب ها ، مت هاردی از رینگ میره بیرون و تماشاگرا او رو هوو میکنن . ایون بورن میپره و هاردی او رو میگیره (در بیرون رینگ) بهش اسکوپ اسلم میزنه . هاردی بورن رو برمیگردونه داخل رینگ و کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی دو اسکوپ اسلم به بورن میزنه و سپس میره روی طناب دوم . هاردی یه پرش انجام میده و البوء به پشت سر بورن میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ابدامینال استرج از هاردی . بورن قفل رو میشکونه ولی هاردی به او کلوزلاین میزنه . هاردی میره برای اسپلش مونتین اما بورن با هد سیزرز کونر میکنه . بورن چند مشت قوی میزنه اما هاردی بطور ناگهانی او رو میگیره و بهش ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی بلند میشه و منتظر بورن میمونه . هاردی به ساید افکت دیگه میزنه ، کاور میکنه ، یک..دو.. . هیل کیک از ایون بورن . بورن میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . یه بورد دیگه از بورن . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن میره بالای طناب ها و یه پرش روی هاردی انجام میده . کاور ، یک..دو.. . بورن میره برای میسل کیک اما مت جاخالی میده و رول آپ میکنه ، یک..دو.. . بورن مت رو میزنه و میره بالای طناب ها . مت هم میره . بورن او رو پرت میکنه و میره برای شوتینگ استار پرس اما موفق نیست . بورن بک اسلاید میکنه ، یک..دو.. . بورن بلند میشه و برمیگرده که در یک لحظه مت هاردی یه کیک به شکم برن میزنه و سپس توییت آو فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی
مسابقه ی بعدی بصورت تگ تیم خواهد بود که تماشاگرا باید بین سه بازی (6 تیم) یکی رو انتخاب کنن .
نتایج مشخص میشن .
جیمی نابل و میکی جیمز در برابر ویلیما ریگل و لیلا : %27
کرایم تایم در برابر جان موریسن و میز : %38
کودی رودس و تد دیبیاسی در برابر سی ام پانک و کوفی کینگستن : %35
تماشاگرا باورشون نمیشه که چنین نتیجه ای بدست اومده.
کرایم تایم وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن .
بعد از اون ها میز و موریسن میان که هر دوشون هوو میشن .
تو آن تو تگ تیم مچ :: کرایم تایم در برابر جان موریسن و د میز
مسابقه شروع میشه و جی تی جی و موریسن آغازگر بازی هستن . جی تی جی موریسن رو میفرسته گوشه ی رینگ . موریسن برمیگرده و ساید هدلاک میکنه . جی تی جی به نفع خودش برمیگردونه و سپس تیک داون و کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن جی تی جی رو میفرسته طرف طناب ها و سپس با میز تگ میشه . میز میاد ولی در همون ابتدا جی تی جی یه دراپ کیک به او میزنه . جی تی جی با شد تگ میشه . شد چندین اسلم میزنه و سپس برمیگرده و باز با جی تی جی تگ میشه . کرایم تایم یکی دو حرکت تیمی انجام میدن . میز و موریسن با هم وارد میشن و دخالت میکنن . هر دو به بیرون رینگ میرن . شد جی تی جی رو بلند میکنه و به روی میز و موریسن پرت میکنه . جی تی جی موریسن رو برمیگردونه و شد کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن بعد از یه کونر با میز تگ میشه و میزو ارد میشه و روی پای شد کار میکنه . میز خیلی زود جاش رو به موریسن میده . موریسن میاد داخل رینگ و او هم روی پای شد کار میکنه . بوستون کرب از موریسن . جو ورزشگاه بسیار آروم هست و تماشاگرا صداشون در نمیاد. شد قصد داره در بره که موفق هم میشه اما موریسن سریعا با میز تگ میشه . چند لحظه بعد شد از دست میز هم در میره و جاش رو به جی تی جی میده . جی تی جی بعد از یه حمله میره بالای طناب ها ، اما موریسن حواس جی تی جی رو پرت میکنه و میز از فرصت استفاده میکنه و جی تی جی رو میزنه . موریسن در بیرون رینگ با جی تی جی درگیر میشه و او رو به رینگ برمیگردونه . میز کاور میکنه ، یک..دو.. . میز و موریسن یه حرکت تیمی (گات باستر) روی جی تی جی انجام میدن . میز بر بازی کاملا مسلط هست و به سابمیشن رو اجراء میکنه . جی تی جی بعد از زدن چند البوء از دست میز در میره و بالاخره با شد تگ میشه . اون طرف هم موریسن وارد شده . شد موریسن رو میزنه . در بیرون رینگ میز و جی تی جی درگیر میشن . شد در داخل رینگ به موریسن اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه . حواس داور به میز نیست و میز یه ضربه ی قوی به شد میزنه . موریسن هم از فرصت استفاده میکنه و میدنایت راید رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی تگ تیم مچ ، جان موریسن و د میز
مسابقه ی بعدی سر کمربند بین قاره ای خواهد بود .
آهنگ قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا پخش میشه و او به همراه قهرمان زنان ، بث فینکس وارد میشه . سانتینو مارلا در حالی که داره هوو میشه میگه : " هانکه میتر رو نشون بدید . هانکی دانک من ، برای 64 هفته قهرمان اینترکانتیننتال بود ، من 11 هفته هست که قهرمان هستم . "
سپس حریف های او در بک استیج نشون داده میشن .
نتایج مشخص میشه .
هانکی تانک من : %35
رادی پایپر :%34
گلداست : %31
تماشاگرا خوشحال میشن . هانکی تانک من وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . هانکی میکروفون در دست داره و میگه : " من شاید فرق بین باحال و افتضاح رو ندونم ، اما میدونم که سانتینو خیلی (آدم) بد هست . سانتینو ، شاید من نتونم مثل تو برقصم ، مثل تو بخونم ، اصلا شاید تو 10 سال قهرمان اینترکانتیننتال بمونی ، اما بدون هیچ وقت هانکی تانک من نمیشی . هانکی داخل رینگ هست و شروع به رقصیدن میکنه و از سانتینو هم میخواد که برقصه ... .
اینترکانتیننتال چمپینشیپ مچ :: سانتینو مارلا © در برابر هانکی تانک من
قبل از اینکه داور دستور شروع مسابقه رو بده ، سانتینو چند مشت به هانکی تانک من میزنه . داور تازه زنگ شروع مسابقه رو بصدا در میاره . دو استار با هم لاک آپ میشن و سانتینو هانکی رو میفرسته گوشه ی رینگ . هانکی ساید هدلاک و سپس چند مشت میزنه . یه ساید هدلاک دیگه و شولدرناک داون از هانکی . هانکی با سرعت میره بالای طناب ها اما بث فینکس میاد و او رو میزنه . داور مسابقه رو با قانون دی کیو به پایان میرسونه .
برنده با قانون دی کیو ، هانکی تانک من
سانتینو به لطف قانون دی کیو کمربندش رو از دست نداده . آهنگ گداست پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . گلداست نزدیک رینگ که میرسه آهنگ رادی پایپر پخش میشه و تماشاگرا او رو هم تشویق میکنن . پایپر به صورت سانتینو تف میندازه و قصد درگیری داره که بث فینکس میخواد جداشون کنه . سانتینو برمیگرده داخل رینگ و هانکی تانک من داخل رینگ هست . سانتینو برمیگرده و گلداست او رو میزنه و سپس چند مشت از پایپر به سانتینو . هانکی تانک من ، شیک ، ردل اند رول (فینیشرش) رو اجراء میکنه . سپس هر سه اسطوره دست های همدیگه رو میگیرن و بالا میبرن .
مسابقه ی بعدی بین آندرتیکر و بیگ شوء خواهد بود که طرفدارا باید نوع مسابقه رو مشخص کنن .
تا چند لحظه دیگه نتایج نشون داده میشه .
لست من استندینگ : %49
ناک اوت مچ : %9
آی کوییت مچ : %42
ویکی گررو اشتباها در ابتدا یه مسابقه ی دیگه رو به عنوان برنده انتخاب کرد اما سریعا حرفش رو اصلاح کرد .
دینگ ! آهنگ آندرتیکر پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تیکر مثل همیشه ورودش طولانی هست . اما چند لحظه بعد از قطع شدن آهنگ آندرتیکر (پایان ورودی او) ، بیگ شوء وارد میشه و تماشاگرا او رو بشدت هوو میکنن . بیگ شوء لبخندی بر لب داره و میره داخل رینگ .
لست من استندینگ مچ :: آندرتیکر در برابر بیگ شوء
مسابقه آغاز میشه و آندرتیکر به سبک ام ام ای گارد میگیره و به طرف بیگ شوء میره . بعد از چندین رفت و برگشت بالاخره تیکر بیگ شوء رو میگیره و چند مشت قوی با دست راست و چپ به او میزنه . شوء تیکر رو میگیره و به بیرون رینگ پرت میکنه . شوء خودش هم میره بیرون رینگ تا با تیکر بجنگه . بیگ شوء آندرتیکر رو به قسمت سکیوریتی گارد میرفسته . سپس یه صندلی برمیداره و میخواد با اون تیکر رو بزنه اما تیکر کونر میکنه . بیگ شوء به رینگ برمیگرده و تیکر هم همینطور . آندرتیکر در گوشه ی رینگ به بیگ شوء اسپلش میزنه . بیگ شوء آندرتیکر رو به وسط رینگ میندازه و سپس به او هدبات و آپرکات میزنه . بیگ شوء به آندرتیکر لگ دراپ میزنه . داور میشمره ، یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت . تیکر بلند میشه . بیگ شوء به تیکر چند بوت میزنه . آندرتیکر به بیرون رینگ میفته . بیگ شوء میره بیرون و یه صندلی برمیداره تا تیکر رو بزنه اما تیکر نمیذاره و کونر میکنه . سپس بیگ شوء رو میگیره و یه ضربه با صندلی به گردن شوء میزنه . شوء میفته . داور میشمره ، یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. . بیگ شوء بلند میشه و سعی داره به رینگ برگرده . شوء خودش رو به رینگ میرسونه اما سرش از زیر طناب ها بیرون هست . تیکر میره بالای رینگ و روی سر بیگ شوء با یه لگ دراپ فرود میاد . آندرتیکر به رینگ برمیگرده و چندین مشت و کیک به شکم و سر بیگ شوء در گوشه ی رینگ میزنه . آندرتیکر سعی داره بیگ شوء رو بفرسته اون طرف رینگ اما بیگ شوء با یه کلوزلاین کونر میکنه . هر دو استار افتادن. یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. بیگ شوء بلند میشه . هفت.. هشت.. و آندرتیکر هم بلند میشه . بیگ شوء در گوشه ی رینگ تیکر رو میزنه . چندین هدبات از بیگ شوء. آندرتیکر یه مشت قوی میزنه . بیگ شوء هدبات میزنه و تیکر باز هم مشت میزنه . جو ورزشگاه طرف آندرتیکر هست . آندرتیکر چند مشت قوی میزنه و سپس میره تا به بیگ شوء چوکسلم بزنه اما شوء کونر میکنه . شوء میره برای جوکسلم اما آندرتیکر تو هوا کونر میکنه و دی دی تی میزنه . بیگ شوء افتاده . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. اما شوء بلند میشه . تیکر چند مشت و بیگ شوء چند هدبات میزنه . سپس بیگ شوء میره برای یه منوور اما تیکر با یه کلوزلاینی که مخصوص خودش هست کونر میکنه . هر دو افتادن . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. آندرتیکر بلند میشه ، نه.. بیگ شوء هم بلند میشه . شوء میفته گوشه ی رینگ . تیکر به طرف او میدوئه اما شوء جاخالی میده و تیکر میفته بیرون رینگ . شوء هم میره بیرون و روی تیکر کار میکنه . سر تیکر رو به پله و میز گزارشگر ها میکوبه . شوء میخواد با صندلی به تیکر ضربه ای بزنه اما تیکر نمیذاره . شوء تیکر رو پرت میکنه روی میز گزارشگرا ن ای سی دابلیو . تیکر افتاده و داور میشمره . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. تیکر بلند میشه . بیگ شوء به تیکر هدبات میزنه و او رو به رینگ برمیگردونه . آندرتیکر به شوء یه مشت قوی میزنه ، شوء هم یه مشت قوی میزنه ، تیکر میزنه ، شوء میره برای مشت دوم که تیکر کونر میکنه و دی دی تی میزنه . آندرتیکر شوء رو بلند میکنه و دست او رو میپیچونه . تیکر میره برای اولد اسکول . میپره اما شوء گلوی تیکر رو تو هوا میگیره و بهش چوکسلم میزنه . تماشاگرا ساکت میشن . داور میشمره . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. اما باز هم تیکر بلند میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بیگ شوء گارد میگیره و مشت ناک اوت کننده اش رو میزنه . تیکر میفته و داور میشمره . باز هم همه ساکت میشن . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. تیکر میشینه (به سبک خودش) ، نه.. و حالا بلند میشه . بیگ شوء میره بیرون رینگ و یه صندلی میاره . او با صندلی ضربه ای سنگین به سر تیکر میزنه . بیگ شوء میره تا تیکر رو بلند کنه اما آندرتیکر در همین لحظه دست بیگ شوء رو رد میکنه و قفل کشنده ی گوگوپلاتا رو اجراء میکنه . چندین ثانیه شوء رو نگه میداره و گردن شوء کاملا قفل شده . حالا تیکر شوء رو ول میکنه و از دهان شوء داره خون میریزه . تیکر منتظر هست و تماشاگرا با داور میشمرن . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. ده ! و مسابقه به پایان میرسه .
برنده ی لست من استندینگ مچ ، آندرتیکر
ویکی گررو از قسمت رمپ (ورودی) ورزشگاه با عصبانیت آندرتیکر رو نگاه میکنه . نور آبی ساطر میشه و آندرتیکر حرکات همیشگیش بعد از پیروزی رو انجام میده .
مسابقه ی بعدی به شکل دیواس هالووین کانتست هست که تنها مسابقه ی این پی پی وی هست که تماشاگرا درش رای ای نمیدن .
تمام دیواس با پوشش های مختلف وارد میشن و تز هم به عنوان داور داخل رینگ هست .
دیواس هالووین کاستم کانتست :: ماریا ، ماریس ، ناتالیا ، میکی جیمز ، میشل مک کول ، ویکتوریا و...
دیواس داخل رینگ هستن و تز هم منتظر میمونه تا دیواس خودشون رو نشون بدن . سپس تز برنده رو اعلام میکنه ، میکی جیمز !
برنده ی هالووین کاستم کانتست ، میکی جیمز
یهو دیواس با هم درگیر میشن و هر کسی با یه دیوا میجنگه . در این میان دیواس بیبی فیس (محبوب) تیم دیواس هیل (منفور) رو از رینگ به بیرون پرت میکنن و بعد از نواخته شدن آهنگ میکی جیمز ، با هم جشن میگیرن .
مسابقه ی بعد ، سر کمربند دابلیو دابلیو ای خواهد بود .
باید منتظر بمونیم و ببینیم که طرفدارا به کدوم گزینه بیشتر رای دادن .
تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . او در حالی که کمربند دابلیو دابلیو ای رو به دور کمرش بسته ، بعد از انجام حکات همیشگیش در حین ورود ؛ میره داخل رینگ و منتظر میمونه .
بعد از کمی مکث ، نتایج مشخص میشن .
جف هاردی : %57
ولادیمیر کوزلاو : %5
جف هاردی و ولادیمیر کوزلاو : %38
جف هاردی وارد میشه و تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . جف با تماشاگرای قسمت رمپ ورزشگاه دست میده و سپس به رینگ میره .
دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ مچ :: تریپل ایچ © در برابر جف هاردی
داور دستور شروع مسابقه رو میده و دو استار لاک آپ میشن . جف هاردی بر روی بازوی تریپل ایچ کار میکنه که در حین کار تریپل ایچ کونر میکنه و دراپ توء هولد میکنه . هاردی یه سابمیشن هولد رو اجراء میکنه اما تریپل ایچ کونر میکنه ، ساید هدلاک و سپس تیک داون میکنه . آرم درگ و سپس یه سابمیشن هولد دیگه از هاردی . د گیم کونر میکنه و میره برای پدیگری اما هاردی هم کونر میکنه . تریپل ایچ ساید هدلاک میکنه و هاردی بار دیگه کونر میکنه . هاردی بار دیگه یه (درگ) سابمیشن هولد رو اجراء میکنه . تریپل ایچ قفل رو میشکونه و هاردی از دست د گیم در میره و میره بالای طناب ها اما تریپل ایچ او رو میزنه و پرتش میکنه بیرون . تماشاگرا سرود "هاردی" رو سر دادن . داور داره میشمره و هاردی بیرون رینگ افتاده . او در اواخر کونت خودش رو به رینگ میرسونه . تریپل ایچ میره بیرون و هاردی رو میزنه و سر او رو به پله میکوبه . بار دیگه این کار رو انجام میده و سپس هاردی رو به رینگ برمیگردونه . تریپل ایچ خودش هم برمیگرده و کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ یه سابمیشن رو روی هاردی امتحان میکنه . هاردی قفل رو میشکونه اما باز هم گیر تریپل ایچ میفته . تریپل ایچ سر هاردی رو به گوشه ی رینگ میکوبه . تریپل ایچ هاردی رو میندازه وسط رینگ و کاور میکنه ، یک..دو.. . جف هاردی با چند مشت به بازی برمیگرده . جاء بریکر از هاردی . سپس کلوزلاین از او . هاردی با دو پاش ضربه ای به بیضه ی تریپل ایچ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فیس باستر سوپلکس از هاردی . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی میره برای اسپلش اما تریپل ایچ جاخالی میده و در برگشت به جف اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا تریپل ایچ قفل کراس فیس رو اجراء میکنه . جف هاردی داره درد میکشه اما هر جوری هست خودش رو به طناب ها میرسونه ولی تریپل ایچ او رو برمیگردونه وسط رینگ و بار دیگه کراس فیس رو اجراء میکنه . هاردی میخواد قفل رو بشکونه اما تریپل ایچ قفل رو به پینفال برمیگردونه ، یک..دو.. . تریپل ایچ هاردی رو به بیرون رینگ میفرسته . خودش هم میره بیرون و سر هاردی رو به پله میکوبه . هایفلایینگ هیل کیک از جف هاردی که باعث میشه تریپل ایچ به گارد گوشه ی زمین برخورد کنه . داور شروع به شمردن میکنه (برای هر دو) . هاردی به رینگ برمیگرده و تریپل ایچ هم همینطور . هاردی میره بالای طناب ها و ویسپر اینده ویند رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی دابل کیک اینتو دگات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی میره برای توییست آو فیت اما موفق نیست . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما هاردی کونر میکنه ، یک..دو.. . تماشاگرا از حالت بیحالی در میان . تریپل ایچ قفل اسلیپر رو روی هاردی اجراء میکنه . هاردی بسختی قفل رو میشکونه و سپس توییست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تریپل ایچ کیک اوت میکنه . هاردی میره بالای طناب ها و سوانتان بامب میزنه . بلوزش رو درمیاره و به طرف تماشاگرا میندازه و دوباره میره بالا . سوانتان بامب رو میخواد بزنه اما تریپل ایچ زانوش رو بالا میگیره و جف آسیب میبینه . تریپل ایچ بلند میشه و هاردی هم همینطور . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما هاردی کونر میکنه و تریپل ایچ رو میفرسته بیرون رینگ . هاردی خودش هم میره بیرون رینگ و تریپل ایچ رو برمیگردونه . هاردی از طناب ها بالا میره و میپره اما تریپل ایچ یه کیک به شکم هاردی میزنه و سر او رو لای پاش میذاره . حالا پدیگری رو اجراء میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ
مسابقه ی بعدی (مین ایونت) بر سر کمربند سنگین وزن خواهد بود .
پروموی این مسابقه پخش میشه .
لیلیان گارسیا قهرمان سنگین وزن رو معرفی میکنه و کریس جریکو وارد میشه . تماشاگرا او رو هوو میکنن . جریکو کمربند سنگین وزن رو دور کمرش بسته و منتظر حریفش هست . حالا آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا بعد از انجام حرکات همیشگیش میره داخل رینگ و منتظر نتیجه ی نظرسنجی میمونه .
تاد گریشام بعد از چند لحظه مکث ، نتیجه رو اعلام میکنه .
استون کلد : %74
شان مایکلز : %22
رندی اورتن : %4
هر سه در لباس داوری در بک استیج نشون داده میشن و منتظریم که داور مخصوص وارد بشه .
آهنگ استون کلد پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . استون کلد میره داخل رینگ و با تماشاگرا شادی میکنه . تماشاگرا بشدت آستن رو تشویق میکنن . آستن کمربند رو از جریکو میگیره و به نشونه ی اینکه مسابقه سر کمربند هست بالا میبره .
وورلد هویویت چمپینشیپ مچ :: کریس جریکو © در برابر باتیستا
مسابقه بدستور آستن آغاز میشه و دو استار با هم لاک آپ میشن . جریکو باتیستا رو میزنه و باتیستا با عصبانیت جریکو رو پرت میکنه گوشه ی رینگ و سرش رو روی سینه ی جریکو فشار میده . جریکو رینگ رو ترک میکنه و تماشاگرا او رو بشدت هوو میکنن . بنظر میرسه جریکو میخواد به بک استیج بره . اما استون کلد میره بیرون رینگ و یه میکروفون میگیره و میگه : " میدونم که فکر میکنی اگه دیکوالیفاید یا کونتد اوت کنی میتونی کمربندت رو نگه داری ، اما بدون که این اتفاق زمانی که من داور هستم نخواهد افتاد ! این کلام اصلی هست و چون استون کلد این رو میگه . " تماشاگرا آستن رو تشویق میکنن و جریکو هم با عصبانیت به رینگ برمیگرده . آستن داره میشمره و جریکو به رینگ برمیگرده . باتیستا به جریکو سیلی میزنه و سپس انپ سوپلکس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو باتیستا رو میفرسته بیرون رینگ و از داخل رینگ به باتیستایی که بیرون رینگ هست بیسبال اسلاید میزنه . باتیستا برمیگرده و جریکو بهش دراپ کیک میزنه . جریکو در بیرون رینگ باتیستا رو میزنه و سپس او رو به رینگ برمیگردونه . جریکو به باتیستا سیلی میزنه و سپس روی زانوی او کار میکنه . باتیستا قصد داره به بازی برگرده اما جریکو یه سابمیشن هولد بر روی زانوی باتیستا اجراء میکنه . جریکو قفل رو ول میکنه و دراپ توء هولد میکنه . جریکو کار رو ادامه میده و باتیستا رو در گوشه ی رینگ میزنه . باتیستا قصد داره کونر کنه اما جریکو خودش کونر میکنه و پینفال میکنه ، یک..دو.. . باتیستا خیلی سخت به بازی برمیگرده و به جریکو اسکوپ اسلم میزنه . باتیستا از ناحیه ی زانو داره درد میکشه . حالا میره برای باتیستا بامب اما جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو اجراء میکنه . آستن چک میکنه ، باتیستا بسختی خودش رو به طناب میرسونه و روپ بریک میکنه . اما جریکو قفل رو ول نمیکنه . آستن موی جریکو رو میکشه و او رو عقب میاره . جریکو عصبانی میشه و میخواد با آستن درگیر بشه اما آستن انگشت وسطیش رو به طرف جریکو میگیره . باتیستا ساید اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا میره برای باتیستا بامب ، جریکو رو بالای سر میبره اما جریکو در میره و میفته پایین . باتیستا به او کلوزلاین میزنه . جریکو بر بازی مسلط میشه و و یه کیک به صورت باتیستا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا بطور ناگهانی در حالی که عمدی در کار نبود به استون کلد میخوره و آستن از رینگ به بیرون پرت میشه . باتیستا برمیگرده و جریکو بهش کدبریکر میزنه . کاور میکنه اما داوری نیست . شان مایکلز از راه میرسه . میشمره ، یک..(خیلی طولش میده ، دو.. باز هم طولش میده و باتیستا بالاخره کیک اوت میکنه . شان حواس جریکو رو پرت میکنه و این به کمک باتیستا میاد تا بتونه به جریکو اسپیر بزنه . باتیستا کاور میکنه ، یک..خیلی سریع کونت میکنه ، دو.. اما جی بی ال از راه میرسه و دخالت میکنه . جریکو میره بیرون رینگ و کمربندش رو برمیداره . رندی اورتن از راه میرسه و آستن رو میزنه . سپس جریکو با کمربند ضربه ای به سر باتیستا میزنه . جریکو کاور میکنه ، رندی میشمره ، یک..دو.. . آستن از راه میرسه و انگشت وسطیش رو به طرف رندی میگیره و به رندی استانر میزنه . اون طرف باتیستا بلند میشه و به جریکو اسپاین باستر میزنه . باتیستا میره برای باتیستا بامب ، جریکو رو روی شونه اش میبره و باتیستا بمب رو اجراء میکنه . کاور میکنه و آستن میشمره ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان جدید سنگین وزن جهان ، باتیستا
بعد از مسابقه استون کلد دست باتیستا رو بنشانه ی پیروز بالا میبره و باتیستا با طرفداراش خوشحالی میکنه . جریکو هم بسیار عصبانی و ناراحت هست .
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، 27م اکتبر سال 2008
محل انجام : تکسن ، آریزونا
عكس های این هفته ی راء (شامل 93 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 5,385
کد:http://www.4shared.com/file/68718441/55c9a93c/BrockWWE_Raw_October_27_2008_Photos.html
قبل از شروع ، عکسی به عنوان یادبود از کانرد افریم نشون داده میشه که به تازگی فوت کرده .
هایلایت هایی از اتفاقات و نتایج سایبر ساندی نشون داده میشه .
اینتروی راء پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میگیره .
مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن و کول اعلام میکنه در مین ایونت امشب ، باتیستا و شان مایکلز با هم تیم خواهند شد تا برابر کریس جریکو و جی بی ال قرار بگیرن .
آهنگ کریس جریکو پخش میشه و او وارد میشه . لیلیان گارسیا او رو قهرمان سابق سنگین وزن جهان معرفی میکنه . تماشاگرا جریکو رو هوو (بو) میکنن . جریکو میره داخل رینگ ، یک میکروفون میگیره و میگه : " آستن در حین مسابقه قوانین رو تغییر داد ، کونت های من رو حساب نکرد یا آروم حساب کرد و در نتیجه باتیستا قهرمان جدید سنگین وزن جهان شد . من اگه جای باتیستا بودم ، از باتیستا بودنم خجالت میکشیدم ؛ چون باتیستا نتونست من رو شکست بده . این شکست خیلی ناراحت کننده بود و بنظر میرسید که همه میخواستن که من ببازم . اما ، من به ریمچ دارم و میتونم در هفته ی بعد باتیستا رو شکست بدم و بار دیگه قهرمان جهان بشم . " آهنگ برند راء پخش میشه و مایک ادملی وارد میشه . جنرال منیجر ، مایک ادملی میگه : " من تصمیمی گرفتم که طی اون تو در هفته ی بعد مسابقه ات با باتیستا به یک استیل کیج مچ تبدیل خواهد شد . " در همین لحظه آهنگ رندی اورتن پخش میشه و رندی وارد میشه . رندی میگه : " بودن من تو لیست داوران مسابقه ی دیشب اصلا برام راحت نبود چون باعث شد من در حین کار استانر دریافت کنم . و مطمئن هستم که ادملی از این نخواهد گذشت . من باید به شین و استفانی زنگ بزنم و ازشون بخوام تا در هفته ی بعد راء حضور پیدا کنن و تو (ادملی) رو اخراج کنن . اسطوره های دابلیو دابلیو ای نیاز دارن که بهشون احترام گذاشته بشه و ازشون حمایت بشه . اما تو ، یه احمق و شکست خورده هستی . تو هم در سِمت گزارشگر شکست خوردی ، هم در سِمت جنرال منیجر و همچنین به عنوان یه شوهر و پدر هم یه شکست خورده هستی . " مایک ادملی به رندی سیلی میزنه و رندی بسیار عصبی میشه . او خودش رو کنترل میکنه و سپس رینگ رو ترک میکنه . ادملی داخل رینگ هست و رندی رو نگاه میکنه .
عكس های این رویداد (شامل 7 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 262
کد:http://www.4shared.com/file/68716075/9e5fe109/BrockWWE_Jericho_kicks_off_Raw.html
ویدئویی از آنفورگیون پخش میشه که سی ام پانک توسط رندی اورتن مصدوم شد و(برای یه شب) .
کوفی کینگستن و سی ام پانک در بک استیج هستن و دارن به سمت ورودی ورزشگاه میان .
مسابقه اول :: وورلد تگ تیم چمپینشیپ مچ :: تیم پرایسلس © در برابر سی ام پانک و کوفی کینگستن
سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ منتظر میمونه و حالا همتیمیش کوفی کینگستن هم در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . اما حالا نوبت قهرمانان تگ تیم جهان ، کودی رودس و تد دییباسی به همراه مانو وارد میشن و تماشاگرا اون ها رو هوو (بو) میکنن . کوفی و کودی مسابقه رو شروع میکنن و کودی میره برای آپرهند که کوفی کنار میره و با پانک تگ میشه . کودی هم خیلی زود جای خودش رو به دیبیاسی میده . کنترل بازی دست پانک میفته . کودی دخالت میکنه و او به همراه تد دیبیاسی میرن بیرون رینگ . تماشاگرا اون ها رو هوو (بو) میکنن . پانک میره بالای طناب ها و یه پرش روی هر دوی اون ها انجام میده . بعد از کامرشال برمیگردیم . حالا بازی دست تیم پرایسلس افتاده و کودی میره برای کاور ، یک..دو.. . کودی پانک رو بلند میکنه و میره برای یه منوور اما پانک کونر میکنه و میخواد جی تی جی بزنه اما موفق نیست . پانک با کوفی تگ میشه و کوفی میاد و تیم پرایسلس رو میزنه . کار به بیرون رینگ میکشه و کودی به همراه همتیمیش دور از چشم داور داره کوفی رو میزنه . حالا کودی ، کوفی رو به رینگ برمیگردونه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کودی با تد تگ میشه . تد میاد داخل و روی کوفی کار میکنه . او در بوسیله ی طناب ها قصد داره تا کوفی رو خفه کنه که داور مانع میشه . تد کاور میکنه ، یک..دو.. . تیم پرایسلس بر بازی مسلط هست و حالا هر دو با هم کار میکنن و کوفی رو میزنن . کوفی قصد داره در بره . تد میره برای یه منوور اما کوفی کونر میکنه و سپس با پانک تگ میشه . پانک با سرعت میاد و اعضای تیم پرایسلس رو میزنه ، چند کیک ، بک هند و کیک به صورت حریفاش میزنه . پانک یه کیک به سر تد میزنه و تد میفته . تد بلند میشه و پانک او رو به روی شونه ی خودش میبره ، حالا جی تی اس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
عكس های این مسابقه (شامل 14 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 745
کد:http://www.4shared.com/file/68718661/647b1fd0/BrockWWE_Tag_Champ_Match.html
لیلیان گارسیا ، قهرمانان جدید تگ تیم جهان رو معرفی میکنه و پانک و کوفی داخل رینگ شادی میکنن .
لیلیان گارسیا داخل رینگ هست و گزارشگران مخصوص مسابقه رو معرفی میکنه : هانکی تانک من ، رادی پایپر و گلداست .
مسابقه دوم :: قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا در برابر چارلی هاس
سانتینو مارلا وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو (بو) میکنن . قبل از اومدن حریفش ، سانتینو بار دیگه هانکه میتر رو نشون میده . سپس میخواد صحبت کنه که آهنگ بث فینکس پخش میشه ، اما این چارلی هاس هست که خودش رو شبیه فینکس کرده و با تیپ او وارد میشه . هاس میره داخل رینگ و مسابقه شروع میشه . در همون ابتدا مارلا ، هاس رو میفرسته بیرون رینگ . سپس یه سیلی به هانکی تانک من میزنه و قصد داره فرار کنه اما رادی پایپر و گلداست میرن داخل رینگ و جلوی مارلا رو میگیرن . مارلا برمیگرده و با گیتار ضربه ای قوی از هانکی دریافت میکنه . بعد از اون ، رادی پایپر و گلداست هر کدوم ضربه ای به مارلا میزنن . به این ترتیب مارلا با دی کیو برنده میشه .
عكس های این مسابقه (شامل 12 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 684
بعد از کامرشال برمیگردیم .کد:http://www.4shared.com/file/68716012/5661d32c/BrockWWE_GlamaHaas_in_action.html
مایکل کول ، قهرمان جدید سنگین وزن جهان باتیستا رو معرفی میکنه و آهنگ باتیستا پخش میشه . باتیستا وارد میشه و تماشاگرا بشدت او رو مورد تشویق قرار میدن . باتیستا بعد از فیگور گرفتن برای تماشاگران ، یه میکروفون میگیره و میگه : " من قهرمان هستم و کمربند هیچ جایی نخواهد رفت ، برای مدتی طولانی . من اصلا برای استیل کیج مچ هفته ی بعد نگران نیستم چون اون جا هم یه فضای معمولی هست . من قهرمان باقی خواهم موند و حرف من اینه . " سپس آهنگ باتیستا پخش میشه و او با لبخند رینگ رو ترک میکنه .
عكس های این رویداد (شامل 5 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 173
کد:http://www.4shared.com/file/68715484/7b7cca62/BrockWWE_Batista_speaks.html
مسابقه سوم :: کلی کلی ، کندیس میشل و میکی جیمز در برابر جیلیان ، کیتی لی و لیلا
دیواس یکی یکی وارد میشن . بعد از کامرشال برمیگردیم . کندیس و جیلیان مسابقه رو آغاز کردن و کندیس بعد از یه تیک داون میره برای کاور ، یک..دو.. . کندیس بعد از زدن چند فن جدی بار دیگه کاور میکنه ، یک..دو.. . کندیس با میکی جیمز تگ میشه و میکی میاد و با کندیس روی جیلیان یه حرکت تیمی انجام میدن . میکی کاور میکنه ، یک..دو.. . میکی میره روی پای جیلیان کار میکنه و بعد از چند لحظه به او کلوزلاین میزنه . میکی میره و همتیمی های جیلیان رو پرت میکنه بیرون و سپس میره بالای رینگ و دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جیلیان موی میکی رو میکشه و سپس روی او کار میکنه . لیلا تگ و وازد میشه و میکی رو کاور میکنه ، یک..دو.. . میکی سعی داره لیلا رو بزنه که لیلا با کیتی تگ میشه و کیتی میاد و کندیس رو میزنه . سپس بر میگرده تا روی میکی کار کنه . کیتی موفق نیست و میکی میره و با کلی تگ میشه . کلی وارد میشه و بعد از هد سیزرز ، یه دراپ کیک در گوشه ی رینگ میزنه . کیتی ، کلی رو با کمر به رینگ میکوبونه و کاور میکنه ، یک..دو.. . همه ی دیواس وارد رینگ میشن و با هم درگیر میشن . کار بقیه به بیرون رینگ میکشه و کلی کلی و کیتی میمونن داخل رینگ . کیتی فن کی تو رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
عكس های این مسابقه (شامل 16 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 954
کد:http://www.4shared.com/file/68715846/30dd1d26/BrockWWE_Diva_Tag_Match.html
در بک استیج ، جی بی ال حضور داره . او میگه که بخاطر درگیری های خودش و شان مایکلز ، دیشب در سایبر ساندی بسیار عصبانی هست . سپس شان رو تهدید میکنه .
مسابقه چهارم :: ایون بورن در برابر ری میستریو
هایلایت هایی از مسابقه ی کین و ری در سایبر ساندی پخش میشه . ری میستریو وارد میشه و از سوی تماشاگرا مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ و بعد از او ، حریفش ایون بورن وارد میشه که تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . قبل از شروع مسابقه ، ری و ایون بورن با هم دست میدن و مسابقه شروع میشه . چندین رفت و برگشت و ضربات بی فایده از هر دو استار . ساید هدلاک و تیک داون از هر دو که سپس ری میستریو از سرعتش استفاده میکنه و هد سیزرز میزنه . بورن آرم درگ میکنه و ری میفته بیرون رینگ . ری به رینگ برمیگرده و این دو با هم فیس تو فیس میشن . بعد از کامرشال برمیگردیم . بورن داخل رینگ هست و داره روی زانوی ری کار میکنه . تماشاگرا سرود "سیکس وان ناین" رو سر دادن . بورن میره بالای طناب ها برای کراس بادی اما ری تو هوا به او دراپ کیک میزنه . ری چند کیک به پشت بورن میزنه و حالا بنظر میرسه که از ناحیه ی زانو داره درد میکشه . بورن میره برای کاور ، یک..دو.. . ری چند ضربه ای دیگه به پشت بورن میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . ری میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد میزنه . ری بار دیگه میره بالا و میپره اما بورن او رو تو هوا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن استندینگ مونسالت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن میره بالای طناب ها اما ری میاد و او رو میزنه . ری بعد از یه دراپ توء هولد ، بورن رو میندازه روی طناب دوم و میره برای سیکس وان ناین . اجراء میکنه و میره بالای طناب وسط رینگ برای اسپرینگبورد که بورن کونر میکنه . رول آپ میکنه اما ری هم کونر میکنه و به نفع خودش رول آپ میکنه ، یک..دو..سه و ری پیروز میشه .
بعد از مسابقه ، آهنگ کین پخش میشه و او وارد میشه . کین میره داخل رینگ و ری قصد داره او رو بزنه اما کین بهش کلوزلاین میزنه . کین میره ماسک ری رو برداره اما با دخالت ایون بورن همراه هست . مارک هنری از راه میرسه و ایون بورن رو میزنه . کین برای جوکسلم آماده هست ، ری بلند میشه و کین گلوی او رو میگیره . کین چوکسلم رو اجراء میکنه . در اون طرف هم مارک هنری ، بورن رو بلند میکنه و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . کین و مارک هنری به ری و ایون بورن نگاه میکنن .
عكس های این مسابقه (شامل 19 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 1,106
کد:http://www.4shared.com/file/68716570/e8fed76d/BrockWWE_Mysterio_vs_Bourne.html
ویدئویی از جان سینا پخش میشه .
لیلیان گارسیا ، میز و موریسن رو معرفی میکنه . میز و موریسن وارد میشن و درباره ی صحبت هاشون در هفته ی قبل بر ضد دی اکس صحبت میکنن . این دو میگن : " ما هفته ی بعد در راء باید برابر دی اکس قرار بگیریم . پس برای اینکه بیشتر بدونید ، فردا در ای سی دابلیو و در برنامه ی درت شیت همراه ما باشید تا دی اکس رو نابود کنیم . "
عكس های این رویداد (شامل 4 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 234
در بک استیج ، باتیستا داره آماده میشه تا به رینگ بیاد .کد:http://www.4shared.com/file/68716150/ddc11d33/BrockWWE_Miz__Morrison_speak.html
مسابقه پنجم :: کریس جریکو و جی بی ال در برابر قهرمان سنگین وزن جهان باتیستا و شان مایکلز
قهرمان سابق سنگین وزن ، کریس جریکو وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو (بو) میکنن . جریکو منتظر میمونه . از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که جی بی ال داره در بک استیج شان مایکلز رو میزنه . جی بی ال شان رو میندازه داخل یه اتاق و در رو قفل میکنه . جریکو داخل رینگ هست و میخنده . آهنگ جی بی ال پخش میشه و او وارد میشه . جریکو برای جی بی ال دست میزنه . قهرمان سنگین وزن ، باتیستا وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن. باتیستا میره داخل رینگ و خوب شان مایکلزی در کار نیست . باتیستا میگه : " بیا انجامش بدیم ! " مسابقه آغاز میشه و باتیستا با جریکو درگیر میشه . جریکو سریعا با جی بی ال تگ میشه . جی بی ال میاد و چند مشت قوی به باتیستا میزنه . باتیستا یه کلوزلاین قوی میزنه و سپس جی بی ال رو بلند میکنه و بهش سوپلکس میزنه . باتیستا کاور میکنه ، یک..دو.. . بعد از کامرشال برمیگردیم . تیم جی بی ال و جریکو مسابقه رو در دست میگیرن . جلوتر میریم . کار به بیرون رینک میکشه و باتیستا در بیرون رینگ به جریکو بیسبال اسلاید کیک میزنه . هر دو استار به رینگ برمیگردن . باتیستا یه کلوزلاین قوی به جریکو میزنه . باتیستا و جریکو وسط رینگ افتادن . جریکو خودش رو به جی بی ال میرسونه و تگ صورت میگیره . جی بی ال و باتیستا با هم درگیر میشن . جی بی ال روی باتیستا اسلیپر رو قفل میکنه اما باتیستا خیلی سریع قفل رو میشکونه . جی بی ال با جریکو تگ میشه . جریکو میاد داخل رینگ اما در همون ابتدا از باتیستا کلوزلاین میخوره . اسکوپ اسلم از باتیستا . ساید اسلم از باتیستا . باتیستا جی بی ال رو میزنه . برمیگرده و جریکو روی باتیستا کدبریکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . شان مایکلز وارد میشه! تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . باتیستا با شان تگ میشه و شان وارد میشه اما داور جلوی شان رو میگیره و میگه که صحنه ی تگ شدن رو ندیده . اونطرف جی بی ال وارد شده . باتیستا بلند میشه و جریکو رو میزنه . سپس میره طرف جی بی ال و به جی بی ال باتیستا بامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
عكس های این مسابقه (شامل 16 عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 1,316
بعد از مسابقه ، باتیستا و شان داخل رینگ هستن . داور کمربند باتیستا رو به او میده . جریکو هم در قسمت رمپ ورزشگاه (ورودی) وایساده و داره این دو رو نگاه میکنه .کد:http://www.4shared.com/file/68719153/1cab5cdf/BrockWWE_Tag_Team_Main_Event.html
سلام
ببخشید که این سوال رو می کنم. ولی هرچی دنبالش هستم کسی جواب نمیده. میخواستم ببینم خودتون از کذوم کانال ppv های wwe رو نگاه میکنین چون در هر سایتی که رفتم همه ی کانال ها مربوط به ppv ها مال ماهواره های دیگه بود و من یک کانالی که تو hotbird باشه و PPV های WWE را بزاره ندیدم.الان از سامر اسلم که می خوام PPV ها رو ببینم ولی نمیدونم از چه کانالی. مطمئنم که شما می تو نید منو کمک کنین. تو رو خدا نگین برم صفهات قبل چون من همه رو دیدم همه ی سایت ها رفتم ولی یک کانال پخش PPV های WWE رو نتونستم پیدا کنم . اگر کسی چیزی میدونه یا اصلن خودتو از چه کانالی نگاه می کنین این PPV ها رو فقط تو رو خدا جوابمو بدین من از Summer Slamm PPV ها رو ندیدم اگر کانلی کارتی بود لطفن اسمه کارتشو بگین
با تشکر ار زحمت های آقا رضا. لطفن تو Hotbird باشه.:11:
هاردیز و تغییر نقش :
نقش جف هاردی و مت هاردی قرار هست کاملا بر عکس همدیگه بشه و جف هاردی نقش مثبت خودش رو حفظ کنه و مت (احتمالا) نقش هیل رو بپذیره . در سایبر ساندی هم نشونه هایی از بوقوع پیوستن این حدس دیده شد که تماشاگرا جف هاردی رو در مقابل تریپل ایچ بسیار تشویق و مت هاردی رو برابر ایون بورن هو کردن .
بنظر میرسه که درگیری های جف هاردی برابر تریپل ایچ به پایان رسیده ولی مت هاردی همچنان با ایون بورن کار داره . باید ببینیم که استوری لاین جدید جف هاردی چه خواهد بود و قطعا او یک Baby Face باقی خواهد موند ، اما این مت هاردی هست که با درگیری برابر ایون بورن و چلنجر های فیس بعدی ، احتمالا یه استار یا بهتر بگیم یه چمپین Heel خواهد شد .
اما بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که بعد از رسلمینیا ، مت هاردی بسیار موفق تر و بهتر از برادرش جف هاردی نتیجه گرفته و در اکثر پی پی وی ها پیروز بوده . اما جف هاردی بدلیل چلنج کردن استار های بزرگ ، نقش پر رنگ تری داشته و بیشتر در دید بوده ولی اصلا خوب نتیجه نگرفته .
مسئولان دابلیو دابلیو ای قصد دارن که مت هاردی و جف هاردی رو برای یه شب (احتمالا) در راء هفته ی بعد که بصورت مخصوص و سه ساعته انجام میشه ، بار دیگه به قالب تیم Hardys در بیارن و در یه تگ تیم مچ شرکتشون بدن . البته این موضوع هنوز قطعی نشده ولی احتمال رخ دادنش زیاد هست .
کسکت مچ در اسمکدان این هفته :
در اسمکدان این هفته ، یه مسابقه ی Casket Match انجام خواهد شد که طبق قانون یه طرفش آندرتیکر خواهد بود اما هنوز حریف آندرتیکر در این مسابقه مشخص نشده . برای اسمکدان این هفته تبلیغ شده که آندرتیکر و بیگ شوء در یه کسکت مچ برابر هم قرار خواهند گرفت در حالی که احتمال اینکه حریف آندرتیکر عوض بشه زیاد هست . به همین دلیل سایت دابلیو دابلیو ای هیچ حرفی درباره ی حریف تیکر در این هفته نزده .
پیش بینی میشه در صورت اینکه بیگ شوء حریف آندرتیکر نشه ، یه سوپراستار قوی دیگه برابر آندرتیکر قرار میدن تا شاید در حین مسابقه فرصتی بشه تا بیگ شوء هم دخالت کنه و احتمالا آندرتیکر در این مسابقه شکست بخوره.
بازگشت اسکات استاینر به تی ان ای :
در ایمپکت این هفته ، شاهد بازگشت استار قدیمی و قدرتمند تی ان ای ، اسکات استاینر خواهیم بود . استاینر ماه ها بدلیل مصدومیت از مسابقات دور بود و استوری لاین او و پیتی ویلیامز (به عنوان تگ تیم) نصفه کاره موند.
اما در این هفته استاینر نقشش کاملا تغییر خواهد کرد و یه استوری لاین جدید برای او در نظر گرفته خواهد شد . استاینر در پایان مین ایونت ایمپکت به رینگ تی ان ای باز خواهد گشت و با استار هایی همچون مت مورگن ، کوین نش ، اریک یانگ ، کانسه کوئنسز کرید ، بوکرتی و ... درگیر خواهد شد . احتمالا استاینر به تیم Mafia Main Event خواهد پیوست .
رخ داد های راء که روی ایر نرفت :
در ابتدای راء و قبل از روی Air رفتن شوء ، یه دارک مچ انجام شد که فقط تماشاگرا شاهدش بودن . مسابقه به این ترتیب بود :
Mike Knox def. Jamie Noble | Dark Match on Monday Night RAW
اما بعد از پایان شوء ، مایک ادملی یه مسابقه ی بسیار جذاب و پر هیجان رو برای تماشاگرا ترتیب داد که در این مسابقه :
World Heavyweight Champion Batista def. Chris Jericho | Dark Match - Steel Cage Match
ضمن اینکه در هفته ی بعد راء هم بار دیگه شاهد همین مسابقه ی ذکر شده ، یعنی باتیستا برابر کریس جریکو در استیل کیج مچ و بر سر کمربند سنگین وزن خواهیم بود که احتمالا نتیجش هم مشابه نتیجه ی بالا خواهد بود.
حدس های زده شده برای ای سی دابلیو امشب :
گفته میشه که در ای سی دابلیو امشب ، برای جذاب تر شدن شوء ری میستریو و کین هم حضور خواهند داشت و شاهد درگیری بین این دو خواهیم بود . البته یه سری از سایت ها چنین مسابقه ای رو در ای سی دابلیو حدس زدن :
Kane vs. Rey Mysterio | Steel Cage Match
و یه سری دیگه از سایت ها هم احتمال دادن که چنین مسابقه ای انجام بشه :
Kane & Mark Henry vs. Rey Mysterio & Evan Bourne | 2 on 2 Tag Team Match
خوب ، همه ی این حدس ها در حالی زده شدن که حضور کین و ری میستریو در ای سی دابلیو قطعی نشده ! به هر حال باید چند ساعت دیگه منتظر موند و به تماشای کانال Sci-Fi نشست تا ببینیم در شوء این هفته چه اتفاقاتی رخ خواهد داد .
شکیل او'نیل در سایبر ساندی :
در بک استیج سایبر ساندی ، Shaquille O'Neal حضور داشت و مسابقات رو از اونجا تماشاگرا میکرد . او در استیج با گریت کالی هم روبرو شد و با او عکس انداخت .
اما بد نیست بدونید که استار سابق دابلیو دابلیو ای ، Luther Reigns هم در بک استیج حضور داشت و چند کلمه ای با استار های جوون کمپانی صحبت کرد .
نتایج احتمالی تی ان ای ایمپکت! این هفته :
Christy Hemme & ODB def. The Beautiful People
Eric Young def. James Storm
The Motorcity Machine Guns def. Hiroshi Tanahashi & Volador
Aj Styles & Samoa Joe def. Kevin Nash & TNA Legends Champion Booker T
Abyss def. " The Olympic Medalist " Kurt Angle via DQ
در مسابقه ی یانگ برابر جیمز استورم ، رابرت رود به اشتباه با تف انداختن روی صورت همتیمیش (استورم) باعث باختش خواهد شد.
در مسابقه ی موتورسیتی ماشین گانز برابر تاناهاشی و وولیدر ، قهرمان اکس دیویژن شیک عبدالبشیر گزارشگر مخصوص خواهد بود.
در مین ایونت ، کرت انگل مثل دو سه هفته ی اخیر کنترل خودش رو از دست خواهد داد و از صندلی استفاده خواهد کرد (باعث دی کیو) . در پایان هم شاهد بازگشت اسکات استاینر خواهیم بود .