سهیل خان برنامه ها وقتی میرن بک گراند فریز میشن و دانلود نمیکنه در اون زماننقل قول:
Printable View
سهیل خان برنامه ها وقتی میرن بک گراند فریز میشن و دانلود نمیکنه در اون زماننقل قول:
=====================نقل قول:
عماد جون من باید چیکار کنم سه ساعت یعنی باشم بشت سیستم؟من واسه ی ای بوک میخوام...چون خود این لینک ها هم به ای بوک اشاره کردهد
سهیل جان فکر کنم اشتباه متوجه شدمنقل قول:
من فکر کردم با آیپد داری دانلود میکنی
عماد عزیز دل من الان من باید چیکار کنم؟
سهیل جان این ارور زمانی میاد که نت نتونه با سروری که فایل بر وری اون آپلود شده ارتباط برقرار کنه !نقل قول:
فکر میکنم یا مشکل از نت باشه یا اگر از Prox*y استفاده میکنید مشکل از اون باشه :13:
سهیلنقل قول:
این لینکی که داری ازش دانلود میکنی رو بده من تستش کنم
من اگه از طریق رسیورم با فلش مموریم چیزی رو ضبط کنم میونم اونو بریزم تو ایبدم....؟اگه اره با همون ایتونز؟بهترین نر افزار بخش فیلم چیه؟وی ال سی؟
سلام . شما اول باید یک پلیر قوی نصب کنی . به نظر من ( فکر کنم نظر اکثر دوستان ) قویترین پلیر برای ای دیوایس هانقل قول:
AV Player هست که میتونی از لینک زیر دانلود کنی ( اگر جیلبریک کردین ).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب آیتونز رو باز کنید و دستگاه رو وصل کنید روی دستگاه کلیک کنید به تب apps برین در قسمت پایین که file sharing برنامه av player رو انتخاب کنید و هر فرمت تصویری که داشتین رو به همرا زیرنویس در باکس مربوطه drag & drap کنید و در آخر سینک کنید . ویدیویی که سینک کردین در خود برنامه av player نمایش داده میشه !
موفق باشی ! :31:
سلام بچه ها .
من یه مشکل دارم اونم اینه که آیپدم موقع سینک تو مرحله بک آپ گرفتن گیر میکنه و همین طوری میمونه.
آقا عماد قبلا بهم گفتین آیتیونز پاک و دوباره نصب کنم این کارم کردم نشد.
چه راه حل دیگه ای وجود داره؟لطفا راهنماییم کنید . آخه با این مشکل واقعا آیپدم بی مصرف شده . :41:
بعدم میشه بهم بگین چطوری میتونم کل دیتاهای آیتیونزمو پاک کنم جون وقتی پاکش میکنم و دوباره نصب میکنم تمام اپ ها و موزیک های قبلی برمیگردن .
ممنون .
باید یک بار آیتیونز رو به صورت کامل پاک کنید ( هنگام unistall کردن گذینه مربوط به پاک کردن تمامی اطلاعات آیتیونز رو انتخاب کنید تا تمام تاریخچه آیتیونزتون هم پاک بشه ) من خیلی وقته با آیتیونز کار نمی کنم ولی میدونم چنین گذینه ای دارهنقل قول:
اگه پیداش نکردید توسط برنامه خای آنیستالر میتونی به صورت کامل حذف و مجدد مصب کنید
دستگاهتون جیلبریک شده ؟
آیای روی سیستم دیگه هم امتحان کردید؟
حافظه دستگاهتون پر هست ؟
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------
درودنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید