یک خوبی دیگر این رام زبان عربی داشتن هست . چون حتی منوها هم عربی میشن .
حالا باید رام بالا رو هم ببینیم میشه فلش زد یا نه .
به نظر من همه بچه های دیفای دار برن توی xda عضو بشن و از Quarx بخوان که تو آپدیت بعدی زبان فارسی رو هم به رام 2.3.4 اضافه کنه.
من 2 بار براش پیام دادم و بهش وعده دادم که حتما بهش Donate میکنم اگه فارسی بزاره :31::21:
منظورت کدوم رام بود هادی جون؟نقل قول:
راستی دوستانی که 2.3.3 ریختن لطفا امتحان کنن ببینن سایت های فارسی رو با براوزر گوشی یا هر براوزر دیگه ای مثل اوپرا میشه بدون مشکل دید؟
مرسی:10:
بله نشون میده مشکلی ازبابت فارسی نداره
خیلی ببخشید این سوالو میکنم چون من تا حالا همیشه گوشی سیمبین داشتم..میخواستم ببینم sbf و nandroid یعنی چی به چی میگن.؟
اخر نفهمیدیم این سیانوژن اپدیت هستش یا رام جدید؟ چون یکی از دوستان گفته بود این فقط یک اپدیت هستش
اگه اپدیت باشه که شاید چون دوستان رو رام 2.2 زبان فارسی ریخته باشن الان واسه فارسی مشکل نداره یعنی احتمال داره کسی که 2.2 ریخته و فارسی ساپورت نمیکنه اینم اپدیت کنه همون مشکل داشته باشه شایدم خودش فارسی ساپورت کنه
دوستانی که CM7 رو دیفای نصب کردن لطفا نظراتشون رو بگن. مشکلات این رام چیه؟ خوبی هاش چیه؟ بازی ها و برنامه های مختلف روش نصب میشه یا نه؟
مهران جان مشکل هنگ کردن گوشیت با این رام حل شد؟
اقا کسی اینو نگرفت؟؟؟؟؟؟نقل قول:
احسان جان من رام 2.2 که هادی گذاشته تو آموزش نصب رام و فلش کردن رو 2 بار دانلود کردم اما رو 94% و 92% گیر کرد ... گیر یه رام 2.2 مطمعنم:5:نقل قول:
کسی میزاره یه لینک مطمعن از رام 2.2 رو؟
ممنون
کرک شده نسخه جدید powerAMP نیومده؟؟؟
این یه اپدیت هست رام نیست ولی شما وقتی این اپدیت رو اجرا بکنی دیگه مشکل فارسی نخواهی داشت فرقی هم نداره که قبلا چه رامی ریخته باشینقل قول: