خوشبختانه این عزیزان نادانی که توی صفحه ناسا یه سری چیزها نوشتن ، سواد کافی ندارن و اکثراً یا فارسی نوشتن یا فینگلیش.
Printable View
خوشبختانه این عزیزان نادانی که توی صفحه ناسا یه سری چیزها نوشتن ، سواد کافی ندارن و اکثراً یا فارسی نوشتن یا فینگلیش.
این داستان 2012 هم تموم شد و ما هنوز نفهمیدیم نوستراداموس دقیقاً چه جمله ای به کار برده که به 2012 ربط داره !نقل قول:
فکر کنم این جمله باشه :نقل قول:
نقل قول:
“When planets and constellations sit side by side, the water-carrier takes his place: The land will call with a terrible voice many mouths of fire, and water will speed on land.”
آسمان استرالیا ساعتی پیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
TVN شبکه ی مخصوص اسب دوانی هست. این خبرتون هم تابلو جعلیه :n24:
این چیه خوب؟
خاک تو سر این مردم بی فرهنگ پیج ناسا رو به گ ... کشیدن. واقعا که بی فرهنگ ترین مردم جهانیم! :n21:
خب این شاید منظورش مثلاً سال 2430 باشه ! :دی همین طوری الکی این رو ربط میدن به 2012 و میگن نوستراداموس هم قضیه 2012 رو اعلام کرده ؟!نقل قول:
اگه مثلاً گفته بود ارتشی با لباس قرمز از راه رسیده و ارتش آبی را شکست داده و فاتح اروپا می شود و در همان سال دنیا میترکد ، میشد گفت بله داره در مورد یورو 2012 حرف میزنه و منظورش سال 2012 هست. ولی توی این جمله هیچ چیزی نگفته که بشه ربطش داد به 2012. یعنی اگه مایاها تقویمشون توی سال 2015 تموم شده بود هم این پیش گویی نوستراداموس رو میگفتن منظورش سال 2015 هست !!
من که کلاً اعتقادی به پیش گویی ندارم چون تا یه اتفاقی می افته که یه کم شبیه پیش گویی هست ربطش میدن به اون. مثلاً طرف میگه مار عظیمی شروع به خوردن انسان ها کرد ! بعد یه سیلی میاد و میگن دیدین فلانی پیش گویی کرده بود و این مار همون سیل هست و ... ! ولی در مورد این قضیه 2012 خیلی خنده دار هست که همچین حرف هایی ربط میدن به این سال.
نه خوب گفته که وقتی چندتا ستاره و سیاره و اینا همتراز با زمین میشن (من از نجوم زیاد سر در نمیارم) که توی 12/21/2012 این اتفاق میافته. البته این حرفام به این معنی نیست که من به این جفنگیات اعتقاد دارم ها :n02:نقل قول:
شما هم دوست داری جو بدی ...نه ؟ :دی اینجا رو ببینید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]