مافیا 1 در طول تاریخ بازی ها خدا بود و هست!!! خدا!!! 5 بار تمومش کردم الان باز دلم میخواد به جای مافیا2 اونو تموم کنم. :40:
Printable View
مافیا 1 در طول تاریخ بازی ها خدا بود و هست!!! خدا!!! 5 بار تمومش کردم الان باز دلم میخواد به جای مافیا2 اونو تموم کنم. :40:
فقط من با مرحله ی مسابقه ی مافیا 1 یه کوچولو مشکل داشتم:دی
نسخه ی یک هم پر از دمو بود و محتوایی داشت که نمی فهمیدی از کجا اومدهنقل قول:
یعنی نسخه 1 اینطوری بوده؟
نه که بگم کاملا هرچی بازی هست بی محتواست. منظورم اینکه هیچ فیلمی نداشته باشه یا کم باشه یا همش بخوای با کشتن بفهمی قضیه چیه شاید واسه اینجور بازی ها خوب در نیاد.
من 1 رو دیدم ولی زیاد بازی نکردم.
ولی توی این سبک بازیها اگه فیلم حذف بشه هیچی از بازی رو متوجه نمیشین!! منظور من اینه.
بودن فیلم خیلی خوبه تا اینکه سریع بره سر اصلا مطلب و فقط با حرف بگه چی شده ...
اگه بری اونو بازی کنی اینو سی دی شو میشکونی میگی عجب نسخه ی مضخرفیه!
اقا من بازی که میکنم تو بازی دیالوگ هایی که شخصیت ها توی دمو و فیلم ها میگن رو پخش نمیکنه ولی توی بازی نه مشکلی نداره فقط تو فیلم ها ولی صدای موزیک توی فیلم ها پخش میشه مشکل از چیه ؟؟؟
نحوه فعال کردن گیم پد های طرح 360 در بازی توی پست دوم آموزش داده شد. می تونید با مراجعه به صفحه اول از این مطلب استفاده کنید.
دوستانی که بازی رو تموم کردن ببینم میشه این عکسای و پوستر های بازی رو که تو قسمت ART هست رو کامپیوتر سیو کرد پوستر هاش خیلی قشنگه
من هنوز بازی رو نخریدم ولی با این تفاسیر مثل اینکه ارزش 8 سال انتظار رو نداشت
آقا چرا این فایلهایی رو که باید تو system 32 کپی کنیم فایل xinput9_1_0.dllنقل قول:
تو ویندوز سون کپی نمیشه ؟:41:
چطوری باید کل پوسترها رو جمع کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من يه كرك ريختم بازيم رفت از اول.
كسي مي تونه يه سيو تا چپتر 7 برام بزاره؟
اگه سيو چپتر 7 نيست سيو كامل رو بزارين.
دوستان در مرحله 15 اون یارو توی رصد خانه کجا رفته، من نمیبینمش...