ممنون از اطلاع رسانیتون!! فکر کنم شدیدا اشتب زدم!! اونو با لوگوی N روی لپتاپ چسبودن اشتباه گرفتم!! به هر حال سپاسگذارم!!:11:نقل قول:
Printable View
ممنون از اطلاع رسانیتون!! فکر کنم شدیدا اشتب زدم!! اونو با لوگوی N روی لپتاپ چسبودن اشتباه گرفتم!! به هر حال سپاسگذارم!!:11:نقل قول:
دوباره سلامنقل قول:
رم ، هارد و سی پی یو رو میشه از بایوس چک کنید ولی گرافیک راهی نداره جز نصب ویندوز!! چون توی بایوس هرچی گشتم هیچ نشونی ازش نیافتم!! البته وقتی فروشنده به اسم فلان گرافیک میده دیگه وقتی مشخصات فرق کنه طبیعتا عوض میکنه یا ما به تفاوت رو بر میگردونه!!
سلام به همه دوستان عزیز که تو بهترین کلوپ پیسی فعلند
1سوال چه جوری موقع نصب ویندوز متوجه شیم که گرافیک1 هست یا512؟
:40:
کیبرد شما عربی هست و میتونید از برچسب فارسی که قیمت کمی داره استفاده کنیدنقل قول:
برای من کیبرد اروپاییه و فقط انگلیسی توشته و من ترجیه دادم حروف فارسی رو حفظ کنم و الان دیگه مشکلی ندارم:8:
یه برنامه هایی هم گمونم وجود داره که میشه جای حروف رو تغییر داد
از اونجا که ما تحریمیم کارخونه ها به خودشون زحمت نمیدن فارسی تولید کنن چون مقصد این لپ تاپا درواقع جای دیگه ای بوده، برا شما هم احتمالا از دبی وارد شده:46:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
آره درسته برا من در حالت عادی بالای 900 مگابایتهنقل قول:
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
تا ویندوز و درایور گرافیک رو نصب نکنی نشون نمیده:46:نقل قول:
بازم متوجه نشدمنقل قول:
تا ویندوز و درایور گرافیک رو نصب نکنی نشون نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بیشتر توضیح بدین؟
مقع نصب گرافیک چه چیزی باعث میشه بفهمیم که گرافیک 1هست یا512؟
من قصد دارم از یکی از آشناهامون بخرم
ولی میترسم از اعتماد زیاد سرم کلاه بره:31:
:40:
برای دیدن مموری گرافیکت: 1.روی دسکتاپ کلیک راست کن 2.گزینه Screen Rezolution رو انتخاب کن 3.روی Advance Settings کلیک کن. توی قسمت Dedicated Video Memory ببین مقدارشو چقدر نوشته..
من برای دوستم سفارش دادم دو تا دستگاه اوردند از تهران با گارانتی زیگورات....باور میکنید دو تاش مشکل داشت!!! هر دو تاش رفت گارانتی همون یه ربع اول! اولی هاردش مشکل داشت.دومی رمش مشکل داشت..... ابرومون جلوی رفیقام رفت...چین گند زده با این محصولاتش....دل چند سال قبل کجا این دل های جدید کجا؟؟؟ !!!!!!!!
* این مدل قابلیت اتصال سیم کارت رو داره؟
* چرا صفحه کلیدش عربیه؟
* کارت گرافیکم رو DirectX Diagnostic Tool زده ATI Mobility Radeon HD 4650 حالا چه درایوری براش نصب کنم؟
* وقتی به برق وصل هست صفحه رو میبندم و جابه جا میکنم و دوباره باز میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ جوره چیزی رو نشون نمیده تا اینکه کلا دکمه پاور رو نگه دارم و از نو روشن کنم. چرا؟ راه حلش چیه؟
* قابلیت Turbo Boost داره؟
* صفحه کلیدش Back Light داره؟
مشکل من رنگه ... یکی تو اینترنت دیدم پشت نمایشگر صورتی پر رنگ بود :13:نقل قول:
دقیقا میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چه رنگیه ؟!
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده:
Intel CFI i3 350M Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
نخیر سیم کارت نمیخورهنقل قول:
احتمالا گرافیکت 550v در هرصورت درایور گرافیک تو سایت dell برا هر سه کانفیگ 5470 , 5650 , 550v یکیه فرقی نمیکنه کدوم رو نصب کنی :46:
شما وقتی در لپ تاپ رو میبندی درواقع لپ تاپ به حالت sleep میره بنابر این باید با یک بار زدن پاور از sleep خارج بشه ، در کنترل پنل قسمت پاور چک کن ببین همه چیز درست باشه
در صورتی که درست نشد ویندوز رو عوض کن
اگه i3 هست نداره اما گمونم i5 داره
نخیر backlit نداره:46:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
کلا سه رنگ مشکی ، آبی و قرمز دارهنقل قول:
شما برا خرید میتونید رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، ما مشکیشو داریم خیلی خوبه:46:
سلام دوستان
من لپ تاپ Dell INSPIRON 5010,core i5 دارم می خواستم بدونم که می شه سیستم عامل های لینوکس یا مک رو روی این مدل نصب کرد.