یعنی چی ساده کرده بعد اون 3/2 رو از کجا اورده بعد من فرمول انتگرال رادیکالی ندارم میشه فرمولش رو نشون بدید
چجوری du و dx ساخته من هر چی چپ راستش میکنم نمیگیرم بخاطر پیری زودرسه فرمولش چجوری است
تا بعدا برسیم به د
Printable View
یعنی چی ساده کرده بعد اون 3/2 رو از کجا اورده بعد من فرمول انتگرال رادیکالی ندارم میشه فرمولش رو نشون بدید
چجوری du و dx ساخته من هر چی چپ راستش میکنم نمیگیرم بخاطر پیری زودرسه فرمولش چجوری است
تا بعدا برسیم به د
سلام!
شما میدونید که رادیکال فلان یعنی فلان به توان یک دوم.پس انتگرال رادیکالی فرمولش میشه مثل همون انتگرال یو بتوان ان.اون فرمولا که توی تاپیک فرمولهای ریاضی مهم گذاشتم خوندی؟
در مورد سوال دوم هم:u رو که بگیری مساوی ... از فرمول "دیفرانسیل یو=یوپریم در دیفرانسیل ایکس"استفاده می کنی و جا گذاری می کنی.
من فکر می کنم توی انتگرال باید خیلی مساله حل کنی تا مسلط بشی.بهت کتاب دیفرانسیل و انتگرال نامعین از محمد عابدی انتشارات مدرسه رو پیشنهاد می کنم.توپ توپت می کنه.
با تشکر
برا سوال اولت یه استقرای ساده روی تعداد عوامل اول میزنیم
برای حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقسوم علیه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید برا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثابت کردیم.برا حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطوری عمل
میکنیم.
مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ترتیب برابرند با:
*.مقسوم علیه های
*. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضرب در مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضرب در مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس داریم:
که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون دهنده ی جمع مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
سوال دومت هم اینجوری حل میشه
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مقسوم علیه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه مقسوم علیه هست که ضرب این دو تا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ضرب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مقسوم علیه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون هر دو تا مقسوم علیه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولید میکنه.
من ds اشکال مختلف هندسی رو میخوام مثل مثلث و دایره و ...
برای المان گیری نیازشون دارم!
توروخدا فورا جواب بدید !!!!!!
کره:
دایره:
مثلث:
مستطیل:
مخروط با مولد L و شعاع r:
استوانه:
بیضی:
سلام
میشه یکی لطف کنه جوابه این سوالارو با راه حل بزاره ....ممنون میشم .... ( تا 2شنبه میخوامشون )
AlL ThE Best
اینجا هیشکی نییییییییییییییست ؟؟؟؟؟؟:41::13::19:
سلام!
این جواب قسمت اول سوالتون!
فقط راه حلو خلاصه نوشتم!کد:http://tinypic.com/view.php?pic=2nld36o&s=4
اگه ابهامی بود بگید!