سلام دوستان.
من اینو الان دانلود کردم رفتم تو بازی. سرور خارجی رفتم. منتها بازی سرعتش کمه. به خاطر چی میتونه باشه؟ ویندوز 7 دارم الان.:31:
بازی جالبیه.
البته به جز این بازی من BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY رو هم انلاین بازی میکنم. اونم حال میده.
Printable View
سلام دوستان.
من اینو الان دانلود کردم رفتم تو بازی. سرور خارجی رفتم. منتها بازی سرعتش کمه. به خاطر چی میتونه باشه؟ ویندوز 7 دارم الان.:31:
بازی جالبیه.
البته به جز این بازی من BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY رو هم انلاین بازی میکنم. اونم حال میده.
واسه کدوم سرور بن تایم گذاشتین؟:19:
من که چیزی نمیبینم،:8:
تو سرور خارجی هم رفتم یارو همراهم لیو داد بقیشونم منو کیک کردن!معلوم نبود با خودشون چند چندن!:18:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
منظورتون از سرعت کمه چیه؟ بازی گیرگیره(=lag) یا دیر انجام میده اعمالو(delay=) یا کلن مرخصه!(=jamesh kon)!:27:نقل قول:
منم همین مشکلو دارم(به خاطره همین بازی نمیکنم)نقل قول:
احتمالا مشکل از ویندوز 7ه
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
الان که دوباره رفتم تو بازی مشکل لگ حل شده بود
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
آها الان یادم اومد راه حل چیه
راه انداز کارت گرافیکو نصب کن
الکی ویندوز سون رو بده نکنید!نقل قول:
خیلی هم خوب کار میکنه :دی
سرعت بازی روی Win7 نسخه 64bit پایین هست ولی روی 32bit نه! کلاً بازی هم فقط برای 32bit ساخته شده
اتفاقا من رو 64 بیت دارم خیلی هم توپ کار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من ویندوزم 7 64 بیته... رو لپ تاپ بازی میکنم. درایور گرفیک هم نصبه. ولی بازی کلا تو همه بخش ها کم سرعته. چه تو منو چه وقتی که به 1 سرور وصل باشم.:41:نقل قول:
پس روی 32 بیت نصب کن تا تفاوت رو احساس کنی :Dنقل قول:
برا منم همین شرایط رو داره اما خوب کار میکنه! :دینقل قول:
تا آمدیم دوباره بازی کنیم سرور Down شده :(
هی داد بی داد