بهترین راه ریختن یه آنتی ویروس خوب مثل نسخه ی جدید nod32 اگراینو بیرزی یه سریال معتبرم ÷یدا کنی وبعد آپدیت کنی مطمئن باش پاک می شه همنطورکه خودم پاک کردم البته با Nod32 3.05:31:
بهترین راه ریختن یه آنتی ویروس خوب مثل نسخه ی جدید nod32 اگراینو بیرزی یه سریال معتبرم ÷یدا کنی وبعد آپدیت کنی مطمئن باش پاک می شه همنطورکه خودم پاک کردم البته با Nod32 3.05:31:
سلام
در مورد جبران مافات ويروس Soundmix كه ويندوز رو خراب كرده و باعث ميشه فايلهاي اجرايي باز نشود چه كاري بايد انجام داد؟؟؟ البته به غير از پيشنهاد نصب مجدد ويندوز
خيلي واجبه اگر كسي بتونه كمكم كنه
راستي كسي از اين لينك سر در مياره؟
کد:http://www.castlecops.com/posts203177-30.html
سلامنقل قول:
جالبه اين لينك وصله به يه فاروم
و توش يه نفر دقيقا مشكل منو مطرح كرده بود كه بعد از پاك كردن فايل soundmix فايل ها open with ميدند
چند خط رجيستري نوشته بود فقط نميدونم جواب ميده يا نه
اين هم متن رجيستري
==================================
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open]
"EditFlags"=hex:00,00,00,00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@="\"%1\" %*"
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas\command]
@="\"%1\" %*"
==================================
فقط نميدونم چرا فيل تر شده !!!!
این آنتی ویروس رو من نصب کردم خیلی از فایل ها رو پپاک کرد. یعنی به همه چی مشکوک میشه !!:2:نقل قول:
سلام دوستان :11:
من امروز وقتی که می خواستم فایل های html ی که ذخیره کرده بودم را باز کنم با ارور زیر
مواجه شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از چندی کنج و کاو به اطلاعات زیر دست پیدا کردم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون فایل Kernel.vbs هم شامل اطلاعاته زیره :
خط اول را بخونید!؟ به همین علت گفتم ویروس ، اگر کسی اطلاعی درباره نحوه پاک کردنشنقل قول:
'Navid new virus 2006(1375.1)
on error resume next
dim filehtm,sys,yr
filehtm1="10010510903211512111501301008310111
داره ، خوشحال میشم این جا قرار بده :20:
ممنون :40:
بای
سلام دوستان
این سوال رو تو تاپیک nod مطرج کردم گفتن اینجا مطرح کن
سلام دوستان
چند تا سوال کاملا آماتوری
من قبلا avg رو سیستم نصب بود دیشب رفتم تو یک سایت ورزشی و خلاصه کلی ویروس اومدن تو منزل ما
الام nod رو نصب کردم
میخواستم بیبینم سرعت اسکن فایلهاش که پائین هست درسته و مشکل از من نیست
وقتی ویروسی رو پیدا میکنه یک صفحه قرمز میاد که گزینه delet هم داره آیا واقعا پاک میکنه یا نه مثل avg فقط پیدا میکنه و کاری روش انجام نمیده
هر چند وقت یکبار باید آپدیت کرد
ممنون اگر جواب دهید بالاخره آماتور هستیم اگر سوال ساده ای هم پرسیدیم به بزرگی خودتون ببخشید
سلام دوستاننقل قول:
اينم يه فايل اجرايي براي خلاص شدن از شر soundmix
کد:http://wordist.persiangig.com/other/Anti-soundmix.rar
سلام دوست عزيزنقل قول:
الان ويروس Soundmix توسط آنتي ويروس Kaspersky پاك شده اما ويندوز در واقع خراب شده و هر فايل اجرايي كه اجرا ميشود پيغام Open With... ميده
آيا با اين فايلي كه شما زحمت كشيديد ارسال كرديد درست ميشه؟؟
آيا تغييراتي در رجيستري اعمال ميشه؟
سلام. من یه تروجان گرفته بودم به نام generic . یه بار انتی ویروسم کل سیستم را اسکن کرد دیگه پیداش نیست ولی اثراتش هنوز هست:
وقتی یک فولدری را باز می کنم و می بندم دفعه بعدی که می روم سراغش میبینم که اومده ته لیست و حجمش را می نویسه 37 کیلوبایت. کپیش هم که می کنم خودش فقط کپی میشه و محتویاتش کپی نمیشه.
در ضمن فولدر فرمت هم داره !!! مثلا :
Folder.exe
سلام
مشکل من اینه که نمیتونم Anti Spyware هایی مثل Adaware یا Spyware doctor یا Trojan Remover رو ازشون استفاده کنم.چون اگرم بتونم نصبشون کنم سیستمم اجازه استفاده ازشون رو نمیده اینطوری که وقتی هر کدوم این برنامه ها رو اجرا میکنم سیستمم ریست میشه و نه حتی ری استارت.یعنی انگار دکمه ریست رو زده باشی.
خودم فکر کردم کامپیوترم ویروس یا Spyware گرفته که به این برنامه ها حساس شده ولی با آخرین آپدیت های AVG و Kaspersky Internet Security سیستمم رو اسکن کردم ولی مشکل همچنان وجود داره.
اگه کسی اطلاعات سودمندی داره ممنونم ازش اگه رو کنه.
در آخر اینم بگم که سیستم من مشکلات سخت افزاری داره:
1-با زدن دکمه پاور سیستمم بالا نمیاد و حتما باید بعد ده دقیقه با زدن دکمه ریست اونو روشن کرد
2-کامپیوترم خاموشم نمیشه،بعد log off شدن و انتخاب turn off بعد چند لحظه قفل میشه و باید برقشو قطع کرد تا سیستم خاموش بشه
ولی چرا فقط آنتی اسپای ها این مشکل براشون وجود داره؟