[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پارس آنلاین اول شب سرعت نداشت این دم صبح چه سرعتی گرفته
چند ساعتیه انگار اینطوریه خداکنه همیشه اینطوری باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هنوز سرعتا همون جوره ؟
پس کی میخواد درست بشه؟
افتضاح شده ديگه.. به بدترين شكل ممكن...
سلام
دوستان اینجا کسی هست که تو مرکز سیزده آبان تهران سرویس پارس آنلاین داشته باشه؟
من از شاتل سرویس دارم یه چند وقته بازی درمیاره می خام بیام پارس. پارسم مثل شاتل اینطوری هست که سرویس 128 بگیری بعد بالاتر برات ببندن؟روی چه سرعتی می بندن؟
شاتل به این خوبیه !:31: شاتلیا میان پارس
پارس انلاین افتضاحه افتضاح تر میشه...
نقل قول:ممنون از هر دو دوست عزیز :11:نقل قول:
فقط ببخشید که یکم دیر جواب میدم چون اکانتم تموم شده و مجبورم شبانه استفاده کنم
جناب Ship Sttrom من دقیقا متوجه سرویسی که گرفتید نشدم
من منظورتون از ویژه مناطق مخابراتی رو متوجه نشدم بعد این که سرویس 256 6 ماه با چه حجم ترافیکی شد 64 تومن؟نقل قول:
سرویس من 256 ویژه مناطق مخابراتی به مدت 6 ماهه هست که در اومد 64 تومن
بعد الان بچه ها همش حرف از قطعی میزنن یعنی پارس آنلاین همیشه قطعی زیاد داره؟
شما هم گفتید قطعی تو روز زیاده یعنی همیشه در روز این قطعی داره:41:
تنها مزیت صبانت این بود که چیزی به نام قطعی نداشت
البته مشکل محدودیتی که گفتید فکر میکنم قابل حل باشه بلاخره یعنی اگر فقط مشکل دور زدن قیلتر هست خوب خیلی کارا میشه کرد این فکر کنم خیلی محدودیتی نباشه
تو آماری که گرفته بودن از لحاظ دانلود و سرعت تو ایران بین ISP ها صبا نت اول شد بعد پارس آنلاین دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با این که من سرویس 1 مگ صبا نت رو گرفتم که مثلا تو ایران بیشترین سرعت سرویس دانلود رو داره روزا سرعتم خوب هست راظیم ولی شبا 7 مگ هم نمی تونم دانلود کنم
برای همین من گفتم بعد از صبا نت بیام پارس انلاین
حالا مطمئن هستید با سرویس 512 شاتل میشه شبا راحت دانلود کرد ؟؟
آخه توی تاپیک شاتلیا که رفتم از سرعت شبانه اونا هم می نالن :41:
البته من کلا گیج گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میای پارس آنلاین کاربرای پارس آنلاین میگن افتضاحه بعد میریم شاتل بعد شاتلی ها همشون می نالن اونا هم میگن سرویس شون افتضاح بیایم پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این حرفتون خوشم اومد:46:نقل قول:
من هم اکانتم با پارس آنلاین تموم شده برای همین می خواستم یه بررسی بکنم که دوباره با پارس قرارداد ببندم یا با شاتل یا ... ، من هم به همین نتیجه شما (جمله آخر) رسیدم.
نکنه پارس آنلاینم مثل شاتل بخواد سرعتاش رو واقعی بکنه .(منظورم اینه که burst رو برداره) اگه اینطور بشه که دیگه هیچ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان سرویس 128k پارس انلاین محدودیت دانلودش چه قدر هست و سرعت دانلودش چه قدر؟
قمیت ماهانه اش هم بگین ممنون میشم:دی