سلامنقل قول:
البته یادم رفت بگم پینگ جدا از این قضیه است. بدلیل اینکه فاصله تا سرور باکو کمتر است پینگ هم از این سرور باید پایین تر باشه البته بعضی وقت ها ممکن پینگ منچستر از باکو کمتر باشه ولی معمولاً باکو بدلیل فاصله کمتر پینگ کمتری هم دارد .
Printable View
سلامنقل قول:
البته یادم رفت بگم پینگ جدا از این قضیه است. بدلیل اینکه فاصله تا سرور باکو کمتر است پینگ هم از این سرور باید پایین تر باشه البته بعضی وقت ها ممکن پینگ منچستر از باکو کمتر باشه ولی معمولاً باکو بدلیل فاصله کمتر پینگ کمتری هم دارد .
دوست عزیز سرعت دانلودمم با همین باکو که میگرفتم 120 تا 128 بود :41:نقل قول:
من عرض نکردم که همیشه اینطوریه و شما کلاً باکو را بی خیال بشید از باکو هم ممکنه سرعت دانلود خوب باشه ولی اگه تست از سرور های اروپایی مثل روسیه باشه نتیجه دقیق تری به شما تحویل میده دلیلش هم تو صفحه های قبل است .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظرتون برم دفتر مدیر عامل مبین نت عربده کشی راه بندازم خوبه یا نه :19::19::19::19::21::4::47::47::47:
نظرتون چیه:21:
شما الان با IDM با چه سرعتی دانلود میکنی؟نقل قول:
اینم تست الان من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با IDM با سرعت 130 کیلوبایت دارم دانلود میکنم.:8:
برای همه همین طوره عزیز .... من خودم 512 از یک شرکت دیگه دارم . تو speedtest عمرا دانلود 234kb/s رد نمیشه ولی تو دانلود با فایر فاکس و IDM رو 55KB/s چسبیده ... به speedtest زیاد توجه نکنید.
برای همه همین طوره عزیز .... من خودم 512 از یک شرکت دیگه دارم . تو speedtest عمرا دانلود 234kb/s رد نمیشه ولی تو دانلود با فایر فاکس و IDM رو 55KB/s چسبیده ... به speedtest زیاد توجه نکنید.
بچه ها من 512 مبین نت دارم سرعت دانلودم باید چقدر باشه ؟
سرعت دانلود شما باید 64k باشه :46:نقل قول:
الان فایر فاکس دانلود کردم سرعت 80 بود ولی از سایتای ایرانی بیشتر از 30 نمیشه به نظر شما مشکل کجاست؟