مرسی داداش بابت راهنماییت.نقل قول:
Printable View
مرسی داداش بابت راهنماییت.نقل قول:
از rs70 پایونیر یه پله اگه بخوای بهتر بری باید حداقل 1 تومنی خرج کنی تا فرقشونو متوجه بشی تازه اون 1 میلیونی که خرج میکنی شاید 5 درصد صدا بهتر بشه من خودم تجربه یکی از بچه هارو دیدم که یه سیستم 2.5 میلیونی بسته با ----- maratnz ولی یه چیزی تو مایه های همین rs70 از آب در اومده.
منم فکر نکنم با 500 تومن بشه چیزی جمع کرد که صداش با RS 70 فرق کنه و گوش اینو تشخیص بده.نقل قول:
مرسی دوستان.پس همون rs-70 رومیگیرم.
دوستان همگی سلام
برای led sony 46ex700
سینما خانواده که مچ بشه
در ضمن بجای پلیرش می خام از بلو ری سونی s373 استفاده کنم در واقع سینما خانواده رو بدون پلیرش می خواهم
اول اینکه ایا شدنی هست
دوم یه چیزی که با این دو مدل مچ بشه چی هست
امیدوارم هر چی که میگیری در نهایت صداش بهت بچسبه.نقل قول:
اون دوستتون حتما چیز خوبی جمع نکرده وگرنه اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.نقل قول:
pejman یه سیستم خوب داره.من صدای بلندگوهاش رو شنیدم،و همینطور اون از آمپ خوبی هم استفاده کرده.اگر بیاد اینجا دو خط در مورد فرق صداش با rs70 بنویسه متوجه میشید که اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.فکر کنم سیستمش هم حدود 1.5 واسش در اومده.
اگر صدای سیستم pejman رو بشنوید دیگه اصلا صدای rs70 رو نمی تونید گوش بدید.(این تجربه شخصیمه که میگم)
در کل هر چی پول بدی همونقدر آش می خوری.
pejman کجایی؟؟؟بیا اینجا یه ریویو بذار در مورد سیستمت .
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
بله شدنی هست.چقدر می خواید هزینه کنید؟نقل قول:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
بله شدنی هست.چقدر می خواید هزینه کنید؟[/QUOTE]
حداکثر بین 200 تا 300
[QUOTE=mr_rayan;5059640]اون دوستتون حتما چیز خوبی جمع نکرده وگرنه اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.
pejman یه سیستم خوب داره.من صدای بلندگوهاش رو شنیدم،و همینطور اون از آمپ خوبی هم استفاده کرده.اگر بیاد اینجا دو خط در مورد فرق صداش با rs70 بنویسه متوجه میشید که اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.فکر کنم سیستمش هم حدود 1.5 واسش در اومده.
اگر صدای سیستم pejman رو بشنوید دیگه اصلا صدای rs70 رو نمی تونید گوش بدید.(این تجربه شخصیمه که میگم)
pejman کجایی؟؟؟بیا اینجا یه ریویو بذار در مورد سیستمت .[COLOR="Silver"]
شما میدونی که مدل اسپیکراش و امپش چی هست؟
[QUOTE=mr_rayan;5059640]اون دوستتون حتما چیز خوبی جمع نکرده وگرنه اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.
pejman کجایی؟؟؟بیا اینجا یه ریویو بذار در مورد سیستمت .[COLOR="Silver"]
شما میدونی که مدل اسپیکراش و امپش چی هست؟