توی یه مورد منظور منو نفهمیدید ویدیوی سنترال پارک از خاطرات پرافت رو یه بار دیگه تماشا کنید و ببینید که بعد از فرار از جزیره از کجا سر دز میاره و چی میگه!نقل قول:
Printable View
توی یه مورد منظور منو نفهمیدید ویدیوی سنترال پارک از خاطرات پرافت رو یه بار دیگه تماشا کنید و ببینید که بعد از فرار از جزیره از کجا سر دز میاره و چی میگه!نقل قول:
درود
دوستان من یه مشکل با این بازی دارم آب رو درست نشون نمیده(چشمک میزنه) آب هی میره هی میاد گاهی هم درست میشه درایور انویدیا رو هم دانلود کردم اما باز مشکل پا برجاست کارتم هم 9800gx2 هست هیچ مشکل افت فریمی هم ندارم روی حداکثر تنظیمات بازی بدون نقص اجرا میشه فقط مشکلش همین آب هست می خواستم بدونم اگه احیانآ پچی چیزی برای این بازی اومده لطف کنید لینکشو بدید من نصب کنم شاید مشکلش رفع شد.....
شاد باشید
حسین:11:
حسین جان شما آخرین پچ موجود رو نصب کنید !!
phyix یه هم چین چیزی توی دارایور انویدیا هست این رو هم حتما باید نصب کنید. من مشکلی ندیدم بغیر از رد شدن تیرها که آخرایه بازی دیگه این مشکل وجود نداره
Crysis 2 Patch 1.1 + MP Play-NoGrp رو از لینک زیر دان کنیدنقل قول:
حجمش حدود 120 مگ هست، خودم هنوز دان نکردم
کد:http://tiny.cc/yjy0g
نقل قول:محتوای مخفی: 1
خوب میشه اگه یه بازی جدید بدن بیرون اتفاقات بعد از نسخه ی 1 رو ببینیم من همیشه دوست داشتم چند نفری بریزیم سر اون فضایی ها (البته تو وارهد اینجوری داشت) و این که آخر عاقبت نومد و سایکو رو بفهمیم
من اینجا گیر کردم. آخه مهلت گشتن نیست و اون دوتا آلینس که غیب میشن میان. باید چیکار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا آخرین مرحله هست !!
باید بری توی اون شکاف وایسی بعد خودشون میان جلو بعدش هم بزن :31:
البته من اون حالت " چی بود اسمش ، گرما رو نشون میداد رو روشن می کردم "
این روش توسط پوریا کشف شده است :31: کپی برداری ممنوع :31: (شوخی :31: )
هر چی فکر میکنم 4 تا بودنا...:13:نقل قول:
من اینجا گیر کردم. آخه مهلت گشتن نیست و اون دوتا آلینس که غیب میشن میان. باید چیکار کنم.
باید بکشی اون ها رو...