سلام به تمامی دوستان گرامی انجمن لپ تاپ
دوستان من درصدد خرید یک لپ تاپ خوب هستم در همین حول و حوش قیمت که برای بازی خوب باشه یعنی داغ نکنه و مشکلی براش پیش نیاد از نظر سرعت و اینا هم خوب باشه یعنی کلاً چیز کاملی باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به تمامی دوستان گرامی انجمن لپ تاپ
دوستان من درصدد خرید یک لپ تاپ خوب هستم در همین حول و حوش قیمت که برای بازی خوب باشه یعنی داغ نکنه و مشکلی براش پیش نیاد از نظر سرعت و اینا هم خوب باشه یعنی کلاً چیز کاملی باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام.....
سری Y از لنوو امکانات مولتی مدیا ی خیلی خوبی داره ، ظاهر زیبا و در کنار مشخصات بسیار عالی ، قیمت حدودی 1350 تومان.....
در کنار سری DV6 از HP و سری N از ایسوس ، بر روی این نوت بوک نیز می تونی حساب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی به من میتونه با قاطعیت بگه که آیا f115fm/b صفحه اش ( FULL HD ( 1080 هست یا نه !؟
باز کسی به من میتونه بگه آیا تو همین f115 بخت برگشته آیا میشه براحتی هارد رو در آورد و عوض کرد ؟ از پایین یا بغل جایی واسه باز کردن هارد گذاشتن یا کل لپ تاپ باید باز بشه واسه اینکار ؟
حالا که اینارو گفتین میشه بگین قضیه این f115FX چیه ؟ من دو تا شرکت دیدم که FX زده ! آیا اشتباه کردن ؟ آیا همچین مدلی وجود داره !؟ اگه هست چه تفاوتی با FM داره !؟
برای خونه لب تاب چه مدلی بخرم ؟
هیچکدوم .نقل قول:
همه Glossy هستند .
کیفیت مات در زیر نور بیشتر چون رفلکس نداره .
کیفیت Glossy در زیر نور کمتره چون هرگونه رفلکسی رو در صفحه نمایش میده اما در مکان هایی با نور مناسب بسیار مناسب و شفاف تر و پر نور تر از مات ها هست .
فعلا تو 70 درصد جهان از جمله ایران و آمریکا همه Glossy هستند و مات فعلا فقط در اروپا و استرالیا هست .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
مطمئن باشید فول اچ دی هست ( 1920 در 1080 ) .نقل قول:
فکر کنم بشه چون یکی از دوستان هم عوض کرده بود ولی هارد 7200 برای نوت بوک یکم سخت گیر میاد .
اگر که قیمت دارین از هارد 7200 وسترن دیجیتال یا سی گیت به من هم خبر بدین .
به نظر من که یه FM بیشتر وجود نداره و اون FX اشتباه چاپی هست .
برای مطمئن شدن می تونید برین به نمایندگی یکی از همین شرکت ها و بگید F115 رو بیارن .
بعد که آورد نگاه کنید ببینید نوشته FM یا FX .
من همین کار رو با سونیران کردم گفتم FX رو که تو لیستش زده بیاره ولی وقتی آورد نوشته بود FM .
موفق باشید .
نقل قول:
سلام نه عزیز FX وجود داره و اکثر FX های موجود هاردشون 7200 و رنگشم نقره ای در مورد تعویض هاردم هم
سلام .
دوستان من قصد خرید N61JQ رو تا 2 دقیقه پیش داشتم ! ولی الان اومدم و مدل سونی F115FM رو دیدم و به نظرم لپ تاپ خیلی خوبی اومد !
از نظر RAM از N61 بیشتر هستش و به نظرم ظاهر زیباتری هم داره .
بیشتر کارهای من ، کارهای عادی هستش و گاهی بازی . از نظر بازی هم فکر نکنم F115FM کم بیاره !
لطف میکنین بگین بین این 2 مدل اگه شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین ؟
مخلصیم .
همه گول 2 گیگ رم اضافه که بعدا اگر بخواهید خودتونم می تونید تعویض کنید 115 رو می خورندنقل قول:
اما ASUS به مراتب بهتره به دلیل گرافیک بسیار بسیار قوی ترش نسبت به 115
همچنین هاردش
ASUS = 7200
5400 = 115
من اگر بجای شما بودم و با این کاربری که شما با لپ تاپ خواهید داشت ایسوس رو انتخاب می کردم
بله من هم همینطور فکر می کنم چون یه بار یه لیست قیمت گرفتم که توش fxداشت به قیمت 1750000بعد رفتم تو یه مغازه دیگه که تو لیستش fmداشت این و میداد 16500000(اون موقع) ازش پرسیدم آقا این دوتا که مثل همن فقط اسم هاشون فرق داره چرا اون یکی گرون تره گفت اون یارو لیستشو اشتباه زده چون لپ تاپ هاشو از ما میگیرهنقل قول:
من تحقیق کردم فهمیدم که این لبتاب ASUS N61JQمانیتورش فول اچ دی نیست و رزولوشنشم نسبت به سونی مدل F خیلی پایینه و فقط اچ دی داره تازه ال ای دی کامل هم نیست بلکه بک لایت ال ای دی ولی سونی هم فول اچ دی هم فول ال ای دی با رزولوشن بالا این از این.همه سایتها رم N61 رو زدن 1066 حالا اینجا همه میگن 1333 دوستمونم که می گفت روش زده 1066 بازم تو این موندم.در مورد سرعت هاردش که 7200 باشه مطمئن نیستم آیا 7200؟منو در زمینه کیفیت مانیتورش خیالمو راحت کنین چون من بین این مدل و مدل اف سونی که جدید اومده 117FX هنوز موندم فقط فرقش اون مدل سونی بلوری ریدر اما این ایسوز رایت هم می کنه بلوری رو.کارت گرافیک N61 5730 و سونی انویدیا GTX330 و دیگه اینکه سونی 16.4 اینچ و ایسوز 16.ایسوز یو اس بی 3 داره اون نداره.خلاصه قیمت سونی 250 بالاتره یعنی 1700 خلاصه من تو اینا موندم و شک دارم کدوم رو بخرم البته بازی هم برام خیلی مهمه همه ویژگیها برام مهمه.اگه مطمئن بودم سونی همه بازیهارو اجرا می کنه اونو می خریدم.کمکم کنید خواهشا.پس بازی برام خیلی مهمه به اضافه همه قابلیتا که توضیح دادم از هیچکدوم هم نمی تون بگذرم چون وضعم اونقدر خوب نیست که ده بار بخرم یه بار می خوام بخزم تا سالها.در ضمن بهمم نگین برا بازی می خوای برو کنسول یا پی سی بخر نه فقط ابتاب می خوام همه فن حریف همه کاره.کمکم کنید.مرسی.