وقتی به اینا زنگ میزنی میگن موجود نداریم خود اینا قیمتها رو از چند جا میگیرن بعد میگن به خریدار اگه هارد 1 ترا بلک اینه فیمتش من 10 تا میخرم تازه مهمتر از فیمت گارانتیه هارده
Printable View
وقتی به اینا زنگ میزنی میگن موجود نداریم خود اینا قیمتها رو از چند جا میگیرن بعد میگن به خریدار اگه هارد 1 ترا بلک اینه فیمتش من 10 تا میخرم تازه مهمتر از فیمت گارانتیه هارده
هارد Seagate 1TB با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام 161.000 :20:
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=14153
WD Green 2TB دورش چنده؟ 5900؟ 7200؟
تو سایتش نوشته IntelliPower RPM . یعنی چی؟
jumper هم داره؟کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=120
سلامنقل قول:
از اونجایی که خود وسترن در این زمینه توضیحات دقیقی نداده در نتیجه ابهامات زیادی وجود دارد . یعضی ها معتقدند که دور آن متغیر یعنی بین 5400 الی 7200 هست ، بعبارت دیگه RPM آن dynamic هست .
ولي يكي از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باsound spectrum هارد وسترن سري گرين 750 گيگ رو آناليز كردن كه RPM آن 5400 بوده .
احتمالاً در مدلهاي مختلف سري گرين RPM مختلف ولي ثابت هست ، يعني RPM آن dynamic نيست . مثلا هاردهاي 320 و 500 گيگ RPM آن 7200 باشه و حجمهاي بالاتر 5400 باشه .
این هارد سیگیت 2 ترابایتی اینترنال که تو بازار هست 5900 دور هست یا 7200 دور ( قیمتش هم لیون می گفت 220 )
روش که فقط نوشته بود باراکدا ...کسی اطلاعی داره ؟
راستی این هارد اینترنال وسترن بلک 2 ترابایتیش برسه قیمتش حدودی چند در میاد با توجه به اینکه هارد افت قیمت داشته ؟
می ارزه واستم اون رو بگیرم یا برم یک سیگیت بگیرم و اضافه پول ندم؟
تو بازار باید ببینید چنده تو این سایتا اکثرا موجود ندارننقل قول:
سلام هادرهای جامد SSD از سریsata III Dominator Gt Corsair خوبن ؟ من ۹۰ گیگش رو ۴۶۰ تومن قیمت دارم .بدون گارانتی . تو این رده قیمت با هین حجم ۹۰ تا ۱۲۰ گیگ چیز بهتری هم گیر میاد ؟ میخوام پر سرعت ترین و با دوام ترین باشه
سلام
در حال حاضر تو بازار هارد اینترنال مکستور 500 - 1 یا 2 ترا داریم؟ حدود قیمتشون چقدره؟
نقل قول:
خیر. مدتهاست که سیگیت ، مکستور رو خریده .
از دوستان کسی هارد sh14 یا sh12 adata رو داره ؟
نظرتون نسبت به این هارد چیه ؟
تو سایت سازنده که زده ضدضربه و ضدآب هستش ؛
سرعت انتقال اطلاعاتشم ( 109MB/s و 116MB/s)بالاست ؛ با توجه به اینکه اختلاف قیمت 30 هزار تومانی با وسترن یه ترا داره و وسترن خودش کیف محافظ نداره ؛آیا انتخاب خوبی هستش ؟
قیمت کیف محافظ برای وسترن چنده ؟