soleares عزيز خوب اومدم تو سوتي بازار ديگه!!!!
Printable View
soleares عزيز خوب اومدم تو سوتي بازار ديگه!!!!
WookMaN عزيز دمت گرمنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
دوستان يه روز صبح داشتم مي رفتم مدرسه يه افغاني بدبخت بي چاره ي خاكي خواب آلود اومده گفت : آغا پيسر ساعط چند ؟
پيش خودم گفتم اين يارو مي خواد ساعتمو بخره ؟
بعد بهش گفتم : 7
طرف گفت : 9 :puke:
- با تاكيد بيشتر گفتم : 7
- طرف مثل اينكه فارسيش خوب نبود بازم گفت : خب يعني 7
بعد با انگشتام بهش نشون دادم 7
بعد طرف تشكر كرد رفت
دو قدم كه رفت زير لب گفت : پس چرا 9 !
منم نفهميدم يارو چش بود ؟
بخدا منم نفهميدم چي شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو بخدا يجوري بگو كه منم بفهمم كدوم تاپيك - كجا - كي - ناشناس - مگه ميشه - آدرس تاپيك ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز خوشت مياد منو ضايع كني :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
اصلا چي ميگي بابا كشتي مارو . :)
نه سامان جان كسي نميخواد تو رو ضايع كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چنين حقي نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
محمد جدي سوال پرسيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا توي اين شهري كه مازندگي ميكنيم حدود 5 سال پيش يه بابائي يه سوتي داد صوتي(نخيردرست خونديد....صوتي) اسمش هم محسن بود طرف..........توي آژانس هم كارميكرد
عرض ميشه كه يه شب ساعت 11يه مسافرآژانس گيرش مياد براي نيروگاه .......خب ميبرتش طرف رو
برگشتن ميبينه كه دم كمپ اولي دونفر ميگن .....شهر باخودش ميگه اين دوتارو سوار كنم برگشتن خالي نيام
يوخده ميره جلوتر......دم كمپ دومي ......يه نفر ميگه شهر........اون رو هم سوارميكنه جلو
خلاصه ميرسه به نزديكاي ميدون اول شهر.........حالا ساعت چنده؟حدود12شب........پرنده توخيابون پرنميزنه...
نفرجلوئي ميگه:
داداش منو همين گوشه موشه ها بنداز پائين..........
ميزنه بغل ......
مسافره ميگه ممنون وپولو ميده ميره .......
مونده حالا دونفر عقب......
حدوده 300متر جلوتر عقبيه با لهجه لاتي ميگه:
دااااااااش قربون دس پنجولت ماااام همينجا پياده ميشيم.............بفرما .....2نفر رو حساب كن
راننده دونفررو حساب ميكنه وراه ميوفته...........
ميگه خب حالا كه ديگه كسي تو ماشين نيست ......اين وقت شب هم كه مسافرتوخيابون نيست.......يه تمدد اعصابي بكنيم........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستاشو ميبره بالاي سرش .........بعد يه كش وقوسي به بدنش ميده و..............
زاااااااااااااااااااااااا اااااارررررررررت!!!!!............. ...بعله ديگه..........يك صداي مهيب با مخلفات ازخودش در ميكنه :puke: :puke: :puke: آخييييييييييييييييييييييي يش چقدر دلم دردميكرد!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوخده ديگه كه ميره جلو..........يهو دستي آروم ميخوره روشونش ويكي با ترس ولرزميگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش بي زحمت منم همينجا برم پائين......... :ohno: :ohno:
برميگرده نيگا ميكنه عقب....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اه توديگه كجابودي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف كه از صداي مهيب ومخلفاتش ترسيده بود .....ميگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آآآآقا خب من با اون آقائي بودم كه همين الان پياده شد
راننده ميگه :
پس اينجا چيكارميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافره ميگه:
خب اون اونجاپياده شد مرام گذاشت كرايه منم حساب كرد
راننده:
آقا چشمت روز بد نبينه مياد پائين ومقاديري حرفاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........... به مسافره ميزنه ودوتاهم چپ وراستش ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافره در ميره..........از ترسش
ولي خب ماشين تابلوي اسم آژانس واسم راننده روداشته
مسافره هم نامردي نميكنه نميره شكايت كنه كه اين منو زده
عوضش از فردا (شهر كوچيك بود اونموقع)........هركي به آژانس زنگ ميزده ميگفته :
آقا هرراننده اي ميخواي بفرستيد بفرست ...........فقط محسن گو...........-و نباشه
ساويس جان خدا بگم چيكارت كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخر شبي دل و رودم ريخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيرون از خنده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]