با هلوکس هک میشهنقل قول:
روش هک کردنش نیومده که یه حالی به گوشیه داد؟
ولی کلآ هک اینا فرق داره با اون هک !
هک این مدل سیمبین (سری5) فقط بدرد نصب برنامه میخوره
مثلآ نمیشه صدا یا دوربین یا منوها رو مثله 990 عوض کرد !
Printable View
با هلوکس هک میشهنقل قول:
روش هک کردنش نیومده که یه حالی به گوشیه داد؟
ولی کلآ هک اینا فرق داره با اون هک !
هک این مدل سیمبین (سری5) فقط بدرد نصب برنامه میخوره
مثلآ نمیشه صدا یا دوربین یا منوها رو مثله 990 عوض کرد !
راجع به صداش تحقیق کردی؟میگن بلندی و کیفیت صداش زیاد خوب نیست.البته اینها چیزاییه که توی سایتا گفته میشه؟اگه خریدی این بلندی وکیفیت صداش چه توی اسپیکر و چه توی هدستو یه تستی بزن خبرشو بده.پیشاپیش مبارکت باشه.:10::11:نقل قول:
صداش تو اسپیکر مثه همه سونیهاس ! کم ولی با کیفیت
ولی هدستش عالیه ! خیالتون تخت !
بهراد هدستش از اون مدل معمولی هاست یا سری W؟
معمولیه !
یه نوع حدیده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
صدای هدفونش چقدره؟
بلندیشو میگم
اندازه دبیلو 960 یا بیشتره
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
ببین من بعنوان یک متخصص موسیقی
خدمتتون عرض کنم
صدایی بهتر از صدای گوشی پی990 تو هنزفری نشنیدم حتی بدیلو 960 هم که داشتم کیفیت صدای پی990 رو نداشت
خیلی عجیبه سامسونگ با اون i8910 خودش سنگ DNSE زدن خودش به سینه نتونست صدای شبیه پی تو هنزفری 990 تولید کنه
نه ! قطعآ به پی990 هک شده نمیرسه
ولی خاب تو همون مایه های 960 هست
ولی واقعآ صداش خوبه (ولی نمیشه انتظار یه موزیک فون حرفه ای مثه دبلیو 960 یا دبلیو 995 رو ازش داشت !)
اخه ببین پی990 بدون هک درسته سری واکمن نبود ولی صداش تو هنزفری بلند نبود ولی تو کیفیت ادمو سر کیف میاورد
يك مقدار اغراق نميكنيد استاد؟نقل قول:
صدایی بهتر از صدای گوشی پی990 تو هنزفری نشنیدم حتی بدیلو 960 هم که داشتم کیفیت صدای پی990 رو نداشت
خیلی عجیبه سامسونگ با اون i8910 خودش سنگ DNSE زدن خودش به سینه نتونست صدای شبیه پی تو هنزفری 990 تولید کنه
خیر.ایشون همون مشکاتیان مرحوم هستن.ید تخصصششون طولاست.
ولی انصافا ندیم بهتر از صدای سونی اریکسون.اخرین گوشی های تستی:5800 نوکیا/F480 سامسونگ.به گرد SE نمیرسیدن.نظر من اینه.