قربون همه بروبچ! :دی شرمنده این حرفو میزنم، ولی واسه اسپم بازار نشدن، بیاید تو تاپیک ویوتی اسمارت، اونجا کلی بحث میکنیم! :46:
Printable View
قربون همه بروبچ! :دی شرمنده این حرفو میزنم، ولی واسه اسپم بازار نشدن، بیاید تو تاپیک ویوتی اسمارت، اونجا کلی بحث میکنیم! :46:
نقل قول:من هم با نوکیا N82 خودم، هم با رنوار و هم با ویوتی اسمارت مسابقه می دم و کل همتونو می خوابونم! :دینقل قول:
من هم یه زمانی N82 داشتم
قبول دارم عکاسی باهاش در عین حال که سادست، شاهکاره
ولی از اونجایی که NOKIA رو تحریم کردم، :angry:در اولین فرصت از شرش خودم رو خلاص کردم و به جاش یه LG ناز و مامانی خریدم :40::40::40:
اما فکر نکنم بتونی با گوشیت کل عکاسی بندازی :21::21::21:
نقل قول:
سلام
مراجعه كنيد صفحه36 (351#) آموزش كاليبره كردن نقشه و نقشه شاهرود رو هم خودتون مي تونين پس از آموزش بسازينش:11:
:11:زنده باد lg :11:
حسين جان خيلي مبارك باشه
خوشحالم كه گوشي خوبي از ال جي خريدي
مشتاقانه منتظرم تا چند تا عكس در محيط ها و شرايط مختلف ببينم ازش
اگر مي توني يه عكس ماكرو باهاش بگير يه عكس تو محيط indoor و يكي تو outdoor و يكي تو شب تا ببينيم كيفيتش چجورياست
مبارکه ... ان شا الله چرخش واست بچرخه :31:نقل قول:
ولی پیشنهاد می کنم تو زمینه عکاسی با رنوار کل ننداز . اگه دوست داشتی تو زمینه های دیگه این کارو کن . :27:
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
نقل قول:
یعنی حتی اگه 16 کلاس 6 هم بگیرم باز تیک می زنه ؟
مگه چرخ هم داره...؟ :31:نقل قول:
بابا ... حسین جون! گوشیت چرخ دار هم بود و لو ندادی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این چرخه چی کار می کنه؟ آهان؛ اینترفیسش رو می چرخونه... پس همونطور که رفیقمون گفت انشالله همیشه واست بچرخه! :27::10:
من میگم 8 گیگ کلاس 6 بگیر که خیالت راحت باشهنقل قول:
آخه توی ملایر وقتی کسی ماشین نو می خره بهش میگن ان شا الله چرخش واست بچرخه . بعد بعضی وقتا واسه شوخی برای چیزای دیگه هم به کار می برن .نقل قول:
نمی دونم شماهم اینو قبلا ً شنیده بودید یا نه ؟
آره بابا... شنیده بودم! :دی الآن دارم سر به سر حسین می گذارم! :21: آخه بعد از عهدی پژوهش ( :18: ) یه گوشی باحال گرفته... حیفه همینجوری از کنارش بگذریم!:5:نقل قول: