اقا کسی در مورد 5010 چیزی میدونه؟؟؟؟؟
700 تومنیشو میگم؟؟؟؟؟؟
اقا کسی در مورد 5010 چیزی میدونه؟؟؟؟؟
700 تومنیشو میگم؟؟؟؟؟؟
در سایت دیجی کالا نوشته ( قیمت dell xps l501 بدون بلوری 1480 )
حالا در بازار قیمت بدون بلوری چنده به نظر شما این ارزش داره یا y560 با cpu 740Q
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم همین مدل رو دو ساله که دارم
خیلی خوبه
شیک ، قدرتمند ، ظریف و کلا همه چی تمومه
فقط یه مسئله ای هست که باید بدونی
اونم در مورد در وی دی رایتر شه
که چون مکشیه
یه خورده حساسه
:5::5:
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
نقل قول:
طبیعتا cpu 740Q:5::5:
دوست عزیز هر دو cpu 740Q هستن قیمت هاشون رو بلد ی؟
راهی برای استفاده از این سیستم EDGE لپتاپ 1558 نیس؟
چرا سیم کارت های ایرانسل و همراه اول روی لپتاپ جواب نمیده و به اینترنت وصل نمیشه؟
امروز خواستم از diagnostic که با بوت دی وی دی اریجینال درایور های دستگاه بود استفاده کنم و فن رو چک کنم
گزینه اش رو پیدا نکردم
کسی میدونه کجاست ؟
vostro 1500
یه ایرادی هم گرفت که برام جالب بود :
Error code 0411
Msg : Error code 2000-0411
Msg : Hardware detect error - keyboard not detected
یعنی اینکه کیبورد رو نمیشناسه
بعد میگفت r رو بزن تا مجدد انجام بشه که من میزدم و r رو تشخیص میداد و دوباره تست میکرد و ارور میداد
عجیبه
کیبورد که وصله و الان هم با همون کیبورد دارم واسه شما داستان می نویسم
نظرتون چیه ؟
سلام دوستان :
من ديروز يه لب تاب دل مدل Latitude D830 دست دوم تميز گرفتم . جاي سيم كارت داره و ظاهرا
پايه هاي هم كه به سيم كارت وصل ميشه رو داره يعني جاش دكوري نيست ميخواست بدونم ابن مل چي ميخوره يا نه لطفا دوستاني كه اطلايي دارند راهنمايي كنند . اگه ميخوره تو سايت دل توي قسمت دايور دنبال چه اصطلاحي بگردم و دانلود كنم .
يه سئوال ديگه :
اين مدل وب كم داره يا نه ؟ چون پايين صفحه چيزي شبيه لنز داره نمي دانم شايد هم يه سنسور باشه .
با یه سیمکارت ایرانسل یا همراه اول اگه سیستم gprs رو فعال کنید میتونید به اینترنت وصل شیدنقل قول:
پايه هاي هم كه به سيم كارت وصل ميشه رو داره يعني جاش دكوري نيست ميخواست بدونم ابن مل چي ميخوره يا نه لطفا دوستاني كه اطلايي دارند راهنمايي كنند . اگه ميخوره تو سايت دل توي قسمت دايور دنبال چه اصطلاحي بگردم و دانلود كنم .
کار همین مدم های EDGE رو انجام میده به نظرم
سلام
من خریدمش خیلی زیباست فقط یک سوال داشتم که وقتی روشنه چون صفحه کلید و قاب روش الومنیوم هستش دست به اون میزنی احساس مور مور میکنی(مثل دست زدن به در یخچال احساس جریان برق ضعیف) وقتی شارژرش وصل مکنم بیشتر احساس میشه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه تا از گارانتیش استفاده کنم
من یه 1558 دارم
چند وقتی دکمه های بالاش که واسه کم و زیاد کردن صدا و .. هست از کار افتاده و عمل نمیکنه
چجوری دوباره فعالش کنم؟