آقامن ازتوي ويندوز ميخوام نصب نم اين ارور رو ميده:
محتوای مخفی: تصوير ارور
از بوت نميخوام نصب كنم.
Printable View
آقامن ازتوي ويندوز ميخوام نصب نم اين ارور رو ميده:
محتوای مخفی: تصوير ارور
از بوت نميخوام نصب كنم.
سلام.نقل قول:
شما نصب کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد.این آقای مهندس احتمالا با آقای کردان هم دانشگاهی بودن.
شما هم نصب کنید.مشکلی نداره.از ویستا هم سریعتره.نقل قول:
سیستم شما هم برای 7 مناسبه.من GTA IV رو امتحان نکردم.نقل قول:
میتونید تو تاپیک زیر سوال کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=335262
مجبورید از بوت نصب کنید.نقل قول:
تحت ویندوز نمیشه.
سلام.نقل قول:
برنامه CS4 Clean Script را از لینک زیر دانلود و اجرا کنید تا همه فایلهای Adobe پاک بشن.
همه پوشه های مربوط به این برنامه را پاک کنید.اگه حوصله داشتید رجیستری را هم بگردید و کلیدهای مربوط به برنامه را پاک کنید.
Restart کنید.برنامه را مجددا نصب کنید.
کد:http://www.mediafire.com/download.php?my0nitdmif5
خب بلد نيستم. ميزنم دوباره پارتيشن پاك ميكنم.
يه آموزش ميزاريد؟ نميخوام ايكس پي پاك بشه.
موقع نصب دو تا گزینه بهتون میده.نقل قول:
1-Upgrade
Custom-2
شما گزینه دوم رو بزنید.یعنی Custom را بزنید.
محتوای مخفی: عکس
یه جا هم ازتون میخواد که درایو دلخواه رو برای نصب انتخاب کنید.
درایوی رو که XP توش نصبه انتخاب نکنید.بقیه درایوها مشکلی ندارن.
بعدش نکته خاصی نیست و ویندوز بدون مشکل نصب میشه.
به نام حقنقل قول:
سلام دوست عزيز..
شما يه لطف كن فردا ويندوز نخر....
بجاش يه كم صبر كن اگه اهله شكيبايي هستي..به جاش برو 22 اكتبر يا همون 30 مهر يا همون اول ابان امسال تقريبا 2 ماه ديگه نسخه نهاييشو با قيمت تقريبي 2 الي 3 هزار تومان بخر...
چون من خريدم پر از اشكال بيد....يعني اگه با نرمافزارها يا بازيهايي كار ميكني كه احتمال ميدي با سيستم عاملين جديد مچ نباشن كه نيستن .....بهتره نخري ..حالا اگه پولتو دور ريختي و خريدي به هيچ وجه ويندوز ايكس پي رو پاك نكن...و بذار سيستمت دو ويندوزه باشه...
اين از اين....
ولي از نظر سرعت گرافيك و بك گروند و زيبايي اين ويندوز محشره..ولي هنوز اشكالاتي دارد....حالا اگه خريداري كردي ...بد نيست زياد باهاش كار كني تا بهتر دستت تا 22 اكتبر روان بشه...
اين از اينش..
من جي تي اي رو تست نكردم...تو سون...ولي ميگم شما ايكس پي رو حذف نكن و بذار دو ويندوزه باشه..بعد جي تي اي رو از ويندوز ايكس پيت پاك كن و به سون منتقل كن يا نصبش كن تو سون..ذخيره هاشم كه خوب ميتوني از داكيومنتت بكيري...
ولي اگه اجرا بشه..گرذافيكت رو كاملا مچ ميكنه با بازي...
بعد كندي يا مكث يا اشكالات جزيي رو در سون نميبيني... در بازيها و نرم افزارها..
يا حتي در اتئران سي دي...
همون بهتر كه ويستا نصب نكردي...
بحالا اگه ميخوايي نصب كني..مراقب باش كه دراورهات رو قاطي نشون ميده..و موقعي كه ميخوايي فرمت كني...مراقب باش كه چيزي رو اشتباهي فرمت نكني.....بعد اشكت در بياد..
اگر نسخه كركيش رو خريدي....حتما تو ايكس پي يه سر بهش بزن ببين تو راهنماييش چي گفته...
چون احتمالا هنگام نصب بايد كانكت باشي....شماره سريالش هم يادت نره..
به اندازه اي كه ويستاي مزخرف جا ميگيره اين به هيچ وجه نميگره....شما نگران اون نباش...
نه زياد فضا ميگيره و نه قطعاتت رو به صورت انحصاري تحت تاثير ميذاره....شما با اين قطعات ميتوني نصب كني....
مشكلي نيست....
فقط ممكنه هنگام نصب درايور هات...خطاي فعال نشدن سيستم عاملت يا همون ويندوزت رو بده اگه طبق راهنمايي ويندوز و شذركت سازنده فعالش نكني..
البته كه من نتونستم فعالش كنم...شايد اساتيد محترم بتونن..
با اين حال....از ما گفتن بود....
تماس فرت
چي شد آخرش؟ ميگيد كاستم توي عكس آپگريدوانتخاب كرديد.نقل قول:
من اعصابم ديگه داره خورد ميشه.
ميرم بوت كنم آپگريدو كه انتخاب ميكنم ميگه سي ديو در بيار ويندوزو اجرا كن از اونجا آپگريدو انتخاب كن. اينكارو مينم همون ارور قبليو ميده.
اي خدا. من چه گناهي كردم؟
يكي جواب بده.حياتيه. برم كاستم نصب كنم؟
عزیزم کاستم رو بزن حله
......................................
توی سون وقتی میخوام وی پی ان کانکت بشم این ارور رو میده فایر وال و همه چیزم خاموشه
The network connection between your computer and the --- server could not be established because the remote server is not responding. This could be because one of the network devices (e.g, firewalls, NAT, routers, etc) between your computer and the remote server is not configured to allow --- connections. Please contact your Administrator or your service provider to determine which device may be causing the problem. (Error 809) For customized troubleshooting information for this connection
راه حلی واسش هست دوستان ؟