من دانلود کردم هیچ ارور نداد.سالم و درسته.نقل قول:
Printable View
من دانلود کردم هیچ ارور نداد.سالم و درسته.نقل قول:
ببخشید بچه ها چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید!
1- برای گرفتن سرویس اگر مستاجر باشیم نمی شه سرویس گرفت؟! چون من هر چی توی سایتش گشتم نتونستم مطلبی در این باره پیدا کنم
2- مبلغ نصب 25 هزار تومن رو برای رانژه کردن میگرین ؟ یا برای رانژه و نصب مودم و غیره؟ چون من مودمم رو خودم گرفتم و بلد هستم چه جوری نصبش کنم و مشکلی ندارم !
1- مگه ميشه به مستاجر ندن!!!نقل قول:
2- رانژه هيچ هزينه اي نداره. نصب هم خودت بلدي مي توني پولش رو ندي.
دوست عزیز، همه شرکت ها 5 هزار تومن هزینه رانژه رو میگیرن. اکثر شرکت ها هم 10 تومن هزینه نصب رو میگیرن.نقل قول:
جواب سوالاتوننقل قول:
1. اگه مستاجر باشین این مدارک رو نیاز دارین
الف- اجارهنامه رسمی(ینی باید مهر داشته باشه)
ب-کپی شناسنامه یا کارت ملی کسی که اجاره نامه به نام او هست
ج-کپی از آخرین قبض تلفن به شرطی که صاحب خط، کسی باشه که مالک خانه باشد!!!!!
د-پول!!
2. اون 25 تومن پوله رانژه نیست....پوله زوره..حتما هم باید پرداخت بشه حالا چه خودتون نصب کنید چه نکنید
ولی دو راه داره برای اینکه هزینتون کمتر بشه!!!
الف- یک کارت تخفیف از یکی از کسانی که شاتل داره و در شهر شما باشه
ب- خودتون مودم را بصورت تلفنی نصب کنید در این حالت مبلغ 7000 تومن در اشتراک بعدیتون تخفیف میگیرید.
والسلام
تایید میشه مهدی جان و خیلی هم ممنون از توضیحاتت. ولی از من 15 تومن گرفتن. 5 تومن برای رانژه و 10 تومن برای نصب(با اینکه خودم نصب کردم) به غیر از10 تومن تخفیف روی اکانت. البته از ندا و پارس هم من قبلا سرویس گرفته بودم که به همین ترتیب بود. یعنی 5 تومن رانژه و 10 تومن نصب.نقل قول:
دوست عزیز این لینک رو منظورمون نیستا:نقل قول:منظورمون لینکه درونه این لینکه!چه لینک تو لینکی شد!!!:31:کد:http://www.2shared.com/file/4416737/ec3bffab/Link.html
خیلی ممنون که هم کامل و هم سریع جواب دادید
حالا یه زنگ میزنم ببینم بالاخره چقدر بابت نصب میگیرن 15 یا 25
خیلی ممنون اگه سوال داشتم باز خواهم پرسید.
نقل قول:
پس چرا ما با این ارور مواجه میشیم کسی میتونه راهنمایی کنه اشکال از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]