اینجا بازی خیلی گرونه میام ایران هفته دیگه می خرم بهتون می گم فعلا 2تا بازی دارم. که اونارو اونجا می گمنقل قول:
Printable View
اینجا بازی خیلی گرونه میام ایران هفته دیگه می خرم بهتون می گم فعلا 2تا بازی دارم. که اونارو اونجا می گمنقل قول:
سلام
منم همین هفته پیش این لپتاپو (dv6-1199)گرفتم.فقط میتونم بگم از لحاظ قدرت خداااااااس.
هر بازیه خفنی (gta iv,crisis warhead,assasins creed....) رو با تنظیمات بالا عین ماست اجرا میکنه.از این لحاظ که از 1640 مشخصا سرتره.
اما اشکالاش:
1-صفحش یکم تصویرو منعکس میکنه که وقتی مشغول باشی زیاد متوجه نمیشی.
2-بدنش زود لک میگیره.که البته زود هم پاک میشه!
3-دکمه جهت هاش کوجیکه!
من خودم جز کسایی بودم که بین این مدل و 1640 شک داشتم.اما الان خوشحالم که به نطر خودم انتخاب درست رو کردم.
اگر میخواین از بازی لذت ببرید مطمینا این همونیه که میخواین!
ولی 1640 با گرافیک 4670 حرفی برای گفتن 1199 نمیزاره:10:
این برای وقتیه که بیاد؟نقل قول:
در ضمن قیمت 1640 با گرافیک 4670 بالای دو ملیونه گر چه گرافیکش قویتره ولی با توجه به قیمت باز هم 1199 در این رده قیمت بهترین باقی می مونه و 1640 باید با مدل های بالای دو ملیون مثل یه مدل از ایسوز(مدلش الان یادم نیست) که گرافیک 9800GT و CPU 2.8 داره رقابت کنه:5:
میاد اگه نیاد من میدونم با زیگورات و دلیران!!!:31:
نه بابا!خیلی بشه 1900 بیشتر نمیشه:46:
نقل قول:
مدل كه از ASUS هست G50V اسمشه در تاييد حرف دوستمون گفتم
آقا يه سري هم به تاپيك تست بازي ها بزننقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326978
قیمت رو منم خبر ندارم ولی اونجور که تو تاپیک های مختلف خوندم دو ملیونی باید باشه.:20:نقل قول:
خوب صبر می کنبیم تا بیاد البته یکی از برتری های اچ پی اینه که قیمت ارزونتری داره شاید 4870 یا GTX280 برای 1199 گذاشت با قیمت دو ملیون!!!:18:
"دوستانی که واسه گیم میخوان لپ تاپ بخرن "
به نظرم بهتره به جای 400 تومن پول اضافه دادن به مدل DV6-1199 ، مدل DV6-1125 رو تهیه کنین چون گرافیکشون یکیه و دومی رم 3 گیگ به جای 4 گیگ داره و همچنین سی پی یو ی اولی از دومی قویتره و مصرفش هم بیشتره.
چند نکته:
-ویندوز ویستای 32 بیتی که روی این لپ تاپها نصبه و کلاً همه ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو شناسایی نمی کنه و اون لپ تاپهایی که 4 گیگ رم دارن در این ویندوزها عملاً 1 گیگشون بلا استفاده میمونه.
- سی پی یوهای سری P که روی 1125 نصبه مصرف کمتری نسبت به سی پی یوهای سری T که روی 1199 نصبه ، دارند.
- سی پی یو تأثیر فاحشی در اغلب بازیها روی روان بودن بازی نداره.
- سرعت بالای بافر هارد باعث مصرف بیشتر باتری و تولید صدا و گرمای بیشتری میشه و در بازی فقط در کم کردن زمان لودینگ تأثیر می گذاره. (البته هردو مدل سرعت بافرشون 5400 هستش)
توصیه نهایی: پول اضافی برای مشخصات اضافی لپ تاپی که زیاد به دردتون تو اون زمینه ای که میخواین ازش استفاده کنین نمی خوره، ندین. (جمله بندی رو حال کن :25: )
قیمت مشخص نیست ولی امیدوارم بالای 2 نباشه:20:نقل قول:
اگه اون گرافیک ها براش بیاد جالب میشه :10: