سلامنقل قول:
اینم فایلش مشکل داره
دانلود کردم ولی اجرا نمیشه
Printable View
سلامنقل قول:
اینم فایلش مشکل داره
دانلود کردم ولی اجرا نمیشه
دوست عزیز خیلی لطف کردی. من دانلود کردم و هیچ مشکلی برای پخشش نبود.نقل قول:
به نظر من اگر قرار باشه از 100 نمره بدیم نظر من اینه کهI8510 = 92 و I900 = 85 و U900 = 75 و N96 = 50 من N96 رو از N95 معمولی هم کمتر میدونم این گوشی به نظر من میبایست جاوا میبود تا سیمبین چون واقعا کشش این سیستم رو نداره و در مورد U900 این گوشی هیچ گونه ادعایی نداشت جز زیبایی که خدایی زیباست ولی از لحاظ دوربین و سرعت به نظر من خوبه من الان روش مموری 8 گذاشتم از 96 بهتر جواب میده ولی چندتا مشکل داره یکی صداش کمه یکی دیگه اینکه به نظر من صفحش کوچیکه در مورد 8510 هیچ کمبودی نداره بهت قول میدم این گوشی رو بگیری به خاطر کیفیت ساخت بالا بعدش هر گوشی رو تو دستت بگیری فکر میکی اسباب بازیه در مورد کیبورد من که بدون کیبورد این گوشی میمیرم اولا سایز کلید ها عالی بعدش من از جالی دکمه C خوشم میاد که موقع تایپ SmS بهت خیلی کمک میکنه فقط یک مشکل داره اینکه هنوز هیچ بازی و برنامه ای نیومده که با شتابسنج گوشی کار کنه فقط همین I900 هم که به نظر من مجانیه چون روز اول من بخاطر قیمت پایین این گوشی فکر میکردم اسباب بازی باید باشه نه گوشی قبلش من HD داشتم و TyTn II فروختمشون و PPC هیچی نداشتم تا اینکه عیدی بابام بهم I900 داد اول میخواستم برم عوضش کنم یک چیز دیگه بگیرم ولی دیدم اون گوشی که میخواستم باهاش عوض کنم هم کادو گرفتم بیخیال شدم و نگهش داشتم و الان هم اصلا ناراضی نیستم فقط رزولیشن صفحه یکی مشکل ساز میشه و صدای خروجی البته من دارم با 8510 مقایسه میکنم وگرنه در حد PPC عالیهنقل قول:
این بود نظرات بنده امیدوارم مفید بوده باشه:11:
سلامنقل قول:
من دو بار دانلود کردم ولی فایل مشکل داره
میشه لطف کنی تو یک سایت دیگه اپ کنین؟
مرسی
دوستان چرا ویندوز وستا گوشی را نمی شناسه؟
حسن نظرات شما اینه که با گوشی های مختلفی کار کردی و در عمل میدونی چه گوشی چه ویژگیها و چه کاستی هایی داره.نقل قول:
تنها شنیدن اینکه فلان گوشی اینقدر رم داره و دوربینش اینه و فلاشش از اون نوعه نمیتونه راهگشا باشه.
در حالی که یکی مثل شما با کار کردن با گوشی های مختلف در عمل میتونه به راحتی متوجه بشه چه گوشی چه کاراییهایی داره.
از اینکه وقت گذاشتی و نظراتتو نوشتی من به شخصه ازت متشکرم.
اگه با دانلودش مشکل داری به نظر من میتونی تو خود سایت youtube که دوستمون لطف کردند و آدرس فایل رو اونجا دادند نگاه کنی. چیز خاصی نیست که حتما دانلود کنی میتونی همونجا ببینی.نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:
میشه مشکلت رو بیشتر توضیح بدی.
شما هر گوشی ای که دربارش اطلاعات خاستی بگو بهادر جان بخرتش بعد با بقیه مقایسش کنه:31:نقل قول:
من الان بررسی i8910 رو میخام اگه میشه با i8510 مقایسش کن و کلاً بگو می ارزه عوضش کنم؟:27:
بهادر جون بی شوخی میخام خودت اولین نفری باشی که i8910 رو میخری. تا اومد بپر از دوبی بخر زودتر از gsmarena ریویوشو بنویس دمت گرم:21:
مشکل من اینه وقتی میخوام گوشی را با پی سی سامسونگ وصل کنم در ویندوز وستا اون را نمی شناسه ولی xp به راحتی اون را میشناسه... ایا برای وستا دراور میخواد