تفاوت اصلیشون توی وایرلسه و دوربین. دوربین 900 هم که زر میزنه 5 باشه. به نظرم کیفیت عکسای من بهتر از 900 باشه. به هر حال همه چیزش خوبه فقط این تاچم که خراب شده اذیت میکنه.
)))
Printable View
تفاوت اصلیشون توی وایرلسه و دوربین. دوربین 900 هم که زر میزنه 5 باشه. به نظرم کیفیت عکسای من بهتر از 900 باشه. به هر حال همه چیزش خوبه فقط این تاچم که خراب شده اذیت میکنه.
)))
گوشی من یه مشکلی پیدا کرده...یهو از یه روزی به بعد بعضی وقتها که از قفل درش میارم رنگ صفحه خیلی بد رنگ و پر رنگ میشه و باید بذارم صفحه دوباره خاموش شه بعد دوباره از قفل درش بیارم تا رنگا درست شه.بعضی وقتها هم یهو خودش خاموش میشه و یا هی تند تند هنگ میکنه ...ریستش هم کردم درست نشد
حالا هی ری استارت میشه و میگه the phone has restarted in order to improve performance
درسته که دوربین g900 در حد 5 نیست ولی به من که میریزم تو کامپیوتر مثل موبایل های دیگه کیفیتش ضایع نمی شه...و در ضمن اینکه دوستانی که عکس هایی از g900 گذاشتن،به نظرم اونقدر هم بد نیست که آدم ازش زده بشه..
من خودم شخصا چون در خریدنش عجله کردم و تقریبا از اولین نفرهایی بودم که خریدمش برای همین ازش ناراضی بودم...و عکس های بدی می ندازه،چون از اول محافظ لنزش مشکل داشته...به نظر من یکی که فعلا توی موبایل های سونی چیزی مثل g900 نیومده تو بازار که تقریبا همه ی نیازهای ما رو برطرف کنه:46:
بچه ها می گم تا حالا کسی محافظ لنزشو عوض کرده؟؟یا اصلا می شه ببریم جایی عوضش کنیم؟می دونم خنده داره و لی من محافظ لنزم خش داره...نمی دونم باید چی کارش کنم....توی این کارگاه ها محافظ دارن که من ببرم عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محافظ دوربین موبایلمو ور داشتم...عکس گرفتم...اینطوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بعد اینکه محافظ رو گذاشتم...من که تفاوت احساس می کنم...شما چه طور؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از G900 راضی هستم همه امکانات داره با این قیمت. فقط اسپیکرش رو باید بالا میزاشتن نه پایین. در ضمن صدای سری W خیلی قشنگ و بیس دار هستش که نوشته بود صداش از سری W هست واقعا بلند هستش ولی احساس میکنم رو بعضی موزیک ها خس کمی داره من درپوش رو باز میکنم که باطری هستش یه مربع شکل بودش که یه تلق داشت بعد فهمیدم اسپیکرش هست. این W902 هم خیلی از قیافش خوشم اومد اونم فقط دوربین 5 داره همین صداش هم باید خوب باشه.
ایراد کلی گوشی ها اینه که از جنسی نمیسازن که گرد و خاک رو به خودش نگیره من الا گوشی رو تازه خریدم میزارم جیبم در میارم کلی گرد و خاک به خودش گرفته با اونکه جیبم تمیزه بعد لنزش دوربینش گرد داره هرکاری میکنی نمیره سریع میره تو خوردش فقط گوشی Iphone دیدم که اصلا لنزش همیشه تمیز هستش و زیاد به خودش غبار نمیگیره. این مشکل رو در گوشی ها حل کنن خوبه خود گرد و غبار پدر گوشی رو در میاره الانم که همه جا پره.
چرا امکان منشی رو ندارن سیمبین هم گذاشته این امکان رو نداره این کمپانی های گوشی هم نمیدونیم اگه واقعا میخوان رقابت کنن و جلب رضایت مشتری و خواسته های مشتری مهم هست چرا اهمیت نمیدن . من که دیگه انتظاری از گوشی ندارم خسته شدم اینقدر گوشی ب ازی کردم آخر هم یه گوشی کامل پیدا نکردم.
گوشی سامسونگ داشتم عکس رو هرچی باشه فیت صفحه نمایش می کنه ولی الان g900 دارم عکس رو محدود میکنه انتخاب میکنه میندازه رو صفحه نمایش عکس نصفه میشه اینجوری به چه درد میخوره مثلا همچین مسئله ای رو هم حلش نکردن
قضیه این محافظ چیه کجای دوربینه؟نقل قول:
محافظ دوربین موبایلمو ور داشتم...عکس گرفتم...اینطوری شد
این عکساکه خوبه کنتراستش خوبه
برنامه خاصی جدیدا نصب نکردید؟این پیغام رو زمانی میده که گوشی از لحاظ مموری کم بیاره یا یه برنامه مشکل داشته باشه.نقل قول:
حالا هی ری استارت میشه و میگه the phone has restarted in order to improve performance
بچه ها من کلا زبان فارسی به گوشی اضافه کردم زبان کل گوشی فارسی شده چه حالی مدیه :46: