با تشکر پس بدون گارانتی دیگه منتفی شد ؟؟؟؟؟؟؟ آقا کسی انجا شیرازی نیست که مغازه آسنا سراغ داشته باشه؟ ؟؟؟؟؟
با تشکر پس بدون گارانتی دیگه منتفی شد ؟؟؟؟؟؟؟ آقا کسی انجا شیرازی نیست که مغازه آسنا سراغ داشته باشه؟ ؟؟؟؟؟
واقعا ممنونم دوست عزیز
توضیحات خوبی بود
حالا یه سوال فرق دو تا آمپ بالا در چه حده ؟
اگه قیمت رو بیاریم پایین چقدر افت کیفیت داریم؟
اگه ساب بخوایم در آینده اضافه کنیم باید آمپ هم اضافه کنیم؟
نیکی پناهتان:40:
نقل قول:
با عرض پوزش بابت تایپ
وظیفست:10:...نقل قول:
اون آمپ 4 کانال واسه باندو کامپ پیشنهاد میشه اما اون مونو فقط مخصوصه سابه چون ساخته شده واسه این کار:8:....
قیمت رو اگر بیاری پایین افت کیفیت زیاد محسوس نیست اما افت قدرت زیادی داری:5:....
ساب رو فقط با آمپ مونو پیشنهاد میدم به هیچ عنوان توصیه نمی کنم واسه ساب و باندا از آمپ مشترک استفاده بشه:13:.....
نقل قول:
لطفا یه امپ خوب هم واسه باندها معرفی کنید
با تشکر
دوست من Sound Stream XTA720.4 رو برای یک جفت 6975 و یک جفت کامپ mtx 603 معرفی کردم....نقل قول:
با سلام خدمت اساتيد محترم
حقيقتش ميخوام يه سيستم واسه پرايد هاچ بكم رديف كنم ولي اطلاعاتم زياد نيست.واسه همين ازتون ميخوام كمكم كنين
تقريبا 600 تومن ميخوام خرج سيستمش كنم
سيستم مد نظر خودمم اينه:
هد يونيت:6050
باند:jbl 595 limited
باند جلو:mtx603
امپلي:pioneer gm-6400f
حالا چند تا سوال دارمببخشيد كه زياد سوال پرسيدم
1.به نظر شما سيستم خوبي ميشه؟
2.اين امپلي 600w هستش.فكر كنم تو هر كانال 120w ميده.با توجه به اينكه تيوتر هاي اين باند ضعيفه ميشه 120w به تيوتر هاش داد يا اينكه يه امپ ديگه بندازم؟
3.چون واسه اين باند حتما بايد از امپ چهار كاناله استفاده كرد ديگه امپي واسه باند جلو نميمونه.به نظرتون يه امپ واسه جلو هم بگيرم؟
4.اگه بخواين يه باند بهتر پيشنهاد بدين چه باندي رو ميگين؟
5.سيم امپلي رو 4گيج بندازم يا 8 گيج؟كابل stinger خوبه؟
1 - به نظر من بد نیست ولی..(دلیلش رو احتمالا توی پگزینه های بعد متوجه میشین)نقل قول:
2 - توی هر کانال 60 وات میده که فوق العاده برای لیمیتد کمه یا آمپ قوی تر استفاده کنید یا باند دیگه ای و یا این آمپ رو به صورت بریج به لیمیتد ها بدین
اینطور که من خوندم روی حالت بریج 2 تا 150 وات روی 4 اهم میده که تازه میتونه یه حالی به لیمیتد ها بده
خیلی ها میگن تیوتر هاش میسوزه ولی من تا الان با این مشکل رو به رو نشدم
اگه بریج استفاده کنی یه راه حل برای تیوتر هاش بهت میگم :46:
لیمیتد خیلی پر خرجه :13:
3- الان متوجه شدم که اون آمپ رو برای لیمیتد ها در نظر گرفتی(البته آمپ های دیگه هم میتونی استفاده کنی :10:)
آره میتونی یه 5203 کنوود هم برای کامپوننت ها بگیری
5 . حتما 4 گیج بگیر
اصلا به 8 فکر هم نکن
خوبه
اتفاقا باید زیاد سوال پرسید که یه موقع آدم پشیمون نشه(مثله خودم :31:)
3- الان متوجه شدم که اون آمپ رو برای لیمیتد ها در نظر گرفتی(البته آمپ های دیگه هم میتونی استفاده کنی )
اره من اين امپ رو فقط واسه ليميتد ميخوام.منظورتون اينه كه اين امپ خوب نيست؟امپ پيشنهادي خودتون چيه؟
شما خودتون كه اين باند رو دارين ازش راضي هستين؟شما چه امپي استفاده كردي؟
اگه بریج استفاده کنی یه راه حل برای تیوتر هاش بهت میگم
در مورد اين روش بريج توضيح ميدين؟
چي كار كنم تيوتراش بهتر جواب بده؟
ممنون از جوابتون
سلام...
بچه ها با اون گندی که اگه یادتون باشه زدم..دیگه قید خرید آمپ رو زدم و همون 2تا آمپ رو با هم وصل کردم...آمپ ها اینا بودن:
kenwood 5203
sony xm-zr602
البته اینم بگم که خودم نصبشون کردم!هر آمپ برای یک باند استفاده کردم در حالت بریدج...
الان هم از صداشون راضی هستم...
فقط یه چیزی میگم بهم نخندید!
چون قبلا" از یک آمپ استفاده میکردم از اون کابل هایی که برق آمپ رو تامین میکنه(اسمشو نمیدونم چیه!) فقط برای یک آمپ داشتم..و بخاطره همین برقه یکی از آمپ ها رو با استفاده از کابل برق معمولی تامین کردم!
جالب اینه که تا الان که 3 روز از نصب میگذره هیچ مشکلی نداشته!و پا به پای اون یکی آمپ داره کار میکنه!
میشه بگید که اینکاری که من کردم چه تاثیری داره؟!
مشکلی پیش نمیاد!؟
همین طوری بذارم باشه یا کابل رو عوض کنم؟!
اسم اون کابل ها چیه؟!قیمتش؟!