سلام عرض میکنم خدمت همه کاربران گرامی. من کاربری هستم که سال 2005 عضو سایت شدم.حالا اگه اشتباه نکنم دفعه اولمه که بعد از ثبت نام وارد سایت شدم.مشکلم اینه که الان ساعت تقریبا 02:35 AM ولی ساعت انجمن برای من 11:05 PM حالا چیکار کنم مشکلم حل بشه ؟
Printable View
سلام عرض میکنم خدمت همه کاربران گرامی. من کاربری هستم که سال 2005 عضو سایت شدم.حالا اگه اشتباه نکنم دفعه اولمه که بعد از ثبت نام وارد سایت شدم.مشکلم اینه که الان ساعت تقریبا 02:35 AM ولی ساعت انجمن برای من 11:05 PM حالا چیکار کنم مشکلم حل بشه ؟
سلامنقل قول:
بله وجود داره
:20:
سلامنقل قول:
شما برو به قسمت : "تنظیمات کاربر" بالا سمت راست
بعد : "ویرایش اختیارات"
بخش زمان
تنظیماتش رو اینجوری بذار :
GMT +3:30 Tehran
DST هم سومی رو انتخاب کن.
حله ؟
:31:
آیا امکانش هست که به طور مخفی وارد سایت بشیم ولی بعضی از افراد خاص (که خودمون میخوایم) بتونن بفهمن که آنلاین هستیم یا نه؟
امکانش نیستنقل قول:
آیا امکانش هست که به طور مخفی وارد سایت بشیم ولی بعضی از افراد خاص (که خودمون میخوایم) بتونن بفهمن که آنلاین هستیم یا نه؟
میشه بگید این چه نوع مدیریتیه ؟
من توی سرآغاز تاپیک ایجاد کردم.نوشته پس از تائید مدیر ایجاد میشه بعد مدیر تاپیک رو تایید کرده حالا که 5 صفحه گذشته از تاپیک اینن aqua تاپیک و به Trash فرستاده !
یا تایید نکنید یا تایید میکنید پاکش نکنید.:13:
واقعا مغلوم نیست دلیلش چیه؟؟
خوب تاپیک به این خوبی بود
چه مشکلی داشت ادامه پیدا میکرد؟؟
جدا شرمندم:11:نقل قول:
کاش پست نمیزدم
میبخشید
امیدوارم روزهای خوش رو هر چه زودتر ببینی
من گاهی که پ.خ میفرستم توی صندوق پیام های فرستاده شده چیزی نشون نمیده
چی وکنم؟
سلا مخسته نباشی میدونم سئوالم هم بیربط هم حتماً جاش اینجانوبده ولی من عضو جدید سایتم ونمیدونم چی روکجابنویسم بخاطر همین من مجبورشدم سئوالم رو این جابپرسم من امروز یه رمان گذاشتم توسایت که ظاهراً انتقالش دادین می تونم بپرسم کجااتنقال داده دشه تا ادامه اش بدم
سلام دوست عزیزنقل قول:
کلا همه انجمن های گفتگو دارای قوانینی هستند
و هر انجمن قانون جدایی داره .........
قوانین انجمن رو حتما مطالعه کنید تا مشکلی پیش نیاد:
در اینجا رمانتون رو قرار بدیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
ادبيات و علوم انساني
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=106
پستهای پاک شده رو در میتونید در قسمت trash در انجمن موارد دیگر مشاهده کنی