سلام تختهنقل قول:
بفرستش تا چکش کنم اگه بشه حتما کمک می کنیم انشاالله
عزاداری ها و طاعات و عبادات همه قبول درگاه احدیت انشاالله
موفق باشید:n16::n16::n16::n16::n16:
Printable View
سلام تختهنقل قول:
بفرستش تا چکش کنم اگه بشه حتما کمک می کنیم انشاالله
عزاداری ها و طاعات و عبادات همه قبول درگاه احدیت انشاالله
با سلام به همه دوستان
من میخوام واسه اداره یه فرم طراحی کنم. همه کاراش رو کردم با اکسس ولی یه مشکل دارم:
واسه رستوران اداره ، هر روز کسانی که غذا میخورن رو میخوایم ثبت کنیم بر اساس شماره پرسنلی و جلو صبحانه و نهار و شام براشون تیک بزنیم که بودن یا نبودن .مثلا اگه کسی روز شنبه صبحانه تیک خورد بصورت اتوماتیک قیمت و نوع غذا رو از یه جدول دیگه تو گزارش نشون بده یعنی در نهایت به این صورت که :
یعنی در گزارش آخری جلو صبحانه براش نوشته باشه بله و در ستون بعدی قیمت و نوع صبحانه هم بنویسه. ولی اگه نخورده چیزی اضافه نشه.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشین. با تشکر
با سلام به همه دوستان
من میخوام واسه اداره یه فرم طراحی کنم. همه کاراش رو کردم با اکسس ولی یه مشکل دارم:
واسه رستوران اداره ، هر روز کسانی که غذا میخورن رو میخوایم ثبت کنیم بر اساس شماره پرسنلی و جلو صبحانه و نهار و شام براشون تیک بزنیم که بودن یا نبودن .مثلا اگه کسی روز شنبه صبحانه تیک خورد بصورت اتوماتیک قیمت و نوع غذا رو از یه جدول دیگه تو گزارش نشون بده یعنی در نهایت به این صورت که :
یعنی در گزارش آخری جلو صبحانه براش نوشته باشه بله و در ستون بعدی قیمت و نوع صبحانه هم بنویسه. ولی اگه نخورده چیزی اضافه نشه.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشین. با تشکر
سلامنقل قول:
من حاظرم فایل رو برام بفرستی تکمیلش کنم و بفرستم
مرسی دوست خوب مننقل قول:
اینم فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان نمیدونم کامل هس یا نه. ما میخوایم یه برنامه غذایی رو تعریف کنیم که هر 6 ماه یه بار عوض میشه و تو اون برنامه غذایی مشخص کنیم که هر روز هفته چه غذاهایی هس و چه قیمتی داره و اگه واسه کارمندی یه روز یه وعده غذایی تیک بخوره قیمت و نوع غذا رو تو گزارش بصورت خودکار وارد کنه. و در کل میخوام گزارش نهایی این شکلی در بیاد:
سلام مجددنقل قول:
من درست متوجه نشدم
شما هدفتون اینه که مثل رستوران کارمند بیاد از لیست انتخاب کنه و انتخاب آزاد باشه
یا می خوای مثلا بگی روز 30 آبان صبحونه پنیر هست - ناهار مرغ هست - شام کباب - حالا هرکی اومد بخوره فقط جز لیست اون وعده و روز ثبت بشه؟
یا اینکه واقعا می خوای یه لیست بذاری مثلا بگی 30 آبان از بین 10 نوع ناهار فقط مرغ و کباب سرو میشه، حالا هرکی اومد اولن غیر از این دوتا انتخاب دیگه ای نداشته باشه، دوما اسمش برای اون وعده غذایی ثبت بشه
:n13::n13::n13::n13::n13:
سلامنقل قول:
نه ، همون دومی یعنی برنامه غذایی ثابته و فقط دو بار در طول سال عوض میشه. یعنی در هر روز فقط یه نوع غذا سرو میشه. اونم طبق برنامه و این برنامه رو مسئول رستوران باش کار میکنه و آمار رو میفرسته آخر ماه. اسامی نفرات و غذاها از قبل ثبت بشه و اگر شخص جدید هم هس همون لحظه ثبت بشه . اگه بشه واسه گزارش گیری تو تاریخ خاص هم کاری بکنین خیلی خوب میشه. مثلا از 11 آبان تا 25 آبان .
بازم ممنون
الوووووووووووو
دوست عزیز کجا رفتی . خیلی ضروری بود قضیه من. :n03::n27:
دوستان من نوع یه داده رو lookUpwizar گذاشتم که بلی یا خیر میگیره میخوام هروقت بلی رو انتخاب کردم بره از یه جدول دیگه قیمت رو اضافه کنه.
مثلا صبحانه خورده یا نه ؟ اگه بلی شد قیمت صبحانه رو از جدول غذا اضافه کنه به این جدول. باید چیکار کنم. تو رو خدا
سلام ببخشید گرفتار بودم البته کار شما هم یه کم وقت میخواست، به هر صورت تا اونجایی که برام امکان پذیر بود روش کار کردم، البته یک سری مشکلات زیرساختی داره که نیاز به کار خیلی بیشتری هستنقل قول: