نقل قول:
age az dobey begiram che tor ?
:20:onja alan che gheymatiye?
Printable View
نقل قول:
age az dobey begiram che tor ?
:20:onja alan che gheymatiye?
اكتور جان حق با شماستنقل قول:
من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت
بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!
کملا درسته...
به پست بالا دقت کنید...
چقدر دزدن اینا ...
:19: :19: :19:...نقل قول:
آره دیگه پس چی! این که چیزی نیست مخصوصا اگه گوشی نو میخرید زیاد مطمئن نباشید که باتریش اصله! ( باتری رو عوض میکنن و باتری خود گوشی رو به عنوان فابریک خیلی گرونتر میفروشن!)
تازه قیمت اونور خیلی ارزونتره گارانتیشم بهتره
اهم...مبلغی به این پست توجه بدارید:5:!نقل قول:
اقا سرعت دانلودت مهمه نه اینی که گفتی. من برا اپدیته گوشیم رفتم کافی نت .سرعتش 1 گیگ بود. ولی سرعته دانلودش 50-60 کیلو بود.ورجن20 رو تو 1.5 ساعت گرفتم.نقل قول:
شما باز رفتی سره این مپ لودر؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل بگیری خیلی خیلی راحت تره. من با اون نقشهیه کل اروپا رو با زومم متوسط گرفتم.
مسئله ای پیش نمیاد!!!
نقل قول:
حرف اکتور برا من سنده شما رو نمیدونم. حالا دستمال و کابل پرینترو اینجور چیزا مهم نیس.میشه بری بخری ولی تویه گوشی رو چی؟؟؟؟؟
95 خودم 4 ماه پیش از دستم افتاد صفحه اش شکست. رفتم قیمت کن و بخرم میگفت چینیش 40 تومن اصلش رو از رو گوشی ور میدارم 120 تومن بهت میدم. من مجبور شدم بگیرم. ناکس یه دونه از تو جعبه اورد بازش کرد ال سی دیشو داد من.کیفیتش عینه قبلیه بود .چینی رو امتحانکردم زمین تا اسمون فرق داشتن.
مگه با گارانتی بخری که اونم معلوم نیست!!!