تاييد ميشهنقل قول:
اونجا مثه ايران نيست كه داخلي ها كشكي باشه
تاييد ميشهنقل قول:
اونجا مثه ايران نيست كه داخلي ها كشكي باشه
شما درست ميگي.اونجا كشكي نيس بنابراين هيچ تيمي حق نداره بدون اجازه باشگاه حتي با بازيكنش مذاكره كنه چه برسه به اين كه با اون قرارداد ببنده. پس موضوع قراردادي كه دوستمون ميگن صددرصد اشتباس.نقل قول:
دوست عزیز ای کاش قبل از پست دادن پست منو کامل می خوندی .دینقل قول:
---------------------------------------------------------------------
از گوشی قرن 21 خود چه انتظاراتی دارید؟0
(مکانی برای بیان آرزوهای دست یافتنی یا نیافتنی )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=316633
منچستر با پیروزی 2-0 در برابر میدلزبورو تقریبا قهرمانیش رو جشن گرفت.
اختلاف با لیورپول در 6 تثبیت شد. 4 بازی به انتهای فصل مونده و شیاطین فقط به 6 یا 7 امتیاز احتیاج دارن تا قهرمانیشون رو زودتر جشن بگیرن
بازی فوق العاده ای بود اونم با چند تا غایب
این گیگز خارق العادست امیدوارم تا 50 سالگی فوتبال بازی کنه!!!!!!!!!!!!
پایان رویای رئال
کریس رونالدو، خبر بدی برای کهکشانی ها دارد. او اعلام کرده که دیگر تمام فکر و ذکرش منچستر است و به حضور دررئال فکر نمی کند.
سایت گل: کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی منچستر یونایتد اعلام کرد که احتمال حضورش در ترکیب تیم مادریدی صفر است و می خواهد در اولدترافورد باقی بماند. این در حالی است که مدتهاست شایعاتی زیادی در مورد حضور ستاره پرتغالی در تیم رئال به گوش می رسد و به نظر می رسید که تابستان امسال، کریس به تیم مادریدی خواهد پیوست.
در هر صورت سران باشگاه انگلیسی هم تمایل فراوانی دارند تا ستاره شان را حفظ کنند و چندان بعید نیست که سران رئال نیز برای جذب او مجددا وارد عمل شوند. کریس رونالدو در گفت و گو با روزنامه ساندی میرر، با وضوح هر چه تمام تمایلاتش را برشمرده و اعلام کرد که نمی خواهد به رئال برود و تصمیم دارد تا در منچستر باقی بماند. او در این رابطه گفت:« دیگر به تیم مادریدی فکر نمی کنم و رویای رئال برایم مرده است. من فقط ب این رویا می اندیشم که بار دیگر همراه با منچستر جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را این بار در رم بالای سر ببرم.»
رونالدو پس از گلزنی دردیدار مقابل پورتو، آستون ویلا و تاتنهام به روزهای اوجش بازگشته است و امیدهای فراوانی برای کسب قهرمانی های متعدد با شیاطین سرخ دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب خبر توپی بود ، کلی خندیدم
علی جون نگفتم.رونالدو تو منچستر موندنی شد.من که با این خبر خیلی حال کردم که بهترین بازیکن جهان تو بهترین تیم جهان موندنی شد
نقل قول:خب معلومه. نمیاد منچستر رو ول کنه بره تو یه تیم درجه 2 اروپایی بازی کنه. اونم تو این سننقل قول:
فرگوسن: كاكا را نميخواهيم؛ توس هم نميرود
سرمربي اسکاتلندي منچستر يونايتد شايعه ها پيرامون جذب کاکا را رد کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در حالي که چندي پيش شايعه ها از مذاکرات پنهاني سران منچستر يونايتد با کاکا هافبک برزيلي ميلان خبر مي دادند، سر الکس فرگوسن تمامي شايعه ها را تکذيب کرد.
فرگوسن به روزنامه Daily Mirror گفت: «منچستر سيتي حاضر بود براي خريد کاکا مبلغ 100 ميليون يورو پرداخت کند؟ آيا واقعاً فکر مي کنيد که باشگاه ما براي خريد يک بازيکن حاضر به پرداخت اين مبلغ خواهد شد؟»
وي همچنين پيرامون وضعيت قرارداد کارلوس توس مهاجم آرژانتيني تيمش گفت: «هيچ بازيکني امسال از تيم ما جدا نخواهد شد و ما در صدد رسيدن به نتيجه نهايي با مدير برنامه هاي توس هستيم.»