سلام من وقتي از رو كيس سيستم رو reset ميكنم به جاي اينكه reset بشه سريع خاموش و روشن ميشه البته نه هميشه
دقيقا همين اتفاق موقع روشن كردن هم ميافته يعني وقتي دكمه ي power رو فشار ميدم سيستم روشن ميشه يوهو خاموش ميشه بعد روشن ميشه وكار ميكنه
قضيه چيه؟
Printable View
سلام من وقتي از رو كيس سيستم رو reset ميكنم به جاي اينكه reset بشه سريع خاموش و روشن ميشه البته نه هميشه
دقيقا همين اتفاق موقع روشن كردن هم ميافته يعني وقتي دكمه ي power رو فشار ميدم سيستم روشن ميشه يوهو خاموش ميشه بعد روشن ميشه وكار ميكنه
قضيه چيه؟
وقتی از روی کیس سیستم رو ریست میکنید، سیستم سریع خاموش و روشن مشه دیگه، مشکلش کجاس؟نقل قول:
شما از روی چی متوجه میشی سیستم یه بار خاموش میشه؟ اگز منظورتون صدای کامپیوتره این طبیعیه و سیستم خاموش نشده، فقط صداش قطع شده.
رسوندن منظورم يه كم سخته:13:نقل قول:
وقتي دكمه ي reset رو از رو كيس فشار ميدم به جاي اينكه در حالت روشن سيستم reset شه يه بار خاموش ويه بار روشن ميشه دقيقا مثل اينكه سيستم رو خاموش كني بعد سريع روشن كني (اما نه هميشه)
در مورد روشن كردن هم همينه درست روشن ميشه ولي يوهو خاموش ميشه دوباره روشن ميشه وبه كارش ادامه ميده
قبلا اينطور نبود
:2:
سلام
من وقتی کامپیوتر را روشن میکنم بوق ممتد شنیده میشود و مانیتور روشن نمیشود و سیستم بالا نمی آید مشکل از کجاست
ممنون از کمکتون
دوست عزیزنقل قول:
بیشترین احتمال از رم و کارت گرافیک هستش.
بله موافقمنقل قول:
رم و گرافيكت را دربياور و تميزش كن دوباره بزن سرجاش ببين درست مي شود؟
و رم را روي يك شاخه ديگه از مادربردت هم تست كن
نقل قول:
چرا کسی جواب ما را نمیده
من و دوستمون در دو پست بالايي جواب شما را داديم
راست می گه Lord_theOne عزیز ما هم به نشونه تایید که تشکر کردیم از vio man جاننقل قول:
من و دوستمون در دو پست بالايي جواب شما را داديم
ممنون دوستان از کارت گرافیک بود درست شد