اشتباه شد منظور چند هسته ای بود:دینقل قول:
Printable View
اشتباه شد منظور چند هسته ای بود:دینقل قول:
اگه مادبرد چند تا سوكت داشته باشه بلهنقل قول:
مثل مادبردهاي سرور
در مورد سیستم های توضیع شده اطلاعاتی داری؟نقل قول:
مثلا اگه دوتا کیس رو با هم شبکه کنیم میشه به نتیجه خوبی رسید؟
فرض کنیم برا کارای محاسباتی مثل رندر
خب خودم دارم همين كار رو ميكنمنقل قول:
اما اينكار فقط موقعي ميتونه مفيد باشه كه شما برنامتون پردازش موازي انجام بده مثلا هر قسمت از كار رو بتونه به يك هسته پردازنده بده
مثلا برنامه من جوريه كه 7 تا معادله بايد همزمان حل بشند ميتونم دو تا كيس با پردازه هاي 4 هسته اي رو شبكه كنم هر كدوم از اين 7 تا رو بدم يك هسته حل كنه و آخرين هسته هم وظيفه مديريت بين اين معادلات و انتقال و تحليل اونها رو به عهده بگيره.
اگه دقت كرده باشدي در مورد محاسبات هواشناسي هم چندين كامپيوتر رو پارالل ميكنند سه مولفه سرعت- فشار - دو معادله جريان آشفتگي - رطوبت هوا اينها بايد توي يك هندسه بزرگ كه كره زمين هست حل بشند.
پس اگه برنامه توانایی این رو داشته باشه و 2 تا سیستم 4 هسته ایی رو شبکه کنیم تو انجام محاسبات خیلی موثره درسته؟نقل قول:
حالا اگه یه سیستم 4 هسته ایی رو با یه سیستم ضعیف مثل celeron 2.8 و کلا یه سیستم رده پایین شبکه کنیم چه اتفاقی می افته؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین،آخه من از سخت افزار زیاد سر در نمیارمنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم:
کدوم مارک سی پی یو بهتر جواب میده؟
نميشه به اين شكل بيان كرد من خودم برنامه مينويسم پس راحت ميتونم مديريت كنم مثلا اگه يه سيستم از رده خارج رو هم پارالل كنم محاسباتي ميزارم سر اون كه نسبت به بقيه ساده تر هست و زمان كمتري ميبرهنقل قول:
كلا پارالل كردن چند كامپيوتر واسه نرم افزارهاي موجود مثلا تبديل فيلم و ... صحيح نيست. و فقط موقعي ميتونه مفيد باشه كه خودت برنامه بنويسي
:5:اولا بگو چه گرافیکی روی سیستمت نصب کردی:5:نقل قول:
در حال حاضر اينتل پردازنده هاي بهتري داره قدرت اوركلاكشون هم كه معركه است.نقل قول: