منظور از ایراتل همون پارس ایراتله؟ من به یه مغازه زنگ زدم حدود 600 با گارانتی پارس ایراتل 24 ماهه. پارس ایراتلم معتبره؟ البته شمارشو از تو سایت نوکیا درآوردم!نقل قول:
Printable View
منظور از ایراتل همون پارس ایراتله؟ من به یه مغازه زنگ زدم حدود 600 با گارانتی پارس ایراتل 24 ماهه. پارس ایراتلم معتبره؟ البته شمارشو از تو سایت نوکیا درآوردم!نقل قول:
اينم چند تا عكس توپ براي اونايي كه مي خوان N95 بخرن...
Edited by alex_pk
به دلیل سایز بزرگ عکس ها پیوست شدند.
سلام دوستان به این یه نگاه بندازین مقایسه n95و k850
نظرتونم لطفا در مورد این مقایسه بگین؟؟؟
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850_vs_nokia_n95-review-162.php
پارس ایراتل رو نمیدونم.ولی یه گارانتی هست که اسمش ایراتل هست و یه پارس تل هم داریم حالا نمی دونم منظور از پارس ایراتل چیه...نقل قول:
یه سری گارانتی هم هست که خیلی ارزون هستن ولی فقط تو محدوده شهری که زندگی می کنید اعتبار دارن
نه! دقیقا نوشته "پارس ایراتل". برو به این آدرسنقل قول:
در مورد "mobile plus" اطلاعات ندارید؟ این معتبره؟ البته نمیدونم اینا اسم گارانتیه یا فقط اسم مغازست!! اینم تو سایت نوکیا هست تو همین آدرسی که دادمکد:http://mea.nokia.com/appmanager/UnitedArabEmiratesEnglishNOKIA_MEA_EN_31/Other_categories;JSESSIONID_NCOM=mkdGGpPX8xwRhqw3v8cPpbs5V5Tr1ZvlmlCkJBFLKQhSJ0PGk8hX!253620161?_nfpb=true&_windowLabel=T37812426511164635359378&_pageLabel=P288871&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FStoreLocator%2FsearchStores&wsrp-mode=&wsrp-windowState=
سلام یک سوال داشتم راسته می گن که ماهواره می گیره
دوستان عزیز کسی تو این فروم ان 95 داره اگر کسی داره یک عکس خوب بگیره و اینجا بزاره ببینیم 5 میگا پیکسل واقعی.......
فرق N95 معمولی با 8 گیگ. دقت کنین که رابط کاربری معمولی 3 ولی 8 گیگ 3.1 نوشته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گوشي جالبي است من كه خوش ازش اومده
قيمت اين گوشي چقدر است
Hellgirl عزیز بهتر نبود این عکسها رو به صورت لینک می گذاشتید که همه مجبور نباشن این عکسها رو ببینن؟
sirwanonline یعنی چی ماهواره می گیره اگه منظورتون همون GPS یا همون مسیریاب هست بله درست شنیدید ولی اگه منظورتون Tapesh2 و Pmc هست باید بگم که اون N92 هست.