چهل تومن؟؟؟؟؟؟ عجب آدمایین این فروشنده ها تو آستارا که 25 تومن بود. شما کجا دیدی تو علا الدین یا جای دیگه؟نقل قول:
Printable View
چهل تومن؟؟؟؟؟؟ عجب آدمایین این فروشنده ها تو آستارا که 25 تومن بود. شما کجا دیدی تو علا الدین یا جای دیگه؟نقل قول:
اینا همش قیمت کاذبه...نقل قول:
ادم مخش تعطیل نیست که به این ادمهای سودجو پول بده ..فوقش یکم صبر میکنیم
من که 263 خریدم...الکی گول رنگش هم نخوردم که مشکی بگیرمنقل قول:
چون مشکی رو 5000 تا 10000 تومن گرونتر میدادن
برای چی ...؟چون ملت عشق مشکی تشریف دارن!!!!
gilopa لطفا بدون اطلاعات نظر نده!!درسته که دوربین کا800 3 مگاپیکسله ولی ایا این گوشی سمبین داره؟؟؟ایا سی پی یوی قوی داره؟؟؟ایا فیلمبرداریش مثل 5700 هست؟؟؟به خدا عکسهای 5700 در روشنایی بهتر از کا750 هستند(من اینو خودم شخصا ازمایش کردم)!!ایا کا800 چیپ موزیک قوی داره؟؟؟ایا کا800 ال سی دی با 16 میلیون سلول رنگی داره؟؟؟ایا کا800اسپیکرهای استریو داره؟؟؟؟ایا کا800 بلوتوث ورژن2 با پروفایل a2dp داره؟؟؟؟ایا کا800 مانند 5700 موزیک پلیر قوی داره؟؟؟؟ایا کا800 قیمتش ارزونتر از 5700 هست؟؟؟به خدا کا800 و 5700 10 تا 15 هزار تومن اختلاف قیمت دارند ولی عظمت امکانات 5700 رو با کا800 مقایسه کنید!!!!تا کی میخواهید از روی احساسات و تعصب محض نظر بدید!!!هر گوشی در یک کلاس خاصی قرار داره!!ایا این انصافه که مثلا 5700 رو با مثلا z530 سونی اریکسون مقایسه کنیم؟؟؟؟چرا متوجه نمیشید که کا800 یک گوشی برای عکس برداریه در حالی که فیلمبرداری قوی نیز نداره در حالی که 5700 یک سیستم مولتی مدیای کامله و از جدیدترین امکانات یک گوشی همراه بهره میبره!!!در ضمن بچه ها از همین جا خیال همتون رو راحت کنم که 5610 نوکیا جاوا هست و عکسهای کاملی از ال سی دی و منوهای این گوشی در سایت پی تی گذاشته شده!پس از سی پی یوی قوی و سیستم عامل در 5610 خبری نیست و 5700 یکه تازه ولی از دوربین 3.2 میغاپیکسلی 5610 نیز نباید به سادگی گذشت!من 5610 رو به کسانی که با جاوا بیشتر اشنایی دارند و همچنین نیازمند یک گوشی اکسپرس موزیک ساده اما با دوربین قوی هستند پیشنهاد میکنم!تنها برتری 5610 نسبت به 5700 دوربین ان هست!پس 5700 رو عشقه....only 5700 xpress music!!
ممل خان در مورد پست بالایی که دادم نظر بده!!در ضمن اون کلوپ رو دستور دادم قفلش کنند تا شما ناراحت نشید!!راستی یادم رفت بپرسم ممل خان ایا گوشی شما که قرمزه کناره های در باتریش سیاه شده؟؟؟؟چون تمام کسانی که قرمز دارند از این مشکل نالیدند!!در ضمن امیر جان ایا مشکل سنسور شما حل شد؟؟؟
خوشم میاد هر چند تا پست که میدی کل مشخصات 5700 رو توش میگی..نقل قول:
بله...متاسفانه بغلاش از در باطریش یکم تیره تر شده...اما من به این چیزا اهمیت نمیدمنقل قول:
در ضمن من از اون تاپیک ناراحت نشدم...از این ناراحت شدم که به شایعات پوچ اعتقاد داری..
انصافا ممل جان قبول داری در حال حاضر هر چی مشکل مونتاژ بوده مربوط به قرمز رنگ بوده؟؟؟از تیرگی در باتری گرفته تا پاک شدن دکمه ی c گوشی!!!در ضمن در مورد گفتن اطلاعات 5700 در هر چند پست باید بگم که متاسفانه بعضیها هنوز از امکانات این گوشی به طور کامل خبر ندارند البته بعضیها از روی تعصب بعضی حرفهای الکی میزنند!!
ببین...هر مشکلی میخواد داشته باشه...من که مشکل ندارمنقل قول:
با این حال که دوبار گوشیم خورده زمین ولی چیزیش نشد
بازم بگو مشکل مونتاژ داره...تو اکثر گوشیها چه نوکیا .چه اریکسون و بقیه اگه با کی پد بد تا کنی رنگش میره
نمونش 5500 یا k300 و...
اینا فقط مشکل رنگ قرمز نیست عزیزم
چرا قبول نمیکنی؟
سلام این گوش رو ازیت میکنهنقل قول:
به نظر من بهترینش همون Rock هستش.