man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!:41:
HELP! HELP! HELP!
Printable View
man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!:41:
HELP! HELP! HELP!
نقل قول:
تا اونجاي كه من خودم ميدونم يا بايد باتري پشتيبان رو باز كني كه دردسر زياد داره يا گوشي فلش بشه اما چون اين گوشي سيستم عامل سيمبين 9 داره شايد كد 12345 روش جواب بده
از قول من ميشنوي بدون گارانتي بگير چون گارانتي موبايل يه چيز الكيه كه فقط بايد پول بيشتر بدي و اگه رجيستر اصلي هم پيدا نكردي خيالي نيست چون مخابرات بي خيال رجيستر شده ولي فقط فرانسه بگيرنقل قول:
مباركت باشه
مشکل همینجاست دیگه اگه گوشی خراب شد اونوقت گارانتی متفرقه چکار می خواد بکنه ؟نقل قول:
بنظر من یا بدون گارانتی ترجیحا فرانسه بگیر یا اگه می خوای با گارانتی بگیری حتما اصل باشه .
آقا به دادم برسید .
من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
لطفا زود کمکم کنید.
بين 318 تا 335 بون گارانتي موجود مي باشه با گارانتي بالاي 480 هزار تومن :40:نقل قول:
اون وايرلس لن به كارت كم مياد براي انتقال داده از كامپيوتر به گوشي كه بايد بين كامپيوتر و موبايلت يه acces point وجود داشته باشه اونوقت برو قسمت كانكت موبايلت و برو روي وايرس لن كليك كن بعد اكسس پوينت رو پيدا ميكنه بعد هم برو حالشو ببر:11:نقل قول:
نقل قول:
داداش فايل اولي كار نكرد:11:
كمي بگردي پيدا ميكني اگه پيدا نكردي دوباره بگو :19:نقل قول:
سلام مجدد .
تایمر مکالمات رو پیدا کردم. ولی کنتور مسیج رو نتونستم لطفا کمک کنید .