درسته البته نه همه سرویسا مثلا سرویس یکساله 16مگ که پرترافیک ترین سرویس بود با 736 گیگ از 1 میلیون شده 1620 سرویس یک ماهه یک مگ هم از 27500 شده 32500 خیلی از سرویسام بدون تغییره چند روزه اینطوری شده و چراغ خاموش :eh:نقل قول:
Printable View
درسته البته نه همه سرویسا مثلا سرویس یکساله 16مگ که پرترافیک ترین سرویس بود با 736 گیگ از 1 میلیون شده 1620 سرویس یک ماهه یک مگ هم از 27500 شده 32500 خیلی از سرویسام بدون تغییره چند روزه اینطوری شده و چراغ خاموش :eh:نقل قول:
94 تومنننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن سرویس 8 مگ 1 ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 62.5 شد 94 تومن؟!!!!!!!!!!!! تازه با مالیات میشه 100 تومن
چه خبره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا با فاکتور قبلی که داشتم پرداخت کردم، یه ماه هم با قیمت قبلی میتونم داشته باشم، بعد این باید 100 بدیم واسه 8 مگ :(
نقل قول:نقل قول:
این افزایش قیمت بدون اجازه بوده... امروز شکایت نکردین 195 و پیگیری نکردین دیگه بعدا شاکی نشین چطور هر غلطی شاتل کرد
مارو باش 2هفته شده اومدیم شاتل با مالیات ماهی 109 بود الان شده 160همون 100هم زیادیه فعلا که پیش فاکتور ماه بعد همون 100:thumbsdow:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان با 2 نفر از شاتل حرف زدم، با لحن خیلی تندی هم گفتن، گفت انتقاد تون رو حتما انتقال میدیم، به دوستام هم گفتم که برن بگن، اگه نیاوردن پایین یه چند روز دیگه شکایت حتما.
جالبه پینگ باز از 80 اومده 105
میگه قطعی داره رو سرویست واسه همین، میگن snr ام رو 30 هست با پروفایل گیم رو 9 مگ! 24 ساعته مودم روشنه یه قطعی هم نداشتم تا حالا، میگه نه اشتباه میکنی، عجب گیری کردیم ها
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
حالا این ماه گرون نشد ماه بعد که میشه
نقل قول:
اگه ایرانسل و همراه اول عقب نشینی کردن اینا هم امکان داره ... بگو غلط کردی ...کلا بگی تلگرام چرا فیلتره میگن خطتت نویزه داره
حذف شود....
در 195 شکایت کردم. احتمالا نتیجه ای نداره. تا حالا نشده از شاتل در 195 شکایت کنم و به نتیجه برسم
اگه قیمت ها رو برنگردونن احتمال زیاد تخلیه میکنم.
تعرفه های مخابرات رو دیدم خیلی ارزون تره! ظاهرا اینهمه سال پول اضافه میدادیم به شاتل
البته گول ارزونی اون را هم نباید خورد هزار تا مشکل دیگه دارهنقل قول: