افزونه بلاک کردن فلش مگه نصب نکردینقل قول:
یه افزونه دیگه هم هس برای جلوگیری از پاپ آپ ها و تبلیغات
در بخش مرور گرهای انجمن درخواستت رو مطرح کن
Printable View
افزونه بلاک کردن فلش مگه نصب نکردینقل قول:
یه افزونه دیگه هم هس برای جلوگیری از پاپ آپ ها و تبلیغات
در بخش مرور گرهای انجمن درخواستت رو مطرح کن
دوستان مشهدی مخصوصا مرکز صابری وحید،وظعیت سرویس های مخابرات چطور هست میشه یه توضیح کاملی بدید؟ممنون:n16:
سلام
دوستان مشهدی کلا یه امار بدین از سرویس هاتون
اونایی که شبانه دارن بیشتر مدنظرم هست
از شر صبانت خودم رو راحت کردم
از لحظه ی ثبت نام تلفنی برای مخابرات (2020) تا وصل شدن خط حدودا یک شبانه روز هم بیشتر طول نکشید
یکساله ی 2 مگ با 36 گیگ و شبانه رایگان + 24 گیگ هدیه چون مودم رایگانشون رو نیاز نداشتم
کانفیگ کردن مودم رو هم خودم انجام دادم و قضیه حل شد
اینم تستهاش در ساعت 3 صبح از سرورهای داخل و خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه اگر سرعتتو شبا محدود نکنند چون زود حجم تموم میکنهنقل قول:
دوستان من که پورتم رو تخلیه کردم و در ضمن جالبه بعد 3 هفته که تخلیه کردم و دوباره از پارس انلاین نت گرفتم تازه یکی از 2020 زنگ زده تا مشکل نویز منو فقط بررسی کنه در این قسمت باید بگم با تشکر از سرعت بسیار پایین و کاغذ بازیشون . منم خلی خوشکل چون میدونستم دیگه دمم (Tail) لایه تله نیست یکم مودبانه بارشون کردم .
شبانش که رایگانه که! (البته با این طرحی که من گرفتم)نقل قول:
نکنه مخابراتم قانون من درآوردی Fair Policy (دانلود منصفانه) داره؟!
دیشب از ساعت 3 فقط محض تست، حدود 1700 مگ (که حدود 2.2GB حساب شده) از تورنت گرفتم راضی کنندست
بنظرم اگر کاربرها حرص نداشته باشن و هر شب n گیگ دانلود نکنن ISP ها هم بفکر محدود کردن کل کاربرها و پس از اون حذف شبانه نمیفتن
برخی از کاربرای کم سن و سال بیماری دانلود دارن ... هر شب کلی دانلود الکی میکنن بدون اینکه به هیچ دردشون بخوره و آخرم یکجا پاک میکنن!! فقط ضربه به بقیه میزنن ...
مركز تلفن من صابريه خيلي راضيمنقل قول:
اينترنتم مخابراته خونمون خيابون نيلوفر
ایرانسل اولین شبکهی 4G LTE کشور را در مشهد راهاندازی کرد
دوستانی که شبانه اشون رایگانه قطعی ندارن ؟
من چند وقنی هست تو ساعات رایگان اینترنت قطع میشه اصلا داستانی داریم با این مخابرات