این AZ-Sabanet حتما از خود صبانته بعدشم مگه اینترنت نامحدوده که 12 مگ با 110دانلود کنه. جمع کن کاسه توالته تو
Printable View
این AZ-Sabanet حتما از خود صبانته بعدشم مگه اینترنت نامحدوده که 12 مگ با 110دانلود کنه. جمع کن کاسه توالته تو
این شرکتا دارن خودشونو آماده میکنن مصوبه جدید اومده قراره قیمت اینترنت بالا بره و خیلی از شرکتا مجبور میشن جمع کنن
این AZ-Sabanet ای اس پیه مزخرف زیاد میگه
سرعت 10 مگابیت صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه توجه ... حتما بینید این ویدئو رو....!!!
من یک فیلم گرفتم و منتشر کردم تو این مستند مشتری مداری صبانت کاوش رایانه سرعت به 0 و قطعی هم میکشه.
کد:http://www.aparat.com/v/4Mmtl
با تشکر از دیوید و گیگا
نمیدونم والا گفتم یه کم خوشبینانه نگاه کنم به قضیه
من که رفتم پارس اگه اونم این بند و بساطا رو داشته باشه که فعلا نداره دیگه باور کنید قید ای دی اس ال رو میزنم
هر چند فکر کنم gprs هم همچین بی دنگ و فنگ نباشه
حالا باید دید این صبانت توی تخلیه خط ما چقدر میخواد الافمون کنه لابد باز باید برم سراغ 195 فن آوا که پدر مارو دراورد واسه تخلیه تقریبا 3 هفته الاف شدیم
این تست امضام از سایت صبا نت هست.
خوب الان منظور شما از این پست چی بود؟.منم الان دقیقا 10 مگابیت صبانت دارم و دقیقا سرعتم در ساعات روزانه همین است.خوب این افتخاریست در ساعات روزانه؟دارم پول هر کیلوبایت دانلودشو میدم.اگر از این سرعتم کمتر بود که همون روز اول تخلیه کرده بودم.(شاید منظورت اینه که قانونا میتونید کمتر کنید.مشکلی نیست.سرعت روزانتون هم محدود کنید تا ببینید تعداد مشترکینتون به تعداد انگشتای دوتا دست هم نخواهد رسید:n02:)هر وقت سرعتتون در ساعات شبانه اینقدر شد اونم بدون محدودیت و دوز و کلک بعد بیا عکس بزار جناب صبانت:n15:نقل قول:
من از اصفمنقل قول:
چراغ ADSL ثابته اما چراغ اینترنتم خاموشه از دیروز ساعت 4 بعد از ظهر اینطور شده و هنوز چراغ اینترنت قطعهنقل قول: