نقل قول:
ناظر محترم حرف چرت زده ! الان منطقه ما اصلا سیگنال نیست خیلی جاهای تهران هم سیگنال از آنتن های دور دست میاد چی میگه 26 سایت !
مگر اینکه سیاست پوشش 100% آنتن ها نبوده باشه از اول .
Printable View
نقل قول:
ناظر محترم حرف چرت زده ! الان منطقه ما اصلا سیگنال نیست خیلی جاهای تهران هم سیگنال از آنتن های دور دست میاد چی میگه 26 سایت !
مگر اینکه سیاست پوشش 100% آنتن ها نبوده باشه از اول .
حالا زیادم مهم نیست تهران پوشش کامل بشه یا نشه انواع اینترنت تو تهرانهنقل قول:
کاش به شهرستان هایی میرفتن که حتی adsl درست حسابی ندارن
بله انواع اینترنت آشغال تو تهران زیاده.نقل قول:
همه هم داریم مثل شهرستانی های عزیز از اینترنت آشغال بالاجبار استفاده میکنیم.که یکی از یکی داغونتره.
جوری گفتی که خودم دارم تو تهران زندگی میکنم باورم شد،وای به حال شهرستانی ها.
فقط یه isp هستش تهران که بصورت AIR DSL اینترنت میده که عالیه ولی خدادتومنه.
یه isp هم تو تبریزه که خیلی عالیه،البته شنیدم.
XPERIA Z3
مثلا من تو خیابون با خودم ای دی اس ال دارم ؟ اینترنت موبایل یعنی همراهت وقتی E آشغاله مجبوری به 3جی 4جی پناه بیاری .نقل قول:
من مسافرت خارج بودم باورم نمیشد E چقدر خوب بود ! کل مسافرت رو E بودم به خاطر باتری گوشی و اصلا اذیت نشدم .
ضمنا حتی از لحاظ درآمدی به نفع ایرانسله تهران رو اولویت اول بذاره برای تکمیل پوشش
سلام
اگر گوشی از LTE ساپرت نکنه راهی هست که بشه فهمید سیمکارت usim هست یا معمولی؟
ممنون
سلام آقا رضا چجوریه که همراه اول توی اصفهان داره این همه سریع رشد میکنه ولی مخابرات اینقدر برای ایرانسل و رایتل مشکل درست میکنه؟ ارتباط خاصی بین مخابرات و همراه اول هست؟ پارتی داره توی مخابرات اصفهان؟نقل قول:
هیچ راهی نیست که ایرانسل بتونه سرعت کارش رو بیشتر کنه؟ مثلا الان دارن اذیت میکنن از طریق قانونی راهی نیست؟ هر چند عموما قانون معنایی نداره خصوصا توی اصفهان..
احتمال زیاد یه مدتی که بگذره شبکه به پایداری برسه درست میشه ، من توی مشهد و اصفهان مناطقی که 3G هست سرعت رو تست کردم از ADSL خودم سرعت دانلود بالاتره البته واسه اشتراک ADSL خیلی سرعت بالایی نگرفتم 512 شاتل هستش ولی خوب کلا 3G ایرانسل بهتر بوده صفحه های اینترنتی رو هم خیلی خوب باز میکنه...نقل قول:
3G ایرانسل
شهرستان آذرشهر - استان آذربایجان شرقی
زمان راه اندازی سرویس در سطح شهر : 9 صبح امروز
محتوای مخفی: Speedtest
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال -85 !!!
[QUOTE=MOH@ND3S;8646518]3G ایرانسل
شهرستان آذرشهر - استان آذربایجان شرقی
زمان راه اندازی سرویس در سطح شهر : 9 صبح امروز
[SPOILER=Speedtest]R]
[SPOILER=وضعیت سیگنال -85 !!!]
؟
سرعت دانلود با idm پی سی تست کردی؟ چند بود؟
9 ماه پیش که H+ ایرانسل تو منطقه ی ما کرج شاهین ویلا افتتاح شد رو 15 مگابیت بود عکس ها هم موجوده ولی الان H+ رو 6 مگابیت و 4جی رو 10 مگابیت هست.. در کل ایرانسل خیلی خیلی هم از نظر پوشش دهی هم از نظر کیفیت بهتر از همراه اوله... همراه اول تو منطقه ی ما رو H+ یه خط آنتن بیشر ندارم و همیشه اتوماتیک سویچ میکنه رو EDGE !!!
من با ایرانسل اصلا نمیتونم به هیچ سرور داخلی از طریق PPTP یا L2PT وصل بشم، ولی همراه اول و رایتل کار میکنن.