تا جایی که من میدونم دیگه بسته تند باد وجود ندارهنقل قول:
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
Printable View
تا جایی که من میدونم دیگه بسته تند باد وجود ندارهنقل قول:
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
نه هست تو سایت. هفته قبل خریدمنقل قول:
صبانت و شاتل و پارس کجا بود اینجا فقط های وب و مخابرات و آسیاتک سرویس میدن همون اول گفتم.الان انتخاب های من 1- تندباد 3 گیگ با 5 گیگ معمولی های وب 2- 2 مگ 10 گیگ مخابرات هستننقل قول:
تا جایی که میتونین سمت های وب نیاین که کاملا غیر قابل اطمینان هست.
ممکنه وسط انتخاب واحد دانشگاه قطع بشه.
ممکنه به خاطر پکت لاستش پرداخت آنلاین انجام نشه.
ممکنه وسط بازی CS GO یه دفعه به خاطر پایدار نبودن کانکشن با سرورای آنتی چیت کیک ( یا بن موقت) بشید.
ممکنه سایتی رو که تا دیروز باز می کرد امروز باز نکنه.
ممکنه وسط دانلود سرعتتون از ۶۰۰ بیاد رو ۲۰ و یه فایل ۱۰۰ مگی رو تو ۱ ساعت دانلود کنه.
ممکنه پینگ خارج یه دفعه از ۱۲۰ بره رو ۲۲۰.
ممکنه پینگ داخلی از ۳۰ بره رو ۱۳۰.
ممکنه یهویی ۴۰% پکت لاست داشته باشید....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
بسیار عالی . لب مطلب رو یک جا و کامل گفتینقل قول:
مورد دومش رو صدها بار تو این سه سال تجربه کردم . حتی وقتی می خوای بری پرداخت آنلاین و صفحه بانک رو بیاری تا شارژ بکنی اینترنت خود های وب رو باید بعضی وقت ها ده بار رفرش بکنی .
جدیدا با فایرفاکس خیلی مشکل داره اصلا صفحه اش باز نمیشه تام اوت می زنه ( همین الان امتحان کردم دقیقا همین طور شد این پیغام رو داد The connection has timed out )
مجبورم لینک پرداخت آنلاین رو کپی کنم تو مرورگر کروم تا باز بشه !!
بقیه موارد هم تا دلت بخواد تجربه شده واسم !! مثلا تو این یه هفته سایت ورزش 3 تو بعضی ساعات اصلا باز نمی شه با هیچ مرورگری
ویرایش: تاهمین پست رو ارسال کردم های وب قطع شد . خوب شد چند ثانیه بعد وصل شد خخخخخ:n31:
انگار فهمید چی می خوام بنویسم
یعنی 100% درسته تمام موارد بالا برای من پیش امده + قطع شدن 27 ساعته اینترنت دزدی حجم توسط های وب در مورد اخری پکت لاست کاملا درسته یک دفه 40 درصد پکت لاست میاد رو خط بعد که زنگ میزنی میگه پکت لاست عادیه خخخخخنقل قول:
برای هیچ کاری مناسب نیست های وب فقط و فقط دانلود از لینک های مستفیم و هاست های قدرت مند در غیر این صورت به درد هیچ چیز نمیخوره.
به نظر بنده هم این دوستمون به بهترین شکل ممکن شرایط های وب رو توضیح دادننقل قول:
اکثر مواردی که ایشون اشاره کردن به صورت هفتگی برای بنده هم پیش میاد
مابقی دوستان های وبی هم که ظاهرا تایید کردن حالا شکر خدا من کنار های وب از شرکت دیگه هم خدمات گرفتم
حالا دوستانی که قصد تشریف اوردن به های وب رو دارن خلاصه وضعیت اینطور هست
به ایشون هم خسته نباشید بگیم که اینقدر فوقالعاده شفاف سازی کردن
دوستان معذرت میخوام، من هنوز ۴ روز تا پایان دورم مونده و ترافیکم تموم شده، رفتم یه یه ماهه حداکثر ۱۶ مگ گرفتم، رفته تو سر برگ تخفیفام، ولی نمیتونم اعمالش کنم، میگه اول باید دوره فعلیت تموم شه، راهی نداره من این دوره رو ببندم و اونو اعمال کنم؟
امروز فهمیدم دانلود ماهانه ما حدود 10 تا 20 گیگه.اونم با نت 16 کیلوبایت!یا باید همین نامحدود بمونم یا طوفان های وب رو بگیرم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راه که داره .
همین الان زنگ می زنی به پشتیبانی میگی آقا می خوام این سرویسم رو کنسل کنم و سرویس جدیدم رو فعال کنم . اونم در جا همون لحظه سرویسی که چند روز ازش مونده رو کنسل می کنه و بعدش میری تو پروفایلت سرویس جدید می خری و تمام !!
البته من به صورت اینترنتی با پشتیبانی حرف زدم و اونم تمام کاراش رو کرد. سرویس یک ساله 8 مگم رو کنسل کرد و سرویس 16 مگ یک ماهه رو برام فعال کرد
تمام این کارا فوقش 10 دقیقه طول بکشه