اپراتور 2020 هیچی سرش نمیشه
به همون pdf اطمینان داشته باش
Printable View
اپراتور 2020 هیچی سرش نمیشه
به همون pdf اطمینان داشته باش
نقل قول:
نقل قول:
کاش فقط این مشکل شماها بود... دیگه کلا همه مشترکین این کمپین یا مخابرات برای شبانه افت شدید سرعت دارن
علتش هم اینه که بسیاری از دانلودر ها برای دانلود فایل های سنگین خودشون به دلیل محدودیت ها و... که در شرکت های خصوصی داشتن حالا به این کمپین مخابرات هجوم اوردن که موجب افت سرعت برای همه
حتی به اندازه ای تعداد مشترکین این کمپین زیاد شده مخابرات داره منفجر میشه :32:که متاسفانه با بیشتر شدن کاربرها به مخابرات در اینده بد تر هم خواهد شد
خود منم همین مشکل رو دارم و از ساعت 1 شب سرعت دانلود لینک مستقیم سرور داخلی از نصف هم کمتر میشه که این مشخصه که از شلوغی هست چون از ساعت 4 صبح به بعد دانلود از سرور داخل و خارج یک درصد هم افت نداره
سلام دوستان ...
بزرگواران یه راهنمایی بکنید ببینیم چه کاره ایم :
من طرح طلایی پاییزه ( 2 مگ ) با شبانه رایگان دارم ، دهن ما رو سرویس کرده ... قبل اونم بعثت داشتم که اونم سرعت نداشت ... حالا این طرح طلایی اولا که دیگه سرعت در روز هم مثل قبل نیست و نزدیک 300-400 هم نمی شه چه برسه به 1 !! شبانه هم که خیلی داغون شده ، می خوام بازی کنم فرت فرت می ندازه بیرون ... می خواستم ببینم کمپین 10 مگ که توی سامانه زده چطوریاست ؟ جهنم که شبانه نداره ، حداقل به کارمون برسیم دانلود بخوره تو سرمون ، کمتر دانلود می کنیم ... سرعت این 10 مگش چطوریاست عزیزان ؟ یه آمار دقیق می دید ؟ چون شبانه نداره روز و شب ثابته سرعت یا بازم شب باید سماق بمکیم ؟ سرعت دانلود با idm از سرور خارجی و ایرانی ؟ پینگ ؟ سرعت تک کانکشن ؟
ممنون می شم یکی یه توضیج کامل بده به ما ببینیم تکلیف چیه ...
نقل قول:
اصلا بهش فکر نکن که طرح عوض کنی و مشکلت حل میشه. سرویسی که فعلا داری باید به سرعت 8 مگ یا 1000 کیلوبایت برسی ولی وقتی از 400/300 بیشتر نمی رسی سرویس 10 مگ هم بگیری عمرن فرقی نمیکنه علتش اینه که مرکز مخابراتتون مشترکین زیادی داره و یا...
برای بازی شاید اگه از مخابرات بری یک شرکت دیگه بهتر باشه
ساعت رایگان شبانش مگه چند تا چنده؟نقل قول:
از ساعت 1 شب سرعت دانلود لینک مستقیم سرور داخلی از نصف هم کمتر میشه که این مشخصه که از شلوغی هست چون از ساعت 4 صبح به بعد دانلود از سرور داخل و خارج یک درصد هم افت نداره
1تا7نقل قول:
از اینکه گفتم ساعت 4 سرعت نرمال میشه منظورم این بود که از اون ساعات به بعد کاربرا کم کم میرن میخوابن تا خلوت بشه سرعت هم بهتر میشه
سلام دوستان
یه سوال! پست ها رو خوندم اکثر نارضایتی ها مربوط به شبانه بود
دانلود روزانه چطوریاست؟ مخابرات یه طرح داره یک مگ ماهی 15 گیگ 21 تومن شبانه هم نداره (فقط باید قرداد یکساله ببندی و پولشو ماه ب ماه وایز کنی)
میخواستم بدونم کسی داره؟ یا کلا سرعت روزانه ی دوستان یک مگی رو چنده؟
ممنون
داداش جون سیم خونه ی شما حتما مسی است و خوش به حالتون.از ما که فیبرنوری هستیم و مرکز امت لینک داخلی بیشتر ۲۵۰ نمی ره و لینک های خارجی از جمله آپلود بوی و رود فایل و جدیدا هم فورآپلود از ۳۰ بالاتر نمی رهنقل قول:
دوستان شنیدم این طرح هایی که رو قبض میاد مثلن اگه ماهی 21 تومن هس بیشتر از این برات میاد یکی از فامیل ها میگف البته استان دیگه هس میگفت طرح داره 17 تومن باید میومده ولی هر ماه نزدیک 30-40 رو قبضش میاد؟
این مخابرات خراسان هم اینطوریه؟؟؟ قضیه این پس پرداخت ها؟
برو و بچ بی زحمت سوال زیر رو جواب بدین
سر بازکردن هر لینک مثل لینک زیر نزدیک15 مگ واسه هر پیچ میره :n04: اما پیج های عادی باشون مشکلی ندارم و مصرف مگ اونا عادیه
نقل قول: