Dc می شید شمام؟!:n28:
Printable View
Dc می شید شمام؟!:n28:
روس هارو بیخیال این لهستانی های عزیزو بچسب نمیشه با کلمه وصف کرد میزان گاو بودنشونونقل قول:
فک نکنم بازی adc تیمه royal club خیلی بهتره به نظر من ببینیم این دو تیم تو فینال چیکار میکنننقل قول:
آره این پسره JIAN UZI ZIHAO با 17 سال سنش خیلی خوب بازی میکنه:n05:نقل قول:
من فقط به خاطر مسابقات این ماه 1 مگ نامحدود شارژ کردم تمام بازی های گروهی تا اینجا رو هم دانلود کردم!:n09:
ولی دیگه فقط میخوام بازی های مرحله حذفی رو دانلود کنم آخه اونطوری حجمشون خیلی زیاد میشه :n02:
اگه اشتباه نکنم از هر گروه دو تا تیم اول بالا میان درسته؟
مشکله من هنوز حل نشده که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم این اپدیته بامن لج کرده . الان چند روزه صبا دیگه اصلا کار نمیکنه .باز مجبورم از اول اپدیت کنم
کسی راه دیگه ایی به ذهنش نمیرسه پاکش کنم بره دیگه
میتونی از سایت با آخرین آپدیتش بخری یا اینکه بازی رو از یکی از همشهریات بگیری.نقل قول:
البته اگه یه نت سالم داشته باشی میشه با یه شب تا صبح روشن گذاشتن pc کامل آپدیتش کنی.
من خیلی با بازیش حال میکنم مخصوصا جنگلرشون با این که رنگار نرف شدید شده باز پیکش کرد خیلی جرات میخواد تو همچین مسابقه ای اما قشنگ تو آخرین فایت پرید ahri رو تک کرد:n12:نقل قول:
خب سرعتم فعلا 256 . یک گیگو خورده ایی مونده .نقل قول:
همشهری یعنی چی ؟؟ یعنی مصلا از همسایمون که کامل بازیرو داشته باشه بگیرم؟؟؟ خب اگه اینجوری بشه چرا یه سایت نمیاد کاملشو بزاره .
خب شما که تو تهران هستین اونجا پره میتونید برید از یه گیم نت تهیه کنید من جاهایه زیادی رو میشناسم که دارن اگه میخواین آدرس بدم تو فلشی یا dvd واستون بریزننقل قول:
راجب سوالتونم بگم این بازی تن تن آپدیت میشه یه سایت اگه بخواد بذاره نمیسرفه :n02:
اره مرسی راس میگین بابامو میفرستم از گیم نت بگیره . ممنوننقل قول: