شاتل بنظرم بهتره توی شهرموننقل قول:
قبلا پارس بودم و راضی نبودم ازش .
صبانتم که اینجا سرویس نمیده!
اما های وب راضیم ازش ! حالا ببینیم چی میشه ! شاید یه طرحی مثل شاتل لند راه انداخت :n09:
Printable View
شاتل بنظرم بهتره توی شهرموننقل قول:
قبلا پارس بودم و راضی نبودم ازش .
صبانتم که اینجا سرویس نمیده!
اما های وب راضیم ازش ! حالا ببینیم چی میشه ! شاید یه طرحی مثل شاتل لند راه انداخت :n09:
طوفان که خودش گفته 252 هزار مالیات هم ننوشته پس نداره یعنی ماهی 21 تومن.تندبادی که میگی با 11 تا فشفشه 50 گیگ با مالیات میشه 372 هزار یعنی ماهی 31 هزار.با تندباد اگه تا ماه هشتم تخلیه نکنم میشه ضررنقل قول:
6 درصد مالیات + 3 درصد عوارض همه سرویس ها دارننقل قول:
عزیز فشفشه 50 گیگ رو ماه به ماه میخری تا به محض اینکه دیدی کیفیت خراب شد تخلیه کنی لزومی نداره 11 تا 50 گیگ رو با هم بخری
حله؟
یعنی بسته های ویژه هم باید بهشون 9 درصد اضافه کنم؟می دونم با هم نمی خرم ولی به نظر من اگه تا همون 8 ماه اول خوب باشه 4 ماه بعد هم خوبه.ولی اگه تندباد 3 گیگ بگیرم و هر ماه 5 گیگ عادی بگیرم میشه 213 هزار.ولی اون موقع همش استرس حجم دارم به خاطر ماهی 5 تومن.اگه طوفان بگیرن و هر ماه یه فیلمی چیزی برای کسی دانلود کنم و پولشو بگیرم جبران که میشه هیچ خیلی بهتر هم میشهنقل قول:
اره ..............نقل قول:
سلام
آیا ترافیک آپلود واقعا رایگان هست و محاسبه نمیشه ؟
و اینکه سرعت آپلود و دانلود سرویس ها برابر هستن و اگه نیستن کدوم سرویس بالاترین سرعت آپلود رو میده و چقدر هست سرعتش ؟
با تشکر
چکار کنم به نظرت؟طوفان بگیرم یا تندباد 3 گیگ + 5 گیگ عادی؟این فشفشه هایی که برای مدال المپیک و زادروز و عید و اینا میدن هر ماه چند تا میشه تقریبا؟هر کدوم چقدر حجم و مدت زمان استفاده ای دارن و قیمتشون چقدره؟نقل قول:
داداش شما ک استفادت کمه چرا صبانت شاتل یا پارس نمیگیری؟نقل قول:
فشفشه هاشون معمولا منطقه به منطقه هست و به کل کشور نمیدن
نهایتش 2 3 تا در طول ماه بدن که همشون 1 گیگ 1 روزن که بدرد نمیخورن
سرویس طوفان خیلی ریسکه قبلا طوفان 3 ماهه هم بود که برداشتنش
اگه نظر منو میخوای
اولا از های وب نگیر
اگه مجبوری سرویس طوفان رو نخر های وب هیج تضمینی نداره
سلامنقل قول:
بله کاملا رایگان هست.
کلا ماهیت فناوری ADSL به این صورت هست که سرعت آپلود و دانلود تفاوت زیادی با هم دارن. برا همین سرویس نامتقارن حساب میشه.
حداکثر سرعت آپلود در این فناوری 1 مگابیت یا ۱۲۸ کیلوبایت میشه. اگر سرعت آپلود بالاتری میخواید باید از فناوریهای متقارن مثل فیبر نوری و وایرلس و ... استفاده کنید.
موفق باشید
دوستان من در ماه 20 گیگ مصرف دارم
سرویسی که الان دارم تندباد 12 ماهه با ماهی 1 گیگ قیمت 18 هزار تومن و یک فشفشه هدیه 20 گیگ 30 روزه داره
حالا میتونم وقتی این فشفشه هدیه تموم شد ؛ ابطال سرویس بزنم و دوباره همین سرویس رو با قیمت 18 تومن بخرم و از فشفشه 20 گیگ هدیش دوباره استفاده کنم؟ و هر ماه این کارو بکنم
یعنی هر ماه با 18 تومن 20 گیگ داشته باشم مفت نیست ؟