یه بار تغیرش بده به Eune بذار آپدیت شه کلا به جز این کار انگولک کردن لانچر باعث میشه مشکل پیش بیاد از شانس تو این لانچر جدیده اومدن درستش کنن زدن ترکوندنش اما سرعتش بهتر شده
Printable View
یه بار تغیرش بده به Eune بذار آپدیت شه کلا به جز این کار انگولک کردن لانچر باعث میشه مشکل پیش بیاد از شانس تو این لانچر جدیده اومدن درستش کنن زدن ترکوندنش اما سرعتش بهتر شده
من بهتون به صورت کلی EU Nordic & East پیشنهاد می کنم هم برای آپدیت هم برای بازینقل قول:
اتفاقا Eu nordic & east هم خوبه من خورم اونجاهم خوبه تازه الافی نداره :n01: تازه اکثرا اونا انگلیسشون خیلی قوی نیست مثل خودمونن راحت و ساده باهاشون صبحت می کنی :n26:نقل قول:
:|نقل قول:
Riv؟
اسم کاملش چیه ؟...
دوستان وقتی یوزر و پسورد را میزنم وقتی لوگین می کنم این میاد چندتا yes میزنم بعد میاد بیرون no هم همین طور
تا حالا به این مشکل بر نه خورده بودم
پ.ن: احتمالا مال ویندوزه و اینکه احتمالا از وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رفتم اینطور شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعید بدونم امسال کسی بتونه جلوی SSW وایسته ، اگر همینجوری تا آخر بازی ها پیش برن همه رو درو می کنن می ره
uew ایرانی ها زیادن . کسی بعید می دونم روی east nordic بازی کنه
همین EUW بازی کن که بچه ها هستند
والا من منظورم دوستایه ایرانی نیستن اما هرچی خر و الاغه ریخته تو سرور Eune یارو میاد تو بازی واسه خودش حرف میزنه زبونشو فهمیدی که هیچ نفهمیدی میره بازی رو تنهایی به گند میکشه کلا روس زبونا خیلی مغز بازی کمی دارن :)نقل قول:
TSM TSM TSM TSM
EU Nordic & East هم پینگش خوبه ، هم نزدیک تره . از هر 30 تا بازی 2 بازی میشه زیادی حرف بزنن تو بازی:n13:نقل قول:
Euw اینگلیسین کافیه بگی Hi تا تاریخ LoL رو برات بشکافه :n23:
ولی اگه از نظر روس نگرانی که من کلا روسی ندیدم اونا خودشون سرور دارن :n26:
دوستان اگه سرور بازی خلوت و با سرعت خیلی بالا و پینگ خوب و پلیر نوب و بازی آسون میخوان بر سرور ترکیه آب خوردنه :n02: ((خودم نرفتما یکی دوستام میگفت))
samsung White بهترین adc جهان رو داره .. بازیش خیلی خوبه .. مخصوصا vayne اش