من از آخر هفته ی قبل به این مشکل دچار شدم ... سند و ریسیو یهو صفر میشه ...نقل قول:
Printable View
من از آخر هفته ی قبل به این مشکل دچار شدم ... سند و ریسیو یهو صفر میشه ...نقل قول:
چند تا سوال درباره شبانه دارم:
1.اگه مثلا یه فیلمی رو داریم قبل از ساعت 2 شب دانلود میکنیم به محض اینکه به دو برسه خود به خود مجانی حساب میکنه یا نه باید یه بار دانلود رو قطع کنیم و دوباره ادامه بدیم؟
2.راه حلی وجود داره که کامپیوتر خودش ساعت 2 شروع کنه به دانلود و قبل از 8 صبح خود به خود قطع بشه یا کامپیوتر خاموش بشه؟(اگه هست چطوری؟؟)
1- مشکلی پیش نمیاد ولی شده که بعضی وقت ها شبانه رو هم حساب کنه (ولی خیلی به ندرت)نقل قول:
2- با دانلود منیجر ها مثل IDM
باید بری به بخش زمانبندی شون(schedule)
نقل قول:
مرسی
پس اگه از 1 بزارم برا دانلود برم بخوابم تا قبل از 2 عادی حساب میشه بعد از 2 مجانی درسته؟(بدون قطع و وصل کردن)
راستی سرعت من برا 512 کم نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
متاسفانه شرکت تایوانی سازنده مودم شما بخش پشتیبانی و عملاً چیزی برای راهنمایی نداره و هر چی گشتم فایل راهنمای کامل براش پیدا نکردم. اینجاست که باید گفت باز صد رحمت به مودمهای هواووی.
اما در کل سیستمهایی که تابحال دیدم، برعکس درخواست شما عمل میکنن. یعنی میشه کاری کرد که دسترسی وایرلس یا همون WiFi محدود یا حتی قطع بشه، اما برای دسترسی از طریق سیم شبکه محدودیت خاصی نمیشه گذاشت جز تعیین اولویت در دانلود که البته بعضی از مودمهای هواووی دارن و نمیدونم مال شما هم داره یا نه. البته منطقی هم هست چون احتمال هـــک از طریق وایرلس هست و نه از طریق سیم شبکه که مصرفکننده اون نزدیک مودم هست و قاعدتاً بایستی صاحب مودم باشه.
نقل قول:
کلاً تا حالا دیدم که سرعت توی مبیننت خیلی حساب و کتاب نداره. الان سرعت دانلود شما یک چهارم سرعت تعیین شده هست، اما مال من جالبتر هست که سرعت آپلودم یک دهم اون سرعتی هست که قولش رو دادن و تازه پینگ نسبتاً خوبی هم داده.
دو نکته هست:نقل قول:
۱− اگر از ۲ تا ۸ صبح فایل شما دانلود میشه؛ نیازی نیست که از ۱ بگذارید. کامپیوتر را روشن کنید و دانلود منیجر را برای ۲ تا ۸ تنظیم کنید.
۲− متإسفانه مبین نت یک مرضی داره که حدود ساعت ۳ تا۴ آیپی را عوض میکنه و دانلود شما قطع میشه. یعنی باید بیدار باشید تا مودم را روشن و خاموش کنید.
البته برای بعضیها انگار اینطور نیست.
سایت خودشون فک نکنم درست نشون بده این برا منه :نقل قول:
ولی اسپید تست یه چیزه دیگه نشون میده!!
بله. دقیقا. اسپید تست سایتشون هم کلاه برداریه. این هم مال من:نقل قول:
لطفا بگيد, مودم من ساخت كدوم شركت هست؟سايتش رو هم بدين بي زحمتنقل قول:
در ضمن تنظيمات زيادي تو قسمت هاي ديگه مودم من هست..اگر خواستيد اون قسمت ها رو هم عكس ميگيرم ميزارم.
و اينكه من مودم رو چون اتاق خودم, سيگنال كافي نميداد, مجبور شدم يه جايي دورتر از اتاق خودم بزارم, و با وايرلس اينترنت بگيرم..ولي ميخوام زمانيكه نيستم, كسي نتونه با استفاده از كابل Lan از اينترنتش استفاده كنه..