نامحدود 256Kbpsنقل قول:
الان از های وب گرفته و مشکلی دیگه نداره! واقعاً یه جوکی بود این وضعیت... :biggrin:
Printable View
نامحدود 256Kbpsنقل قول:
الان از های وب گرفته و مشکلی دیگه نداره! واقعاً یه جوکی بود این وضعیت... :biggrin:
دوستان عزیز لطفا توجه کنید
حتماً پسورد پشفرض مودمتون رو که admin هست تغییر بدید
وگرنه مثل این دوستمون ممکنه کسی بتونه به یوزر و پسورد مودمتون دسترسی پیدا کنه
بسیاری از دستگاه ها، باگ های امنیتی فراوان دارن و پسورد رو داخل یه فایل به صورت plain text ذخیره کرده و کسی اگر بخواد بهتون حمله کنه، هر پسوردی گذاشته باشید ممکنه بتونه به راحتی پیداش کنه یا دورش بزنه.نقل قول:
برخی از این دستگاها ممکنه از فایلی که توش پسورد دستگاه رو ذخیره کردن، یکم محافظت کنن ولی احتمالش زیاده که یوزرنیم و پسورد اکانت pppoe و غیره که باهاش به اینترنت وصل میشید رو محافظت نکنن و یکی توی شبکه ی سمت ISP اگر یه حمله ی کوچیک بکنه راحت بتونه اطلاعات اتصال رو دربیاره از مودمتون.
البته بعضاً امنیت سمت isp ها کمه و اطلاعات کاربرانشون توسط هکرها دزدیده میشن.
این موضوع مربوط به حدود 1 سال پیشه، پسورد مودم این آشنای ما هم admin نبود! از الان و امنیت شبکه ی مخابرات در حال حاضر اطلاع ندارم. الان روی شبکه ی های وب با همون مودم و همون شرایط قبلی، تابحال مشکلی نداشته.
یادمه یه زمانی حدود 4 سال پیش توی صبانت برای خودم این اتفاق افتاد که بعداً امنیت شبکه ـشون رو افزایش دادن و دیگه این اتفاقات نمیفتاد.
منظور از "شبکه" هم اینترنتی هست که بهش وصل میشید و هم ارتباطتون با تجهیزات isp در مخابرات که از طریقش اگر فردی بتونه، میتونه نفوذهایی انجام بده و این موارد تا جایی که میدونم نه از طریق اینترنت بلکه از طریق همین ارتباط ابتدایی رخ میداد.
بسیاری از isp ها این اقدامات امنیتی ابتدایی رو بهبود بخشیدن در طی سال های اخیر و این اتفاقات خیلی کم دیگه رخ میدن که اطلاعات لو بره؛ ولی مخابرات در کل در همه ی زمینه ها به نظر نمیاد زیاد روی این چیزا کار کنه! یارو به من میگفت "ما هیچ راهی برای جلوگیری از وصل شدن اون طرف دیگه نداریم و حتی نمیتونیم بفهمیم کیه!" lol
در کل بهترین روش اینه که مودم روی bridge باشه و با سیستم عامل یا یه روتر جدا و حرفه ای تر و امن تر، به pppoe وصل بشید...
دوستان.
کسی هست اینجا که از مرکز مخابرات کاشانی سرویس حجمی با شبانه رایگان گرفته باشه.؟من زنگ زدم 2020 گفتن کلن شبانه رایگان نداریم.
بعد یه سؤال دیگه. سروس نامحدود 5مگ و 10مگ به خونه میدن؟ اگه جواب مثبته، با چه مدارکی؟
ممنون
برای من یه روزه قطعه :-(
منطقه سلمان فارسی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلمان فارسیه نظام آباد ؟؟؟نقل قول:
منطقه مخابراتیت شهید نظری هست ؟/
نه، سعادت آبادنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام
دوستان مرکز پیام نور کسی هست که آمار سرعت از محدود یا نامحدود بده؟
جریان این رایگان شبانه کلا خالی بندی بود نه؟
خودشون میگن رایگان ولی تا فبض نیاد نمیشه فهمید...
مخابرات مگه کنترل حساب کاربری اینترنتی و مشاهده ی حجم مصرفی نداره؟